Benim Karavanım. BEYAZSARAY

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan a.yilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,053
Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ali bey karavan adayınız hayırlı olsun, size ve Bülent ustaya kolaylıklar dilerim. Beyazsaray ismi güzel ammaa, Amerika'lılar bozulmasın? :D :D :D

Etiketler

Levent bey, :smiley:

Bahsettiğiniz aşağıdaki malzemeler olmasın ?

http://www.kentturkiye.com/urunler/datasheets/84150.pdf

http://www.kentturkiye.com/urunler/datasheets/34808.pdf

http://www.kentturkiye.com/urunler/datasheets/84933.pdf

http://gorguluhirdavat.com/web/index.php?modul=katalog&katID=490

Sanırım Sika Tack markalı siyah bir silikon kullanılıyor. Bu arada silikonun hiç boşluk bırakmaması için tüpün ağzına takılan plastik ucun yan tarafı 2-3 cm derinliğinde V şeklinde kesiliyor. Böylece silikon 2-3 cm yüksekliğinde ince bir duvar gibi camın tüm yüzeyinden dönülüyor. Cam yerine bastırıldığında da hiç aralık kalmıyor.
Kolay gelsin.

MOTOKARAVAN- (193).JPG

Ancak bu silikonu uygulamadan önce, (benim karavanda da yaptıkları gibi) yapıştırılacak yüzeylere bez veya sünger ile "sika tack primer" denilen mukavemet arttırıcı siyah bir sıvı sürülüyordu. Tabi bu ürünler biraz pahalı. Ama cam yapıştırma işini de zaten işin ehli kişilere yaptırıyoruz. Onlarda bulunması gereken bir malzeme bence.

Sn. Bekir Kemal Ataman, Sn.İsmail Seçen, Sn Haşmet Kalkancı, Sn. Cavid Sezen sizlerin buradaki tecrübelerini okuyarak belkide yaşayarak bu günlere geldik. İyi dileklerinize teşekkürler. Bundan sonrada sizlerindeneyimlerini takibe devam edeceğim.
Sn. Levent Güngör Sitenin ve gezenbilir dostlasrının engin bilgilerini gezenbilirde paylaşmanın nimetlerinden hep beraber yararlanamaya devam edeceğiz.
Sn. Batuhan çok teşekkür ederim.
Bugünkü çalışmalarımızdan birkaç resim koyuyorum
Sağlıkla kalın. Ali YILMAZ.

S7300030.JPG

S7300031.JPG

S7300046.JPG

S7300035.JPG

S7300045.JPG

Sn. Ali bey
Karavanınızı kendıniz yapmaya başlamışsınız. Ben yeni gördüm. :smiley:
Bundan sonrası için size kolaylıklar ve gönlünüze göre olmasını dilerim
Selamlar.

Sn. Mehmet hocam. Teşekkür ederim. Karavan yapımı tek başına yapılamayacak kadar komplike bir konu. Bülent ustamın hünerleri ile benimde ufacık katkılarımla bir şeyler ortaya çıkarabiirsek ne mutlu bize.
Esen kalın.

a.yilmaz' Alıntı:
Sn. Levent Güngör Sitenin ve gezenbilir dostlasrının engin bilgilerini gezenbilirde paylaşmanın nimetlerinden hep beraber yararlanamaya devam edeceğiz.

Bilgi paylaşıldıkça değerlidir Sn. Ali Yılmaz forumun ve dostlarımızın hedefinize ulaşmada yapacağı en küçük katkı bile bizi sevindirir.

Kolay gelsin.

Mesut bey, Adnan bey konunun detaylarını paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Selamlar.

Ali bey, öncelikle kolay gelsin demek istiyorum. Yaptığınız uzun araştırmaların sonunda nihayet başlamışsınız. Görünce çok sevindim. Geçenlerde aklımdan geçmiştiniz, bir daha görüşemedik,acaba ne yapıyor? neye karar verdi diye.Hatta arayıp soracaktım.
Bülent ustaya ve sana kolaylıklar dilerim. Senin ne kadar titiz birisi olduğunu gördüm, bu nedenle güzel bir motokaravan ortaya çıkacağına eminim. (Bandırmaya geldiğinde Erdek'e uğrama imkanın olursa sevinirim.)
Sevgilerimle

Apdi bey; iyi niyet ve temennilerinize çok teşekkürler. Bizim mekan ayni geldiğimde sahilde çayımızı yudumlarız.
Selamlar

Merhaba, Ali bey;
Tam zamanında başladınız, bahara tam tekmil hazır.
bu iyi başlangıcın iyi sonuçla neticelenmesini dilerim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Kolay gelsin, Size ve Bülent ustaya'da selamlar.

Aracınız hayırlı olsun, güzel görünüyor, kolay gelsin.

Tekrar hayırlı olsun Ali bey.
Arzu ettiğiniz güzellikde ve sağlamlıkda bir karavana en kısa sürede kavuşursunuz inşallah.
Görüşmek üzere kolay gelsin.

SnAhmet Özdemir bey; Çok teşekkür ederim zamanlama konusunda haklısınız. 31 mart 13 bizim aracın doğum günü, o gün yeni bir kimlikle yeniden doğar inşallah.
Sn Aka; sn. suat 54 iyi niyet lerinize çok teşekkür ederim.
Sn. Apdullah bey çok teşekkür ederim. Albatros'un rotasından devam edeceğiz. Hafta sonu bekledim görüşürüz diye olmadı. Esen kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR