Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Hazırlıkları hızlandırdığım doğru. Biliyorsun bende oğlumun sınav tarihine (8 Haziran) endeksliyim.
Mustafa Bey, sizde durum nasıl, plan var mı?
Adil Bey, yaşa bakıldığında bende genç sayılmam. Yüreği genç olsun zaten insanın.
Yolculuk başladı mı?
Sevgili Levent, hala bir iki köklü isteğim yok değil ama hazır denebilir. Bir göğüs klima istiyorum, birde üst tarafa sağa ve sola iki pencere taktırmayı istiyorum. Olmasa olmaz mı. olur tabi de daha iyi olur diye düşünüyorum. Ondan sonra tamam diyeceğim.
Geçen hafta İmaj da idim. Aydın Beyin işi çok ama sağ olsun zaman ayırdı, Truma boiler'i orda taktırmayı tercih ettim. Güzelde oldu.
Bursa yolculuğum keyifliydi. Bu gezilerde bana bir yandan alıştırma oluyor...
Aklıma geldi bu söylediğin ve Mustafa Beyin de resmini verdiği gereç, ancak bisikletsiz olmayı düşünemiyorum.Goldwingerr' Alıntı:Alp Abi,
Bu bisiklet tutucusuna monte edilen 300 litre hacimli arkaya takılan çanta görmüştüm THULE nin
mağazasında.Bisiklet takılmadığı zaman masa,sandalye bir çok eşyayı alabilir.Resmini bulursam
yollayacağım.Artık asfaltı ağlatmaya tam anlamıyla hazır karavanın süper Nazar deymesin
Hazırlıkları hızlandırdığım doğru. Biliyorsun bende oğlumun sınav tarihine (8 Haziran) endeksliyim.
must' Alıntı:Bende dun aksam bakiyordum sanirim bu
Mustafa Bey, sizde durum nasıl, plan var mı?
Adil05' Alıntı:O asvaltlar Siz gençlere kurban olsun.Ağlamak ne söz,göbek atarlar.Sevgiler.
Adil Bey, yaşa bakıldığında bende genç sayılmam. Yüreği genç olsun zaten insanın.
Yolculuk başladı mı?
güngör' Alıntı:Kamper hazır hadi yollara der gibi Alp, gezi yazılarını okumak için bizde meraktayız. Selamlar
Sevgili Levent, hala bir iki köklü isteğim yok değil ama hazır denebilir. Bir göğüs klima istiyorum, birde üst tarafa sağa ve sola iki pencere taktırmayı istiyorum. Olmasa olmaz mı. olur tabi de daha iyi olur diye düşünüyorum. Ondan sonra tamam diyeceğim.
Geçen hafta İmaj da idim. Aydın Beyin işi çok ama sağ olsun zaman ayırdı, Truma boiler'i orda taktırmayı tercih ettim. Güzelde oldu.
Bursa yolculuğum keyifliydi. Bu gezilerde bana bir yandan alıştırma oluyor...