Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,450

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Bisiklet taşıyıcıdan başka resimler...

IMAG1177.jpg

IMAG1178.jpg

IMAG1179.jpg

IMAG1185.jpg

IMAG1186.jpg

Hafta içi Megerler'de Servise soktum aracı.
Derler ya iğneden ipliğe muayeneden geçti...
Yıllık bakımı yanısıra, fren balata ve kampanaları değişti.
Kardeşleriyle de özlem giderdi :smiley:

IMAG1167.jpg

IMAG1165.jpg

IMAG1174.jpg

IMAG1176.jpg

bariscim' Alıntı:
Bisiklet taşıyıcıdan başka resimler...
Sevgili Alpaslan.Bugün ayrıntılı bir şekilde inceledim.Yarın yola çıkmasam yapardım.Geçici birşeyler uydurdum.Dönüşümde imal ederim.sevgiler.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Alpaslan.Bugün ayrıntılı bir şekilde inceledim.Yarın yola çıkmasam yapardım.Geçici birşeyler uydurdum.Dönüşümde imal ederim.sevgiler.

Adil Bey, Resimleri yolculuk öncesine yetiştiremediğim için üzgünüm.
Kullanılan aradaki mekanizmanın benzeri aşağıdaki resimde yer alıyor. Malzeme Thule web sitesinde araç üstü taşıyıcı olarak geçiyor. http://www.thule-tr.com/urun-detay.asp?katid=46&kateid=34&uid=65
Size tekrar iyi yolculuklar diliyorum.

THULE_Ffreeride 532.jpg

bariscim' Alıntı:
Adil Bey, Resimleri yolculuk öncesine yetiştiremediğim için üzgünüm.
Kullanılan aradaki mekanizmanın benzeri aşağıdaki resimde yer alıyor. Malzeme Thule web sitesinde araç üstü taşıyıcı olarak geçiyor. http://www.thule-tr.com/urun-detay.asp?katid=46&kateid=34&uid=65
Size tekrar iyi yolculuklar diliyorum.
Adresini sonra alırım.Sökülebilir olması benim için önemli.Sevgiler.

bariscim' Alıntı:
Hafta içi Megerler'de Servise soktum aracı.
Derler ya iğneden ipliğe muayeneden geçti...
Yıllık bakımı yanısıra, fren balata ve kampanaları değişti.
Kardeşleriyle de özlem giderdi :smiley:
Alpaslan bey karavanın çok ğözel .Çok begendim.Allah nazardan saklasın.İyi syahetler arzularım.

israfil_baku' Alıntı:
Alpaslan bey karavanın çok ğözel .Çok begendim.Allah nazardan saklasın.İyi syahetler arzularım.

Teşekkür ederim İsrafil,
Farklı kulvarda olmasına karşın senin el emeği göz nuru karavanın da bir harika. Yaptıklarını hayranlıkla izliyorum.

Alp Abi,
Bu bisiklet tutucusuna monte edilen 300 litre hacimli arkaya takılan çanta görmüştüm THULE nin
mağazasında.Bisiklet takılmadığı zaman masa,sandalye bir çok eşyayı alabilir.Resmini bulursam
yollayacağım.Artık asfaltı ağlatmaya tam anlamıyla hazır karavanın süper :smiley:Nazar deymesin

Goldwingerr' Alıntı:
Alp Abi,
Bu bisiklet tutucusuna monte edilen 300 litre hacimli arkaya takılan çanta görmüştüm THULE nin
mağazasında.Bisiklet takılmadığı zaman masa,sandalye bir çok eşyayı alabilir.Resmini bulursam
yollayacağım.Artık asfaltı ağlatmaya tam anlamıyla hazır karavanın süper :smiley:Nazar deymesin
O asvaltlar Siz gençlere kurban olsun.Ağlamak ne söz,göbek atarlar.Sevgiler.

Kamper hazır hadi yollara der gibi Alp, gezi yazılarını okumak için bizde meraktayız. Selamlar

Goldwingerr' Alıntı:
Alp Abi,

Burak Bey,
Sizde de geri sayımın başlamış olması lazım Haziran'a pek bir şey kalmadı.......

Evet benim de az kaldı.3 haziranda beş yaşı doluyor pazartesiye geliyor.O nedenle o hafta sonu işlemler
tamamlanırsa alacağım inşallah.Ben de artık sabrımın son demlerine geldim beklemek çok zor :smiley:)
Karavan bitti yaştan bekleme var yani.

Goldwingerr' Alıntı:
Evet benim de az kaldı.3 haziranda beş yaşı doluyor pazartesiye geliyor.O nedenle o hafta sonu işlemler
tamamlanırsa alacağım inşallah.Ben de artık sabrımın son demlerine geldim beklemek çok zor :smiley:)
Karavan bitti yaştan bekleme var yani.

Hayırlısı deyip bol bol araca ait fotoğraf beklentimizi yineleyelim.......:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR