Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,511
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Bu araçlara römork bağlanamaz diye bir şey olmamalı. Bu durumda da eminim bir yolu vardır... Olmaması imkansız.

Etiketler

Çekmeli bir çöp kutusu aldım ve montajladım.

IMAG0021.jpg

IMAG0022.jpg

İlk ciddi gezimiz "Taraklı Karavan Festivali"...

Sanal alemde rastlaştığımız dostlarla merhabalaşmak, sohbet etmek, birlikte çay kahve içmek canlı canlı oturabilmek çok keyifliydi.

Taraklı görselleri,

P1090524.JPG

P1090529.JPG

P1090532.JPG

P1090530.JPG

P1090531.JPG

Karagöl...
Burada başıma gelen, karavanımın ilk çamur dansını hiç unutmayacağım...

P1090606.JPG

P1090617.JPG

P1090613.JPG

P1090609.JPG

P1090616.JPG

Bu ilk gezimizde, bize ilk gezimiz olduğunu hissettirmeyen, sıcak ve içten duygularla bizleri yalnız bırakmayan, ve en önemlisi eşime karavan sevgisini aşılamama destek veren ki, dönüşümüzde bir sonrakinin ne zaman olduğunu soruyordu eşim, tüm dostlara TEŞEKKÜRLER... İyi ki varsınız...

Çöp kutusu baya kullanışlıymış, ( hemen yapmak lazım ) ;D

Hiç şaşırmam!
Valla bu işe siz el atarsanız, bir kaç led, bir kaç diyot filanla o çöp kovası ya dolduğunu haber verir, ya çöp atmak istediğinizde kendiliğinden açılır... :D

3.Bus Meeting sonrası iş gereği Almanya seyahatim oldu. Bir şeyler aldım... İlk fırsatta resimlerini paylaşacağım.

İğneada harikaydı. Rengarenk, çiçek kıvamında VosVos'lar arasındaydık.

P1090739.JPG

P1090742.JPG

P1090743.JPG

P1090769.JPG

Aklımıza bunca VosVos arasında gelen ilk sloganı kondurduk karavanımızın üzerine. Kayınçom koyusundan BJK'lı da olunca, BJK'lı olduğumuzu vurgulamadan da geçemedik...

P1090748.JPG

eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.

nevzat' Alıntı:
eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.

Dönüşünüze denk geliyor muydu bilmiyorum ama ben çok keyif aldığımdan tüm dostların katılımı için, keşke olsalardı diyen taraftayım.
Sağlık olsun, seneye ...

Çok güzel fotoğraflar ben de gelemedim :( Ama be de aracın problemini halledince ilk denememi yaptım :smiley:

Goldwingerr' Alıntı:
Çok güzel fotoğraflar ben de gelemedim :( Ama be de aracın problemini halledince ilk denememi yaptım :smiley:

Gelmeyi çok istediğini biliyordum. Taraklı bir, Bus Meeting iki, her keresinde aksilik oldu senin programlarda, gelemedin. Umarım bir sonrakinde sende olabilirsin...

Biz ailecek çok keyif aldık ve eğlendik. Zaman olsaydı uzatmayı da istiyorduk. Ancak benim seyahat programım olayı sonlandırdı. Çevreyi hiç gezemedik. Sözün kısası biz İgneada'ya doyamadık. En kısa zamanda tekrar gidip kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR