Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Haklısınız, 5 silindirli bu motorlar için efsane lakabı kullanılıyormuş. Yaşdaşlarına göre, sessizliği ve gücü harika. Kilometreyi sizin değerlere nasıl getirebilirim bilmiyorum. Zira henüz orijinal 67.000 kmde. Çok çalışmam lazım...
Güzel gezi dilekleriniz için teşekkürler. Türkiye gezinizde karşılaşmayı umarım.
Akdeniz45' Alıntı:Alpaslan Bey, Almanya‘ da araçlarımız (benimki 212d, 1997 model) hakkında bilgileri ve kullananların deneyimlerini devamlı tekibederim. Bu araçları kimse elinde çıkarmak istemiyor. 2,9 litrelik 5 silindirli motorları için, Mercedesin yaptığı en iyi motor deniliyor. Benim araç şu anda 311 bin kilometreyi geçti. Kaportasındaki paslı yerleri senede iki defa temizleyip boyuyorum. Bu araçta önemli olan yaş ve kilometre değil. Önemli olan kaportayı çürümeden koruyabilmek. Almanya‘ da kışın yolların tuzlanması büyük sorun.
Karşılıklı pencereler havalandırmak için çok iyi. Bir dahaki Türkiye gezimizde bende arkaya karşılıklı iki küçük pencere takmak istiyorum.
Karavanınızla güzel geziler dilerim.
Haklısınız, 5 silindirli bu motorlar için efsane lakabı kullanılıyormuş. Yaşdaşlarına göre, sessizliği ve gücü harika. Kilometreyi sizin değerlere nasıl getirebilirim bilmiyorum. Zira henüz orijinal 67.000 kmde. Çok çalışmam lazım...
Güzel gezi dilekleriniz için teşekkürler. Türkiye gezinizde karşılaşmayı umarım.