Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,447
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Emekli olduktan sonra karşılaştığım arkadaşlarım soruyor abi nepıyorsun Karavanda yaşıyorum kimi ooo harika kimi hımmm hadi cöz

Etiketler

karagozlers' Alıntı:
Görüşmek ümidiyle Alparslan bey. 2 gün önce Gazipaşa da Ankaralı bir arkadaşınız ile beraberdik.
Kulaklarımın çınlama sebebi belli oldu ;D
Kimdi acaba??? ???

TUGAY58' Alıntı:
Emekli olduktan sonra karşılaştığım arkadaşlarım soruyor abi nepıyorsun Karavanda yaşıyorum kimi ooo harika kimi hımmm hadi cöz

Merhaba Tugay Bey,
Siz kendinizi çözdüğünüzden eminseniz, gerisi ne kadar önemli?
Benzer tepkiler benim dostlarımdan da zaman zaman geliyor. Ama bakıyorum da onlarda başka türlü hayallere sahipler, kimisi tekne, kimisi yazlık, kimisi çiftlik...
Belki varsa gerçekten bir farkımız, olanaklarımızı seferber edip cesaretle hayallerimizi gerçekleştirmemiz olabilir...

Ben karavanımı yaparken bir çok söylenenler oldu. Hatta ben çalışırken hadi gidip biraz kafa bulalım diyenler bile vardı. Bir gün bir öğretmen arkadaşım, sen uğraş dur bak ben Akarçay' da pikniğini yaptım geldim dedi. Ben de cevap hakkımı sonra kullanacağım dedim. Yaz dönüşü sen Akarçay' da ben Datça da mangal yakarım dedim ve fotoları gösterdim. Küçük dilini tutuyordu tabi:smiley:
Sonuçta ben mutluyum ya önemli olan bu. Güzel güzel öyle ya da böyle bir karavanının olması gerçekten güzel. Selamlar.

mabirsen' Alıntı:
Ben karavanımı yaparken bir çok söylenenler oldu. Hatta ben çalışırken hadi gidip biraz kafa bulalım diyenler bile vardı. Bir gün bir öğretmen arkadaşım, sen uğraş dur bak ben Akarçay' da pikniğini yaptım geldim dedi. Ben de cevap hakkımı sonra kullanacağım dedim. Yaz dönüşü sen Akarçay' da ben Datça da mangal yakarım dedim ve fotoları gösterdim. Küçük dilini yutuyordu tabi:smiley:
Sonuçta ben mutluyum ya önemli olan bu. Güzel güzel öyle ya da böyle bir karavanının olması gerçekten güzel. Selamlar.

Aynen katılıyorum,
Ayrıca, herkes dilediği şekilde mutlu olsun, kimseninkinde gözümüz yok :smiley:

Aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Önemli olan yaptığından zevk alarak mutlu olmak. Hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz meselesi gibi.

Çok güzelmiş Karavanınız. Güle güle gezin keşfedin ve eğlenin..

kadirdemirel' Alıntı:
Çok güzelmiş Karavanınız. Güle güle gezin keşfedin ve eğlenin..

Çok teşekkür ederim Kadir Bey,
İsteyen herkesin daha iyilerine sahip olması dileğiyle...

Sezonun eksiği kalmadı 2015-16 dönemi muayenemiz 10 dakikada tamamlandı.
Hazırız, okullar kapansın yeter...

IMG_3909.JPG

IMG_3910.JPG

karavanınızın muayenesi hayırlı olsun.yola çıkaya hazır görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR