Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bariscim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 255
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,514
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Çer çöpe rağmen doğa harikaydı...

IMAG1139.jpg

IMAG1137.jpg

IMAG1140.jpg

Etiketler

Fotoları görünce kaşıntı başladı yavaştan.

Alp, bisikletin hayırlı olsun,yollara çıkma vakti geliyor.

Kilyos ne kadar güzel göründü gözüme,yazın kalabalıkta güzellikleri görmek mümkün olmuyor.

güngör' Alıntı:
Alp, bisikletin hayırlı olsun,yollara çıkma vakti geliyor.
Kilyos ne kadar güzel göründü gözüme,yazın kalabalıkta güzellikleri görmek mümkün olmuyor.

Sağol, var ol Levent... Bisikletler gerçekten iyi oldu...
Bir Sarıyer sahilde birde işte gördüğün üzere Kilyos'ta kullandık bisikletleri. Karavan böylece sporumuzu yapmamıza da vesile oldu daha bir keyiflendik...

Kilyos bu dönem gerçekten çok güzel. Ancak ne zaman gitsem tek karavan ben oluyorum. Pek karavan kullanıcılarının rağbet ettiği bir yer değil herhalde. ???

Bu arada Yazı getirmiş Avatarını sevdim, güle güle kullan...
Kilyosta denize girmeler başlamış. Her geçen gün kalabalık artar bundan sonra...

Alpaslan Bey Merhabalar,
İstanbul Kilyos güzel görünüyor gerçi ben oraları fazla bilmem masa+taburelerde hoş,ben ise henüz kullanma zamanım olmadı malum yazın yogun iş temposu.
Sizlere iyi geziler dilerim.

Cengiz Kaya

Alpaslan bey, geçen sezon Bekir Kemal Ataman hocanın sadece bir kare fotosu üzerine, karar verip Karadenize gittik, bu sezon ise gene sayın Dalyan'ın Trakya ve sizin fotolarınız üzerine karar değiştirebiliriz.

Alparslan bey karavanınız gerçekten çok güzel görünüyor. Arkadaki bisiklet taşıyıcıyı hakkında bir kaç sorum olacak, bisikletler yerleştirildikten sonra arcın plakası ve arka stoplar kapanıyor sanki . Bu durum bunun farkına varan trafik polislerinin hoşuna gitmeyebilir gibime geldi. Zira son günlerde bende yoğun bir şekilde bisiklet taşıma aparatı nasıl yaparım diye kafa paylatmaktayım. Sizin bu aparat alt şaseye mi bağlı? Bisikletler üzerindeyken arka kapıları açmak mümkün değil sanırım . Böyle bir taşıyıcıyı tavsiye edermisiniz?

Nevzat bey bisikletlikler araç üstünde bisiklet taşıma aparatının şaseden çıkarılan platforma montajı şeklinde Aydın Kestane (İmaj Karavan) ile düşünüp uyguladığımız bir sistemdi. Bisikletler yere inince arka kapıların açılışını hiçbirşey engellemiyordu.

cengiz kaya' Alıntı:
Alpaslan Bey Merhabalar,
İstanbul Kilyos güzel görünüyor gerçi ben oraları fazla bilmem masa+taburelerde hoş,ben ise henüz kullanma zamanım olmadı malum yazın yogun iş temposu.
Sizlere iyi geziler dilerim.
Cengiz Kaya

Merhaba Cengiz Bey,
Ben sevdim masa ve tabureleri. Kullanımı, açması kapaması kolay. Rahatlar da...
İş temposu bende de fena sayılmaz ama hafta sonu Kilyos'a gitmek benim için zor değil. Ev yakın olunca, 15 dakikada ulaşılıyor. Malum karavan yeni, daha sürüşüne doyamadan gelmiş oluyoruz. Ancak bu kısa geziler, hem eksikleri test etmek, hem de işte o iş temposu içinde nefsi köreltmek için gerekli oluyor. :smiley:
En kısa zamanda sizin de gezi anlatımlarınızı okumak dileğiyle...
Alpaslan

Aka' Alıntı:
Alpaslan bey, geçen sezon Bekir Kemal Ataman hocanın sadece bir kare fotosu üzerine, karar verip Karadenize gittik, bu sezon ise gene sayın Dalyan'ın Trakya ve sizin fotolarınız üzerine karar değiştirebiliriz.

Merhaba Kemal Bey,
Biz ki, plansız yola çıkıp ki o zaman karavan da yoktu, yolda nereye gideceğimize karar verip bununla mutlu olur gururlanırdık, siz bizi geçmişsiniz, bir fotoğraf karesinin peşine düşüp yollara vermişsiniz kendinizi... :smiley: Hoş Bekir Kemal Beyin karesi de Karadeniz'denmiş. Karadeniz bizimde planımızda olan görmeyi çok arzuladığımız bölgemiz.
Benim fotolara gelince, bende yeni yeni keşfediyorum. Trakya da güzel yerler olduğunu duyuyorum. Umarım gezdikçe onları da paylaşacağım...

karagozlers' Alıntı:
Nevzat bey bisikletlikler araç üstünde bisiklet taşıma aparatının şaseden çıkarılan platforma montajı şeklinde Aydın Kestane (İmaj Karavan) ile düşünüp uyguladığımız bir sistemdi. Bisikletler yere inince arka kapıların açılışını hiçbirşey engellemiyordu.

Merhaba Süreyya Bey...
Bence gayet güzel bir sistem oluşturmuşsunuz, teşekkürler :smiley:

nevzat' Alıntı:
Alparslan bey karavanınız gerçekten çok güzel görünüyor. Arkadaki bisiklet taşıyıcıyı hakkında bir kaç sorum olacak, bisikletler yerleştirildikten sonra arcın plakası ve arka stoplar kapanıyor sanki . Bu durum bunun farkına varan trafik polislerinin hoşuna gitmeyebilir gibime geldi. Zira son günlerde bende yoğun bir şekilde bisiklet taşıma aparatı nasıl yaparım diye kafa paylatmaktayım. Sizin bu aparat alt şaseye mi bağlı? Bisikletler üzerindeyken arka kapıları açmak mümkün değil sanırım . Böyle bir taşıyıcıyı tavsiye edermisiniz?

Nevzat Bey,
Süreyya Bey'in belirttiği üzere ki ben hazıra kondum, Süreyya Bey aracın ilk kullanıcısıdır, İmaj'ın bir uygulaması bu. Standart uygulaması mıdır bilmemekle beraber, ben memnunum. Bana Süreyya Beyden sonraki sahibi Tunç Bey aparatı ambalajlı biçimde sakladığı şekilde vermişti. Bisikletleri aldıktan sonra ilk kez kullandım. Süreyya Bey mutlaka daha iyi bilir, sanırım benden önce de fazla kullanılmamış. Zira fotolara bakarken benim de dikkatimi çekti ki plaka kapanıyor. Oysa taşıyıcı da plaka yeri var, fakat yaptırılmamış. Plakanın bir kopyasını yaptırıp taşıyıcıya da bağlamak en emin yol gözüküyor. Diğerinin hemen yanında duracak olan 3. plakaya belki damga bile istemeyebilirler. Onu da sorup öğreneceğim. Gerekiyorsa onu da yaptırırım, sonuçta kullanacağım bu aparatı.
Bir sıkıntı yaratmasını istemem.
Lambalar sorun değil, stop, sinyal vb lambaların paralelleri taşıyıcıda da bulunuyor. Aparatı yerine taktığınızda bir soket bağlantısı ile araçta hangi lamba yanıyorsa taşıyıcıda da yanabiliyor.
Arka kapı bisikletler takılı iken açılmıyor. Ben yine de bunu büyük bir eksiklik olarak görmüyorum. İçeriden hemen her yere uzanabilmeme karşın, bisikletlerin yerine takılmaları veya çıkarılmaları sadece birkaç dakika alıyor. Çok pratik. Bu kadar kısa sürede takıp çıkarılabilmelerini biraz da taşıyıcıda kullanılan Thule marka sabitleme aparatlarına borçlu olduğumu düşünüyorum. Hiç uğraştırmadan çok kuvvetle tutmalarını ben çok sevdim ve güvenli buldum. Kendi adıma, kullanıcısı olduğum bu taşıyıcıdan memnun olduğumu kolayca söyleyebilirim.
Bursa da olduğunuzu ve avatarınızda da İmaj karavan resmi olduğunu görüyorum. Bana, cevaplayabileceğim her soruyu sorabileceğiniz gibi fazlası için Aydın Beyden yardım alabilirsiniz sanırım.

Bu hafta, internetten siparişini verdiğim plakayı bisiklet taşıyıcısına taktıktan sonra, gönül rahatlığı ile İstanbul şehir trafiğinde arkada bisikletler brandacı aradım.
İMÇ civarında bulduğum brandacıya bisikletlere uygun bir branda yaptırdım. Biraz bol görüntülü oldu ama işimi görecek sanırım. Üzerinde takılı haliyle yol da yaptım. Uçmuyor, şişmiyor pek fena olmadı yani... Fiyat 75 TL.

IMAG1155.jpg

IMAG1156.jpg

bariscim' Alıntı:
Bu hafta, internetten siparişini verdiğim plakayı bisiklet taşıyıcısına taktıktan sonra, gönül rahatlığı ile İstanbul şehir trafiğinde arkada bisikletler brandacı aradım.
İMÇ civarında bulduğum brandacıya bisikletlere uygun bir branda yaptırdım. Biraz bol görüntülü oldu ama işimi görecek sanırım. Üzerinde takılı haliyle yol da yaptım. Uçmuyor, şişmiyor pek fena olmadı yani... Fiyat 75 TL.
Bisiklet taşıyıcı sabit mi?Portatifse örtüyü kaldırda görelim.Bize gerekli.Sevgiler.

Adil05' Alıntı:
Bisiklet taşıyıcı sabit mi?Portatifse örtüyü kaldırda görelim.Bize gerekli.Sevgiler.

Adil Bey,

Taşıyıcı sabit değil. Önceki sayfada örtüsüz resmi de var ancak biraz gölgede kalmış, koyu renk çıkmış. En kısa zamanda daha uygun resmini çekip paylaşırım.
Sevgiler bizden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR