Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
nevzat' Alıntı:
Alparslan bey karavanınız gerçekten çok güzel görünüyor. Arkadaki bisiklet taşıyıcıyı hakkında bir kaç sorum olacak, bisikletler yerleştirildikten sonra arcın plakası ve arka stoplar kapanıyor sanki . Bu durum bunun farkına varan trafik polislerinin hoşuna gitmeyebilir gibime geldi. Zira son günlerde bende yoğun bir şekilde bisiklet taşıma aparatı nasıl yaparım diye kafa paylatmaktayım. Sizin bu aparat alt şaseye mi bağlı? Bisikletler üzerindeyken arka kapıları açmak mümkün değil sanırım . Böyle bir taşıyıcıyı tavsiye edermisiniz?
Nevzat Bey,
Süreyya Bey'in belirttiği üzere ki ben hazıra kondum, Süreyya Bey aracın ilk kullanıcısıdır, İmaj'ın bir uygulaması bu. Standart uygulaması mıdır bilmemekle beraber, ben memnunum. Bana Süreyya Beyden sonraki sahibi Tunç Bey aparatı ambalajlı biçimde sakladığı şekilde vermişti. Bisikletleri aldıktan sonra ilk kez kullandım. Süreyya Bey mutlaka daha iyi bilir, sanırım benden önce de fazla kullanılmamış. Zira fotolara bakarken benim de dikkatimi çekti ki plaka kapanıyor. Oysa taşıyıcı da plaka yeri var, fakat yaptırılmamış. Plakanın bir kopyasını yaptırıp taşıyıcıya da bağlamak en emin yol gözüküyor. Diğerinin hemen yanında duracak olan 3. plakaya belki damga bile istemeyebilirler. Onu da sorup öğreneceğim. Gerekiyorsa onu da yaptırırım, sonuçta kullanacağım bu aparatı.
Bir sıkıntı yaratmasını istemem.
Lambalar sorun değil, stop, sinyal vb lambaların paralelleri taşıyıcıda da bulunuyor. Aparatı yerine taktığınızda bir soket bağlantısı ile araçta hangi lamba yanıyorsa taşıyıcıda da yanabiliyor.
Arka kapı bisikletler takılı iken açılmıyor. Ben yine de bunu büyük bir eksiklik olarak görmüyorum. İçeriden hemen her yere uzanabilmeme karşın, bisikletlerin yerine takılmaları veya çıkarılmaları sadece birkaç dakika alıyor. Çok pratik. Bu kadar kısa sürede takıp çıkarılabilmelerini biraz da taşıyıcıda kullanılan Thule marka sabitleme aparatlarına borçlu olduğumu düşünüyorum. Hiç uğraştırmadan çok kuvvetle tutmalarını ben çok sevdim ve güvenli buldum. Kendi adıma, kullanıcısı olduğum bu taşıyıcıdan memnun olduğumu kolayca söyleyebilirim.
Bursa da olduğunuzu ve avatarınızda da İmaj karavan resmi olduğunu görüyorum. Bana, cevaplayabileceğim her soruyu sorabileceğiniz gibi fazlası için Aydın Beyden yardım alabilirsiniz sanırım.