Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!
askerligimi 69/3 hatay kirikhanda yaptim, ilk birligime katildigim gün, nasil burdan kacarim sorusunu sormaya basladim,
neyseki öyle bisey yapmadim, Yücel Isik adli üyeninde oldugu 8. Bölük de görevde yaptim, bizim bölük Karargah desdek bölügüdü, önce bir BMC kamyon verdiler, sonra dedemin biri bana Unimog verdi, daha ilk günden araziye kantin araci olarak cikmistim göreve, daha sonra bölük komutanin CJ5 cipini kullanmaya basladim 3 vitesli 6 silindirli, 3. vitesle yerinden kalkan bir aracti, cok sorunu vardi, ama yinede güzel anlarimiz oldu, onunla.. daha sonralari Tabur komutaninin cj8 cipini kullanmaya basladim askerligimin son 3 ayinda, bilmiyorum CJ8 hala duruyormu ama, bir elektrik sorunu nedeninden dolayi bobinden direk elektrik aldim bir anahtarla ve sorun basladiginda anahtari acinca dispuratöre direk elektrik veriyordum, sorun bu sekilde cözülüyordu...
normal sartlarda teskeremi aldigimda taklalar atacacigimi sandim o yerden, icimde inannilmaz bir bir burukluk icinde ayrildim, allaha tüm askerlerimizden saglikli sihhatli teskereler almak nasip etsin... Not : CJ8 haric diger kulllandigim Cj5 ler 4 ceker olmasina ragmen malesef cift cekerdi... arazi vitesleri yoktu