Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unimog-cu in mystery Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,300
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

İstanbul il jandarma alay komutanlığı Şile ilçe jandarma ve şileye bağlı Ağva jandarma karakolunda tek araç olan land rover in şöförüydüm.Güzel bir araçtı ama beni baya uğraştırmıştı.Güzel günlerdi :smiley:

Etiketler
Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Merhabalar herhalde geç kaldım.Ben bahriyeliydim.1981 mart İskenderun 1,5 ay,İzmit Karamürsel 3 ay sonra tekrar İskenderun gemi Jandarma botu şimdi Sahil Güvenlik oldu 40 metre boy 6 metre en 40 mil sürat makine 2x 16 silindirli Fransız malı.Komutan yüzbaşı adam gibi adam,astsb lar aynen hele erler yani bizler araç görmedim.Liman dediler Mersin Taşucu,o yıllar ne güzeldi derken memuriyette olduğu gibi sürgün İstanbul-Çayırbaşı gemi çıkarma gemisi sürat 6 mill.Bu ne biliyormusunuz 40 mil nere 6 mil nere.Biz arada Heybeli adaya yakıt tankeri taşırdık diğer zamanlarda kıç tarafta balık yakalardım.O zaman yakaladığım sarıkanatları şimdi lüfer diye satıyorlar.Gemide menü sabah soğuk sarıkanat,öğle ve akşam ızgara-tava sanki balık lokantası kim ne isterse.Gemiye balık karşılığı kara birliğinde 1.00-1,50 ebadında mangal yaptırmıştım.
Bu arada emek vererek yakaladığım balıkları yerken kesinlikle ziyan etmedim bilginize.
Sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR