Recidivist
Kamp I
Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...
Otomobilin orjinal far takımının sıfırı takılıydı, rengi yeterli ve uygun değilmiş..İşin komik tarafı modifiye yok, parçalar da sıfırlandı, eski olsa hadi diyeceğim...
Orjinal spoylerine sorun çıkardılar (2000 Hyundai Coupe)
Tüplü aracın dolum ağzını zorla yer değiştirttiler, ilk defa gaz almaya gittiğimizde benzinci "bunu buraya nası taktınız abi nası doldurcaz, bunu yapan usta kafayı mı yemiş?" dedi...
Vs vs bence baştan sona "Çingeneye padişahlık vermişler" ortamı hakimdi, elemanlar araçlara muayene yapıyolar gibi değil de NASA'da AR-GE yapıyolarmış havalarındaydılar...
Arkadaşımın arabasının "geçmeyen kısımlarını tekrar göstermek" için Çiğli'deki merkeze gittik. Geçemeyen parçalardan bazı örnekler veriyim siz anlarsınız... :mesutbayrak' Alıntı:arkadaşlar 21/01/2009 da arabanın fren muayenesini bursada yaptırdım. öyle bi anlattılarki korkarak gittim geçermi geçmezmi diye ama hiç anlatılanlar gibi değil gayet güzel bi sistem oluşturmuşlar. araçlarda bariz bi eksiklik yoksa rahatlıkla geçer muayeneden.saat07.30 da sıraya girdim 10.30 da işim bitti.
Otomobilin orjinal far takımının sıfırı takılıydı, rengi yeterli ve uygun değilmiş..İşin komik tarafı modifiye yok, parçalar da sıfırlandı, eski olsa hadi diyeceğim...
Orjinal spoylerine sorun çıkardılar (2000 Hyundai Coupe)
Tüplü aracın dolum ağzını zorla yer değiştirttiler, ilk defa gaz almaya gittiğimizde benzinci "bunu buraya nası taktınız abi nası doldurcaz, bunu yapan usta kafayı mı yemiş?" dedi...
Vs vs bence baştan sona "Çingeneye padişahlık vermişler" ortamı hakimdi, elemanlar araçlara muayene yapıyolar gibi değil de NASA'da AR-GE yapıyolarmış havalarındaydılar...