Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pamir99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,348
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

abi siz ne yaptınızzz yaaaa :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: şu çikolata reklamında kız adama yumruk atıyorya o durumdayım emeğinize sağlık müthişşşşşşşşş :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Etiketler

dostum yapan ustanın ellerine sağlık torpido izalasyon ve motorun konuş şekli süper olmuş sırf emek dolu bir araç olmuş fakat benzinli motoru nasıl dizele çevirdiniz ruhsat benim bildiğim çok sorun oluyo hatta şuan bütün muamaeleciler dönmez diye kestirip atıyor çözümü söylerseniz çok mutlu olurum zira benimde ufak çaplı projelerim var :smiley:

son zamanlarda gördüğüm en iyi hazırlanmış ve çok emek harcanmış defenderlerden birisi güle güle kullanın

Arabanız çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Antalya da Işık Car Audio'nun yeri nerdedir?Birtakım işler yaptırmak için görüşmek istiyorum.

çok güzel iş çıkarmıssınız emeğinize sağlık. araca koyduğunuz motoru ne kadara aldınız? araca membran yapmanızın nedeni nedir ?

sword7' Alıntı:
Komple izolasyon için fiyat verebilir misiniz acaba? Ya da izolasyon malzemesinin fiyatı da olabilir. Gerçekten çok kaliteli gözüküyor...
arkadaşım ben komple ödeme yaptığım için inan izolasyon ne kadar tuttu bilmiyorum ama erol abiyi ilk yakaladığımda bilgisayarın başına oturup ayrıntılı bir açıklama yapabiliriz,onun çalışma saatleri ile benimki ters olduğundan karşılaşamıyoruz,ama pazarları bir araya geliyoruz o zaman kullanılan izolasyon malzemeleri ve fiyatları hakkında bilgi verebilirim
saygılar

alanya3365' Alıntı:
Bülent Merhaba..
Gerçekten Ustanın eline sağlık. Çok güzel bi iş çıkarmış. Zağten senin defender sevdana diyecek birşey yok. O sevda sende oldukca iyi ustaları sen bulursun. Bizede yol gösterirsin. Ben alanyadan Hüseyin ÇINAR. Hasan ustanın orda tanışmıştık. ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
hüseyin abi merhabalar,teşekür ediyorum,her zaman yardımcı olurum abi ne demek,
yakında alanya ya geleceğim görüşmek üzere

aborjjjin' Alıntı:
usta sen ne yaptın allah askına çok harika olmuş ustanın ve ona yardım edenenlerinde eline saglık
birde ayıp olmazsa kaça mal oldu bu çalışma bilgi vermesende saygıyla karsılarım güzel ve mutlu günlerde kullan
hocam şöyle kafamda bi toplayayım nereye ne kadar para verdim hepsini yazacağım,araçı tasişten çıkartıp bu duruma kadar ne harcama yaptıysam yazacağım
saygılar

AKINCI07' Alıntı:
Arkadaş müthiş bir iş yapmışsın,güle güle kullan :smiley: Ben de Antalya'da yaşıyorum,93 Defender'ım var,ama henüz başlamadım tadilata,bir fırsatta tanışmak isterim.
arkadaşım mutlaka tanışalım defender konusunda çok hassasım,aracınızın mundar olmasını istemem benim bu ikinci defender toplayışım bir 110 luk bi de bu 130 luk artık neyin nasıl olduğunu hangi ustanın gercek bir usta olduğunu biliyorum,her konuda yardımcı olurum telim 0 532 232 67 07

cancan17' Alıntı:
Arabanız çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Antalya da Işık Car Audio'nun yeri nerdedir?Birtakım işler yaptırmak için görüşmek istiyorum.
antalyada kepez altında,daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz 0 532 232 67 07 arayın beni anlatırım gerek duyarsanız erol abinin telinide verebilirim
saygılar

tahaozak' Alıntı:
çok güzel iş çıkarmıssınız emeğinize sağlık. araca koyduğunuz motoru ne kadara aldınız? araca membran yapmanızın nedeni nedir ?
motor 14000 tl yi buldu ıvırı zıvırı ile,membrandan kastınız motor kaput içi olan sound line malzeme ise ona ne kadar membran denebilir bilmiyorum,malzemenin özelliği su tutmaması yüksek sıçaklığa dayanması,yapışma noktasında ise sadece izolabant şeklinde değilde yapışkan malzeme tüm hamurla beraber yoğurulmuş olması ve ısı tabancası ile ısıtılarak yapışması ve yapıştığı yerden bi daha çıkmamamsı,titreşimleri emmesi ve iyi bir ses yalıtımı sağlaması gibi özelliklerinden bahsedilebilir
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR