tabikide arayabilirsinizayt07' Alıntı:Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim, allah nazardan saklasın maşallahı var. Bu arada isminizi bilmiyorum ama bende Antalyada yaşıyorum, yakın zamanda 95 Disco1 V8 aldım. Makyajlama işleri olursa sizin ustalar aslında üstatlar demek daha doğru bana da yardımcı olurlar mı gerekli işlerde ? saygılar Murat
not: telefonunuzu kaydettim bir uygun zamanda aramak isterim sizce de uygunsa .
pamir99' Alıntı:arkadaşlar son fotolarıda ekliyorum,sabah oldu artık uyumak istiyorum ,yorumlarınızı bekliyorum,antalyadan saygılar.
doğru görmüşsünüz,o benim kayınpederim,aracı onun için topladım,ben kendim defender 110 kullanıyorum,kayınpederimde yaylaya gitmek için bana bir araba bulalım dedi,kasalı olsun dedi,bende kendisine bu şekilde bir araç teslim ettim,ama şunu söylemeliyimki bakmayın yaşına benden bile gözü kara,kısa çaplı denemelerimiz oldu bu araç gider diyor dalıyor,bi gün her yerden gidemeyeceğini o da öğrenecekkruppcular' Alıntı:ellerinize sağlık çok güzel olmuş. bende antalyada yaşıyorum aracınızı 1.5 ay önce topkapı mardan taraflarında kunduya giderken gördüm . gerçekten gözümü alamadım gerçeği çok ayrı ve itiraf etmeliyim çok ilgi çekiyor demek bu araç oymuş sanırım 50 -55 yaşlarında bir beyefendi sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. detaylar için teşekkürler.
teşekür edeyorum,sağolunsinaa' Alıntı:gercekten mukemmel bir calisma olmus ellerinize saglik, bir cok kisi icin de ornek olacaktir eminim...
teşekür ederim sağolunhakanayar' Alıntı:vay be dedirten cinsten çok emek,sabır isteyen başarılı üstü çalışma,tekeriniz düz bassın bol keyifli km'ler diliyorum