Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pamir99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,346

Etiketler
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ben de biraz geç katılmış oldum. uzun süredir uzak kaldım siteden ama bu aracı görünce ustalara ve araçta emeği geçenlerin eline sağlık demeden geçmek ayıp olacak diyerek yazıyorum. Araç herşeyiyle MUHTEŞEM olmuş diyorum, iç dizaynı dışının sadeliği vs vs... Allah kazasız belasız günlerde kullandırsın. Takrar ekliyorum araç MUHTEŞEM olmuş.

şahane olmuş.her offroadcunun istiyecegi bi araç.allah kazadan belada uzak tutsun.hayırlı sürüşler.

iş bilenin kılıç kuşananın demişler, ellerinize sağlık güzel iş olmuş

kardeşim eline ,koluna sağlık. çok emek vermişsin ama güzelde olmuş.Güle güle kullan seri üretime geçersen haberdar olmak isterim.

yahu bu nasıl bişey yaaaaaa aracın ilk haline bak sonuna bak MUHTEŞEM BE KARDEŞİM daha diyecek yok nutkum tutuldu helal olsun allah kaza bela vermasin İNŞALLAH.

tek kelime ile "muhteşem" .yaratıcılığınıza ve emeğinize sağlık. zevkle ve ilgiyle bütün yapılanları ilgi ile okudum. aracım farklı olsa da bize de yön verdiğin için sağol.selam ve saygılarımla.

Bülent Bey merhaba,
130 restorasyon çalışmanızı yeni izleme fırsatı buldum, tebrikler, çok çok güzel.
3 aşamalı olarak belirttiğiniz izolasyon malzemelerinin isimlerini ve uygulama sıraları ile yöntemini belirtebilir misiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Atıf Tezerten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR