Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de biraz geç katılmış oldum. uzun süredir uzak kaldım siteden ama bu aracı görünce ustalara ve araçta emeği geçenlerin eline sağlık demeden geçmek ayıp olacak diyerek yazıyorum. Araç herşeyiyle MUHTEŞEM olmuş diyorum, iç dizaynı dışının sadeliği vs vs... Allah kazasız belasız günlerde kullandırsın. Takrar ekliyorum araç MUHTEŞEM olmuş.
yahu bu nasıl bişey yaaaaaa aracın ilk haline bak sonuna bak MUHTEŞEM BE KARDEŞİM daha diyecek yok nutkum tutuldu helal olsun allah kaza bela vermasin İNŞALLAH.
tek kelime ile "muhteşem" .yaratıcılığınıza ve emeğinize sağlık. zevkle ve ilgiyle bütün yapılanları ilgi ile okudum. aracım farklı olsa da bize de yön verdiğin için sağol.selam ve saygılarımla.
Bülent Bey merhaba,
130 restorasyon çalışmanızı yeni izleme fırsatı buldum, tebrikler, çok çok güzel.
3 aşamalı olarak belirttiğiniz izolasyon malzemelerinin isimlerini ve uygulama sıraları ile yöntemini belirtebilir misiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim.