Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pamir99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 188
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,350

Etiketler
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

acayip etkilendim çok güzel olmuş mükemmel
birde ön kaputu neden kestiniz (dikdörtgen kesik boşluk )
yanlız doblo havalandırma kapaklarının yanındaki açıklıklar zamanla toz birikmesine sebeb olabilir temizliğide zor olu kanaatindeyim

Emeklerinize degmis,cok ekstra bir arac olmus,gule gule binin,
ornek alinmasi gereken bir calisma
paylasim icin ayrica tesekkurler

Yetenek işte.... Allah herkese eşit dağıtmıyor ki.... Tek kelimeyle harika olmuş... Sıfır alınmış sanki...

Hayırlı olsun oldukça güzel ,araziden çok şehir aracına gerçi. Maliyet durumu nasıl oldu?

Tek kelimeyle mükemmel...ellerinize,emeğinize sağlık ;) sıfırdan farksız 8)

tek kelime ile harika.
müthiş bir çalışma. yakıştırmalar çok uyumlu ve estetik.

Emeklerinize sağlık. İzolasyon işi için aracımı Alanya'ya getireceğim sanırım. İşçilik gerçekten harika... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

Çok güzel olmuş zevkinize ve işçiliğinize resmen hayran oldum; bu kadar itinalı işçilik son zamanda bulmak mümkün değil;

Tam benim beğenime göre iş yapmışsınız, allah nazardan saklasın iyi günlerde kullanın.

Selamlar
Ender

çok çok çok güzel olmuş
sağlıcakla kullanın inşallah

kazasız ve mutlu günlerde kullanmanızı dilerim,çok güzel olmuş , allah nazardan saklasın

Çok güzel, özenli ve zevkli bir çalışma.
Ustaların ellerine sağlık, çok iyi iş çıkarmışlar.
Güle güle kullanın.

Tüm emek verenlerin elleri kolları dert görmesin, paylaştığınız için sizede ayrıca teşekkürler. Güle güle ve sağlıkla binmeniz dileğiyle.

KAYSERİ' Alıntı:
ellerinize sağlık abi makina felaket birşey olmuş :D :D resimlere baştan sona 10 sefer baktım ama yinede doyamadım resimlere :D 130 lar Türkiyede yok diye defender sevdasından zoraki vazgeçmişken yeniden alevlendi bu sevda :D :D Düz dizelde olsa motoru yinede bir 130 sahibi olmak istiyorum yeterki defender 130 olsun :D

1) ön konsolun sağında ve solunda bulunan yuvarlak havalandırma ızgaralarının olduğu iki uzun parçayı polyesterden mi yaptınız yoksa o iki parça başka bir aracın parçasıda hazır mı aldınız??

2) çıkardaığınız MDF kalıpları cnc tezgahtamı işlediniz ??

sayfadan ayrılmak her ne kadar zor olsada dershane sebebiyle bilgisayarın başından ayrılmak zorundayım :D :D

Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın MAŞALLAH

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum !!

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

faruk bey,
havalandırma ızgaraları hazır fakat oradaki parcaya polyester ile monte edildi,ayrıca cnc tezgahı ne demek bilmediğimden yardımcı olamayacağım o,ama ustama sorar size bilgi veririm

umutcelikel' Alıntı:
Helal olsun, ustanızın ,işini severek yaptığı nasıl da belli oluyor...
Güle güle kullanın.
umut teşekür ederim,beni tanıyamadın galiba bülent ben antalyadan 130 u aldığımda ankarada telle konuşmuştuk,bu arada seninde aracın çok güzel olmuş,güle güle kullan,selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR