Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

nekbey' Alıntı:
ben de ilk kez aranızda olmanın mutluluğunu yaşıcam, "kanyon_jimny" sayesinde.. görüşmek dileğiyle...
Bol bol müzükli bir gezi olacak sizin için demek ki...:smiley: Son gezimizden sonra Kanyon_jimny yerine disco diyenler de olmuştu :smiley:

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

concrete' Alıntı:
Bol bol müzükli bir gezi olacak sizin için demek ki...:smiley: Son gezimizden sonra Kanyon_jimny yerine disco diyenler de olmuştu :smiley:

pek sorun olmaz, aramız iyidir müzikle zira müksajını yapmakla meşgulum iş olarak ;) pazar tanışmak üzre......

;Dhehe müzik polis sireni bide telsizi var artık bol mixli bir ofroad geçireceksin ;D

cagri_ali' Alıntı:
;Dhehe müzik polis sireni bide telsizi var artık bol mixli bir ofroad geçireceksin ;D

hep birlikte re-mix yaparız artık :smiley:

ama dua edlimde yağmur yağsın bu gidişle anane yokuşu otoban olacak
jeepleri bırakıp otomobillerle geliriz artık :D :D

Fatih abi sanki sende gelişmeler hissediyoruz yağmur duası filan bildiğimiz kadarıyla asfalt olursa daha çok sevinirsin sen ;D yoksa az yaksın diye alper abinin böceklemi gelmeyi planlıyorsun bakem :D meterolojiye göre yarın yağmurlu hade bakalım ;)
BRONCO' Alıntı:
ama dua edlimde yağmur yağsın bu gidişle anane yokuşu otoban olacak
jeepleri bırakıp otomobillerle geliriz artık :D :D

yok yok ,Fatih dün akşamdan bu yana epey gelişme gösterdi , artık hem aracını seviyor hem de çamuru , ama her şey bir yana ne kadar sevse de CJ sini çamura da girer yeğenimiz yani........ :eek:

daha sonrasında abbas ile birlikte hemen banyoya koşturur.......... ;D ;D

bir de gizli yanı var : hocadır aynı zamanda da okur üfler , yağmur duasını da ondan bekleriz artık !........... ;D

eeg52' Alıntı:
yok yok ,Fatih dün akşamdan bu yana epey gelişme gösterdi , artık hem aracını seviyor hem de çamuru , ama her şey bir yana ne kadar sevse de CJ sini çamura da girer yeğenimiz yani........ :eek:

daha sonrasında abbas ile birlikte hemen banyoya koşturur.......... ;D ;D
haklısın çamur değdi bikere artık kurtuluş yok

Yağmur başlamış ayazağada ;D baba senin traktörüde yeni yıkattım garajda ama ayazağaya gelene kadar kirlenecek gene ;D Fatih abi başka bişi istesen olacakmış demekki ;) Vinç,difflock,vs.....

cagri_ali' Alıntı:
Fatih abi sanki sende gelişmeler hissediyoruz yağmur duası filan bildiğimiz kadarıyla asfalt olursa daha çok sevinirsin sen ;D yoksa az yaksın diye alper abinin böceklemi gelmeyi planlıyorsun bakem :D meterolojiye göre yarın yağmurlu hade bakalım ;)
bak bi dua ettim yağmur başladı pazara vıcık vıcık çamur olacak :D :D :D

eeg52' Alıntı:
bir de gizli yanı var : hocadır aynı zamanda da okur üfler , yağmur duasını da ondan bekleriz artık !........... ;D
abi duam kabul oldu keşke allahtan vinç isteseydim :p :p :D

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10-Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.
12-doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.
13-Offroader............Vitara Bf AT.
14-jyrays..................cj5 petlas-kilit-vinç
15-ayhankurnaz.........niva Ok144

Eşim ve kızımdan sonra ben de grip oldum ama sanırım atlatıyorum... ilaçlar, vitaminler derken kendime geliyorum. Kaçırmak istemem olayı :smiley:

Valla güven abi ben ölcemi bilsem gelirim yeterki cj hasta olmasın :D
concrete' Alıntı:
Eşim ve kızımdan sonra ben de grip oldum ama sanırım atlatıyorum... ilaçlar, vitaminler derken kendime geliyorum. Kaçırmak istemem olayı :smiley:

Sağlam araçlar ve sağlam techizatlar var gerçekten listede... traktör lastikleri, kilitler bolca yer alıyor. Bi de Unimog :smiley:
İlk fırsatta difflock olayına girmek lazım...
Gerçi arka lastikleri ayrı ayrı tutan iki adet el freni tertibetı ile alternatif difflock yapma konusu var kafamda. Mantıklı ve işe yarar gibi geliyor. daha da ekonomik olacaktır sanırım... Bu konuda deneyimi olan varsa fikir almak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri