Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

cagri_ali' Alıntı:
pazar günü kullanıp bi liste çıkarırsın baba ormanların kralı cj buluşmasında sonra senle özgürün ellerine bırakırım cj yi halledersiniz bende senin traktörle ilgilenirim ;D

demek benim traktörle ilgileneceksin , hani üç senedir hep senin kullandığın traktörle heee ?

vah garip traktör

http://i442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/Fotolar200.jpg

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

cagri_ali' Alıntı:
Yürü be kuzen kim tutar seni yalnız kilit vinç hikaye abbas şahane kimde var bu donanımm yaaa....

Abbas bizim herşeyimiz Abim kullandıktan sonra rampalar hikaye abbasa ;) 4200 yırtınsın çimen alanda ;D
biz pazara emirgan korusunda off road yapacaz jeepini sevenler olarak orada çim yok :D :D :D :D

siz anca trekking yaparsınız ;D pasta cilanız bozulmasın abim bnm :smiley:
BRONCO' Alıntı:
biz pazara emirgan korusunda off road yapacaz jeepini sevenler olarak orada çim yok :D :D :D :D

arkadaşlar pazar sabahı anılan adreste görüşmek üzere ben hazırım tüm ekipman ve co plotlarımla sabah Ali telden ararım seni havada güzel yagmurda yagıyor baya eglenceli bir pazar gecirecez sanırım

:smiley::smiley::smiley: Umarim cok eglenceli olur. aslinda kaza bela olmadiktan sonra eglenecegiz tabii ki :smiley:

umarım etaplar beklediğnizi verir de utanmayız .çamur-çamur-+kaygan eğimli rampa..... ;D

Keşke oralara yakınlarda bulunsaydık da biz de gelebilseydik "anneannemizin yokuşuna". Sizlere eğlenceli, kazasız bir hafta sonu dilerim. Biz de burada (Samsun) karlı tepelere doğru gideceğiz yarın.

gönüller bir olsun yeter kardeşim , buradaymışsın gibi düşün karlı tepelere giderken zira biz de oradaymış gibi düşünerek yüklenen resimlere bakacağız zevkli eğlenceli emniyetli geziler dileğiyle........... :smiley:

Bir kaç kişi bana özelden telefonlarını verebilirlermi, hiç kimsenin telefonu yok bende.... Sabah gelirken belki gerekebilir. Teşekkürler.

Saat kaçta buluşma noktasında olacağız?

sabah 9.30! benim numara 0532 4532839 / Jyrki

beatrix' Alıntı:
Saat kaçta buluşma noktasında olacağız?

Merhaba arkadaşlar anane yokuşu geçen pazar çok zorluydu bu pazar yoğun istek görüyorum fakat normal donanımlı 4*4 araçlar eminimki kalacaklar bu gezi birazz sert olacakgelmek isteyen arkadaşlarda mutlaka çamur lastiği olmalı ve strepte gelecek arkadaşlar da vinç ve telsiz difflock olanlar belirtirse sevinirimm...18/01/2009 pazar günü saat 9,30 beykent üniversitesinin önü yemek olayını şiledeki gibi yaparız güven restorant no 110 Smiley menüde ekmek arası kola ...

tel: 0532 441 33 05

sabah ben bahcelievlerden yola cıkacam bu taraftan gelen arkadaşlar olursa beraber hareket edebiliriz cep no 0536 462 96 68

Tel. numaram; 0539 315 15 00

reis28' Alıntı:
sabah ben bahcelievlerden yola cıkacam bu taraftan gelen arkadaşlar olursa beraber hareket edebiliriz cep no 0536 462 96 68

Tem`den gidecegimize göre Günesli MC DONALDS`in önünde bulusabiliriz. biz Avcilardan gelecegizz. Saat 08.45`te olabilir mesela...
Ergun 0539 315 15 00

ergun hocam ben E5 den devam edip maslak üzerinden ayazga yoluna girecem üniversite önünde görüşmek üzere sabah tel no nuzu kaydettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri