abbas' Alıntı:sendemi rakıcı oldun kuzen biradan vazmıcaydın
cagri_ali' Alıntı:YOk kuzen biradan vazgeçmedim ama dayı içmiyorara sıra rakı içelim dayı yalnız kalmasın şişecilerle işim olmaz diyor masaya vurup duruyor
satma tabi kuzen bi kupa takozun kalmıştı oda oldu bin bari bu pazar burdaysan senide bekliyoruzzz...bu hafta ben içecem babam kullanacak ;D
cagri_ali' Alıntı:pazar günü kullanıp bi liste çıkarırsın baba ormanların kralı cj buluşmasında sonra senle özgürün ellerine bırakırım cj yi halledersiniz bende senin traktörle ilgilenirim ;D
abbas' Alıntı:listedeki eski yerimi geri istiyorum kuzen sen ayarlarsın abbassız olurmu hiç
kanka ne zaman kapattın sen kesenin ağzınıabbas' Alıntı:Abbas ı satmaktan vazgeçicem sanırım kupa takozlarıda yapıldımı bişey kalmıyor artık kuzen kesenin ağzını açtık yine
biz pazara emirgan korusundayız jeepini sevenler olarakcagri_ali' Alıntı:Yürü be kuzen kim tutar seni yalnız kilit vinç hikaye abbas şahane kimde var bu donanımm yaaa....
Abbas bizim herşeyimiz Abim kullandıktan sonra rampalar hikaye abbasa4200 yırtınsın çimen alanda ;D