Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,398

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Etiketler

aslında model model satış rakamlarını öğrenebilsek daha iyi olabilirdi ay sonlarında OSD verilerinde tcira binek diye ayrım yaparak satış rakamları veriliyor ne biliyim yani korando şu kadar actyong şu kadar diye satış rakamlarını verseler ne kadar satıldığını öğrenebilsek iyi olurdu

ayrıca arkadaşlar bir söz var kediye yavrusu aslan görünürmüş diye benim aracım actyong suv sport değil fakat ön tarafının sportttan hiç farkı yok bazen karşı karşıya geldiğimizde aynı benim jip gibi görünüyor diyorum geçerken arka kasasını gördüğümde sport olduğunu anlıyorum aracın ön görünüşüne tipsiz diyen kişi sayısı formda fazla ancak dışarıda benim karşılaştığım ve fikrini söyleyenler ise önden görünüşünün çok yakıcı olduğunu söylüyorlar bugün yıkamaya götürdüm aracı sıra beklerken kaç kişi geldi aracı nerenin malı olduğunu fiyatını görüntüsünün çok heybetli olduğunu gibi konularda 1 saate yakın sohbet ettik ben actyongların görüntüsünün formdaki görüşlerin aksine çok güzel olduğunu çok kişiden duydum muhtemelen bunların da üretimi bitti çünkü sitede kyron ve actyong sportun da fiyat kısımlarını kaldırmışlar bizim actyong jip gibi onlarda ya üretilmeyecek yada ellerinde olmadığı için fiyat yazmıyorlar getirmeyecekler bu saatten sonra acaba parça sıkıntısı olurmu kafama takılan bu sadece

bu arada sadece stv ve kanal 7 de yapılan korando SUV (sport değil) CNN de yayınlanmaya başlamış biraz önce tesadüf eseri gördüm şahsuvar oğlu paraya kıymış diyecem yada adamın günahın almayalım belki önceden beri vardır bu kanalda bana tesadüfen denk gelmiştir

kaan2002' Alıntı:
bu arada sadece stv ve kanal 7 de yapılan korando SUV (sport değil) CNN de yayınlanmaya başlamış biraz önce tesadüf eseri gördüm şahsuvar oğlu paraya kıymış diyecem yada adamın günahın almayalım belki önceden beri vardır bu kanalda bana tesadüfen denk gelmiştir
1-2 gün öncede bir arkadaşım söylemişti Korando reklamını görmüş hatta orada çalan müziği sordu bana dedim ben reklamı görmedimki gözümle görmeden inanmam ;D

rottweiler' Alıntı:
1-2 gün öncede bir arkadaşım söylemişti Korando reklamını görmüş hatta orada çalan müziği sordu bana dedim ben reklamı görmedimki gözümle görmeden inanmam ;D

inan inan emin ol cnn de reklamı var bende hayret ettim ama var yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR