rottweiler
Kamp II
Korando Sports mu abi?sabri yucel' Alıntı:Actyon sports one gecmis Az once arkasi Kapali korandoyla yan yana gel dik otabanda .. Cok karizma tik .. Duruyor ...
Piyasaya düştü yani öyle mi?
Korando Sports mu abi?sabri yucel' Alıntı:Actyon sports one gecmis Az once arkasi Kapali korandoyla yan yana gel dik otabanda .. Cok karizma tik .. Duruyor ...
jeomad' Alıntı:L200 4x4 atsc li al
Actyon Sportsların sıfırları halen satılıyor onlara neden bakmıyorsunuz hem yolcu hava yastığıda vartalkie77' Alıntı:Bir korando da ben alacaktım ama kafam karıştığı için beklemedeyim,hatta ikinci el actyon sportslara da bakar oldum.
talkie77' Alıntı:4X4 olan actyonların ikinci ellerine bakıyorum onların sıfırı satılmıyor ki
Ya sıfır 4X2 korando ya da ikinci el 4X4 actyon sahibi olmaya niyetliyim
talkie77' Alıntı:İnternet sitesinde actyon sportsların fiyatları bile kaldırılmış.Bayide var ama satış yapmıyorlar.
talkie77' Alıntı:Ben her ikisini de almaya karar vedim gibi
Diyorum ki önce bir ikinci el actyon sports alayım sonra korandolar istediğimiz donanım seviyesine geldiğinde onu değiştirip korando alayım.Nasıl fikir?
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
İkisinide almam dedim.Nedeni tamamen duygusal sebepler.
Arkadaşlar bunları sakın unutup aklınızdan çıkartmayın;
Kesinlikle acımayın, acınacak duruma düşersiniz ve size kimse değil selam vermek dönüp bakmaz,
Kimseye kefil olmayın, babanıza bile,
Paranız varken çevrenizde pervane olanlar varya, zor durumda kalınca onları dürbünle bile göremezsiniz.
Fark ettinizmi neden almam dediğimi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.