Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,398

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Evet camlica tunel girisinde ... Benim sagimda kaldi ... Arkadan Gordum ilk uzakdan navara sandim ... Yanindan gecince aynadan armasini gorunce ssang korando sports oldugunu anladim .. Massallah cok heybetli duruyor ..

Bir korando da ben alacaktım ama kafam karıştığı için beklemedeyim,hatta ikinci el actyon sportslara da bakar oldum.

talkie77' Alıntı:
Bir korando da ben alacaktım ama kafam karıştığı için beklemedeyim,hatta ikinci el actyon sportslara da bakar oldum.
Actyon Sportsların sıfırları halen satılıyor onlara neden bakmıyorsunuz hem yolcu hava yastığıda var

4X4 olan actyonların ikinci ellerine bakıyorum onların sıfırı satılmıyor ki :smiley:
Ya sıfır 4X2 korando ya da ikinci el 4X4 actyon sahibi olmaya niyetliyim :smiley:

talkie77' Alıntı:
4X4 olan actyonların ikinci ellerine bakıyorum onların sıfırı satılmıyor ki :smiley:
Ya sıfır 4X2 korando ya da ikinci el 4X4 actyon sahibi olmaya niyetliyim :smiley:

ana bayi ile bir görüş istersen 4x4 actyong sport vardır ellerinde çünkü internet sitelerinde var gözüküyor ayrıca ana bayi dağıttığı illerde bayilerin elinde olup olmadığını bildiği için varsa size döner

İnternet sitesinde actyon sportsların fiyatları bile kaldırılmış.Bayide var ama satış yapmıyorlar.

talkie77' Alıntı:
İnternet sitesinde actyon sportsların fiyatları bile kaldırılmış.Bayide var ama satış yapmıyorlar.

size yazdıktan sonra benimde dikkatimi çekti fiyatları kaldırmışlar

Ben her ikisini de almaya karar vedim gibi :smiley:
Diyorum ki önce bir ikinci el actyon sports alayım sonra korandolar istediğimiz donanım seviyesine geldiğinde onu değiştirip korando alayım.Nasıl fikir?

talkie77' Alıntı:
Ben her ikisini de almaya karar vedim gibi :smiley:
Diyorum ki önce bir ikinci el actyon sports alayım sonra korandolar istediğimiz donanım seviyesine geldiğinde onu değiştirip korando alayım.Nasıl fikir?

Super en doğrusunu yaparsiniz ... Bekleyelim gorelim 8)

Merhabalar,
İkisinide almam dedim.Nedeni tamamen duygusal sebepler.
Arkadaşlar bunları sakın unutup aklınızdan çıkartmayın;
Kesinlikle acımayın, acınacak duruma düşersiniz ve size kimse değil selam vermek dönüp bakmaz,
Kimseye kefil olmayın, babanıza bile,
Paranız varken çevrenizde pervane olanlar varya, zor durumda kalınca onları dürbünle bile göremezsiniz.
Fark ettinizmi neden almam dediğimi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
İkisinide almam dedim.Nedeni tamamen duygusal sebepler.
Arkadaşlar bunları sakın unutup aklınızdan çıkartmayın;
Kesinlikle acımayın, acınacak duruma düşersiniz ve size kimse değil selam vermek dönüp bakmaz,
Kimseye kefil olmayın, babanıza bile,
Paranız varken çevrenizde pervane olanlar varya, zor durumda kalınca onları dürbünle bile göremezsiniz.
Fark ettinizmi neden almam dediğimi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

dünyada sağlıktan daha önemli bir şey yok o nedenle DUYGUSAL şeyler gelir geçer takmayın kafanızı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR