Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,396

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

Ayrıca geçen yıl toplamda 1896 adet satış olmuş

bu yılın bitmesine 4 ay var 4 ay içerisinde 700 adet daha satış yaptığı takdirde geçen yılı yakalayacak ekonomik durgunluk yüzünden ben yetişeceğini zannetmiyorum ama yinede belli olmaz

Etiketler

Ya ben hyundai galloper ile actyon sports arasında gidip geliyorum. Çevreden "ulen o pikap ne işin var pikapla" diyen oluyor. Ama şu videoya bir baksanıza adamlar karda resmen göbek attırmadıkları kalmış bu actyon sportsa. Bir de youtube'da bir videosunu izledim koltuk ısıtma düğmeleri vardı bu boşda görünen düğmelerde. Türkiye'ye hepsi aynı böyle ortalama modelleri getirip millete afedersiniz geçiriyorlar bence.

http://www.youtube.com/watch?v=T-c8lgZltl8&feature=related

2008 20-22 bin civarında olanlar var malum satış sitesinde ama araçların çoğu galeriden satılık. Ben galerilere güvenemiyorum, hoş Türkiye'de galerici olmasa da yine afedersiniz kazık atmaya çalışan çok. Geçende galerinin birine benim opel vectrayı gösterdim 2004 model kazasız arabada yok yok gibi birşey herifler "abi 21 binlira değer biçtik" demezler mi? yuh yahu yuh.

mv400' Alıntı:
Ya ben hyundai galloper ile actyon sports arasında gidip geliyorum. Çevreden "ulen o pikap ne işin var pikapla" diyen oluyor. Ama şu videoya bir baksanıza adamlar karda resmen göbek attırmadıkları kalmış bu actyon sportsa. Bir de youtube'da bir videosunu izledim koltuk ısıtma düğmeleri vardı bu boşda görünen düğmelerde. Türkiye'ye hepsi aynı böyle ortalama modelleri getirip millete afedersiniz geçiriyorlar bence.

http://www.youtube.com/watch?v=T-c8lgZltl8&feature=related

2008 20-22 bin civarında olanlar var malum satış sitesinde ama araçların çoğu galeriden satılık. Ben galerilere güvenemiyorum, hoş Türkiye'de galerici olmasa da yine afedersiniz kazık atmaya çalışan çok. Geçende galerinin birine benim opel vectrayı gösterdim 2004 model kazasız arabada yok yok gibi birşey herifler "abi 21 binlira değer biçtik" demezler mi? yuh yahu yuh.

2004 vektra ile takas düşünürseniz benim aracım satılık.bi inceleyin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-4x4-175hp-dusuk-vergili-2010model-71765572/detay/

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
2004 vektra ile takas düşünürseniz benim aracım satılık.bi inceleyin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-4x4-175hp-dusuk-vergili-2010model-71765572/detay/

İmzanızdaki linkten bakmıştım da benim şu an için ayırabileceğim bütçe kısıtlı. Yani ben maksimum 22 bine kadar çıkabilirim. İlanımdaki fiyata satılırsa üste kalanla yapmayı planladıklarım var her ne kadar az meblağ kalacak olsa da. Umarım değerini bilecek bir alıcı bulabilirsiniz.

mv400' Alıntı:
İmzanızdaki linkten bakmıştım da benim şu an için ayırabileceğim bütçe kısıtlı. Yani ben maksimum 22 bine kadar çıkabilirim. İlanımdaki fiyata satılırsa üste kalanla yapmayı planladıklarım var her ne kadar az meblağ kalacak olsa da. Umarım değerini bilecek bir alıcı bulabilirsiniz.
hayırlısı olsun, allah gönlünüze göre verir umarım.
saygılar.

Arkadaşlar merhaba,

Konu epey eski ancak takip eden ve bilgisi olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız çok memnun olurum.
Korando Sport modeli ile ilgileniyorum. Bu aracın Actyon Sport'tan farkları nelerdir? (Donanım, Motor, Şanzuman ve ebat olarak)
Kısaca farklarından bahsederseniz çok sevinirim..

Saygılar

slm 2012 agustosta aldım korando sportu olamaz boyle bısey performans yukseklık surus keyfı YAKIT TASARRUFU guc cekıs konfor sorun bana soyleyım sıze suan pıyasada bu motora bu guce alınacak baska arac warsa soylesınler toyata helux 144 ps 2.5 motor l200 2.5 motor 310 tork 136 ps ford 2.2 ye cektı motorunu yanılmıyorsam onun beygırıde 140 150 arası amarok 2.0 180 ps cıft turbo ısuzu 2ç,.5 motor cıft turbo 166 ps navara 2.5 motor 174 we 194 ps olan modellerı war bırde 144 wardı ama yakıtta oturuyolar 9 lıtrenın altına dusmesı ımkansız cnku aracı aldıgım gun amcada nawara aldık allah allah soyledıgım araclar super araclar ama yakıtta korandodan az yakanı yok sıralama soyle korando 7lt ford 8.5 helux8.5 l 200 8 navara 10 amarog 8 ısızu 8 .5 korandolarda kı fark konfor ıstıyorsan yakıt az yaksın performans ıstıyorsan korando ve yenı kasanın gosterısı fevkalade bılgı almak ısteyen varsa telım 544 342 67 50 ve arac bakıma goturdugunuzde sankı avm ye gelmıs konforu var acık bufe tv salanu ya ınsanlara yaklasımları super ve ılk 5000 bakım 220 1000 bakım 300 tl gıbı komık bır ucret odedım motor şanzuman dıfransıyel MERCEDES daha sı warsaben bısey demıyorum ben 40 a aldım 1 gun sonra 42 oldu ben aldıgımda navara 65 l 200 49 fıyat cekıyolardı sımdı 49 oldu 44 65 old u 55 gıdın ızmır gazıemıre ısrafıl bey var sorumlu araca bındırıyolar hemen aracta ses yok en tuhafımıa gıdenı ve alma sebebım bu oldu serılıge gelınce konusmaya gerek yok gıt got bın fıkrın degısecek ama yıne soyluyorum kotu arac yok ama fıyatı az performansı yuksek olacak hemde konforsa gıt bak dene bu aracı pısman olmassın 412 mazot fıyatıyla 280 320 kurus kullanmana baglı 379 mazot fıyatıyloa 265 kurus yakıyor 75 lt depo 1200 km saygılar

2012-SsangYong-Korando-Sports-1-500x323.jpg

Arac cok seri tartışmasız ve cok sessiz katlanır ayna ve dıjıtal kılmada olsaymış daha ıyı olurmuş
Henüz arac 14oo km de olduğu ıcın son surate çıkmadım eskı otamatik actyon Sports'um 3200 devırde 160 görüyordu bu arac 3100 devırde 150 gördüm 4000 de 200 km gorecegımı tahmın edıyorum
Henüz yükseltme chıp tuning lastık degısımı yapmadım bakalım yaşayıp gorecegız .,

Arkadaşlar 2012 yılı yaz tatilinde, arkadaşımın Action Sports ile uzunca yol gittim, bizzat da kullandım... arabaya resmen aşık oldum... öncelikle dizel olmasına rağmen motor sesi çok az ve lastik sesi neredeyse yok denecek kadar az... hayran kaldım. Honda CRV var 2007 model ama ondaki lastik sesi bile Action Sportsunkinden daha fazla...
Bu arabayı kafaya taktım ve Korando çıkınca tamam dedim... işte aradığım araba bu... test sürüşüne katıldım 2013 Ocak ayında... ama hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle motor sesi Korando'nun daha fazla, (2009 model Actyon ile kıyaslıyorum) ayrıca korandonun yol tutuşu da Actyon a göre daha zayıf gibi geldi bana. hele hele korandonun jipi ile pick up ı arasında dağlar kadar fark var... Korandonun direksiyonu çok hafif... ancak bu da aracı heran yoldan atıverecekmiş gibi geliyor insana... frenleri çok sağlam... ama bende korandoya 45 milyar vermektense 30 milyara Action Sports almak çok daha mantıklı derim... Actyon un tipini beğenmeyen arkadaşlara da hak vermiyor değilim ama olsun... güvenlik daha öncemli bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR