Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,393

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
rottweiler' Alıntı:
Konfor konusunda şüpheniz olmasın Doblo ile bu arabanın kafa kafaya fiyata satıldığına şaşacaksınız o drece diyeyim sadece
Kusura bakmayın Doblonuzu almam Bende Actyon Sports var ;D
doblodan çok daha konforlu demek istedim. doblonun en boşu 33 ken bu arabaya 40 az yani. yanlış anlaşıldı sanırım.
kaan2002' Alıntı:
test aracımı yoktu bayide yoksa vardı da sizmi test etmek istemediniz
test ederim belki ama çok gerek duymuyorum. test aracı müsait değildi.

Arkadaşlar; galiba bu tartışma yanlış yönlere gidiyor...

Her şeyden önce Türkiye'ye gelen Korando Sports'a daha yakından bakmak ve aracı doğru tanımlamak lazım...

Bu araca Avustralya'da Tradie diyorlar... Bunun Türkçe'deki karşılığı da Esnaf...

Yani aslında Korando Sports'un hiç bir donanımı olmayan Tradie versiyonu adından da anlaşılacağı gibi bakkal, manav, pastane, fırın, restoran, nalbur gibi küçük işletme sahibi esnafın ticari işlerinde kullanması için üretilmiş... O nedenle de bomboş... Hatta Türkiye'ye getirilen versiyonda Avustralya'da kinin aksine yolcu hava yastığı da yok...

Bu araç kesinlikle off road yada hobi amaçlı olarak alınayacağı gibi Ssangyong'un 4X4 ejderha ruhunu da yansıtmaz...

O nedenle illada gelen versiyonu meşrulaştırmak uğruna bu aracı ticari Doblo veya artık üretimden kaldırılacak olan Tofaş'ın kuş serisi taklidi bomboş Broadway'in devamı Clio Symbol ile kıyaslamanın anlamı yok...

Eğer Ssangyong'un ürettiği pick-up ve SUV tarzı araçları illa da birileriyle karşılaştıracak sanız buyurun; Kia, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, Toyota, Ford gibi markaların pick-up ve SUV'ları ile karşılaştırın...

dammak' Alıntı:
Arkadaşlar; galiba bu tartışma yanlış yönlere gidiyor...

Her şeyden önce Türkiye'ye gelen Korando Sports'a daha yakından bakmak ve aracı doğru tanımlamak lazım...

Bu araca Avustralya'da Tradie diyorlar... Bunun Türkçe'deki karşılığı da Esnaf...

Yani aslında Korando Sports'un hiç bir donanımı olmayan Tradie versiyonu adından da anlaşılacağı gibi bakkal, manav, pastane, fırın, restoran, nalbur gibi küçük işletme sahibi esnafın ticari işlerinde kullanması için üretilmiş... O nedenle de bomboş... Hatta Türkiye'ye getirilen versiyonda Avustralya'da kinin aksine yolcu hava yastığı da yok...

Bu araç kesinlikle off road yada hobi amaçlı olarak alınayacağı gibi Ssangyong'un 4X4 ejderha ruhunu da yansıtmaz...

O nedenle illada gelen versiyonu meşrulaştırmak uğruna bu aracı ticari Doblo veya artık üretimden kaldırılacak olan Tofaş'ın kuş serisi taklidi bomboş Broadway'in devamı Clio Symbol ile kıyaslamanın anlamı yok...

Eğer Ssangyong'un ürettiği pick-up ve SUV tarzı araçları illa da birileriyle karşılaştıracak sanız buyurun; Kia, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, Toyota, Ford gibi markaların pick-up ve SUV'ları ile karşılaştırın...
ben kendi arabamla karşılaştırıyorum. diğerleriyle de karşılaştırırız. f/p oranı önemli olan

umito' Alıntı:
ben kendi arabamla karşılaştırıyorum. diğerleriyle de karşılaştırırız. f/p oranı önemli olan

hayırlı olsun diyelimmi wörüştünüzmü servisten istediğiniz fiyatı veriyormu ?

kaan2002' Alıntı:
hayırlı olsun diyelimmi wörüştünüzmü servisten istediğiniz fiyatı veriyormu ?
görüştük. fiyasko. aynen dediğiniz gibi yaptı. korando sports başka bahara kaldı. doblo kullanmaya devam..

umito' Alıntı:
görüştük. fiyasko. aynen dediğiniz gibi yaptı. korando sports başka bahara kaldı. doblo kullanmaya devam..

hayırlısı olsun siz aracınızı kendiniz satmayı deneyin nakit para ile karşılarına çıktığınızda daha yumuşuyorlar

Ynt: Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

kaan2002' Alıntı:
anketin bitimine son 5 gün
Bu ankette bende oy kullandım actyon sports lehine ama benim fikrimi soracak olursanız anket için daha çok erken derim.Yollarda üç beş tane korando,bayilerde çoğunda yok olanda ya bir ya iki adet varken ve bu araçlar kullanılıp artıları eksileri paylaşılmamışken bu anketi cevaplamak biraz önyargılı oluyor sanırım.Bir kaç yıl sonra bu anketi tekrarlarsanız sonuçlar daha net ve daha verimli olacaktır kanısındayım.
Saygılarımla.

celo53' Alıntı:
Bu ankette bende oy kullandım actyon sports lehine ama benim fikrimi soracak olursanız anket için daha çok erken derim.Yollarda üç beş tane korando,bayilerde çoğunda yok olanda ya bir ya iki adet varken ve bu araçlar kullanılıp artıları eksileri paylaşılmamışken bu anketi cevaplamak biraz önyargılı oluyor sanırım.Bir kaç yıl sonra bu anketi tekrarlarsanız sonuçlar daha net ve daha verimli olacaktır kanısındayım.
Saygılarımla.

saygı bizden size hak veriyorum niyetim bu anketin peşine tekrar biranket daha yapmak en azından 1 nisanda yollara çıkan korando sport kullananların da olacağını tahmin ediyorum tabi onlara da ulaşabilirsek daha net bir veriye ulaşabiliriz diye düşünmekteyim

2012 NİSAN AYI SSANGYONG SATIŞLARI

SATILAN BİNEK ARAÇ SAYISI :104
SATILAN TİCARİ ARAÇ SAYISI :190

TOPLAM SATILAN ARAÇ SAYISI :294

BU 190 TİCARİ ARACIN ÇOĞUNLUĞUNUN KORANDO SPORT OLDUĞUNA EMİNİM YENİ BİŞR MODEL İÇİN İLK AY SATIŞLARI GÜZEL GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR