celo53
SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Her malın kendine göre bir değeri birde alıcısı mutlaka vardır.
doblodan çok daha konforlu demek istedim. doblonun en boşu 33 ken bu arabaya 40 az yani. yanlış anlaşıldı sanırım.rottweiler' Alıntı:Konfor konusunda şüpheniz olmasın Doblo ile bu arabanın kafa kafaya fiyata satıldığına şaşacaksınız o drece diyeyim sadece
Kusura bakmayın Doblonuzu almam Bende Actyon Sports var ;D
test ederim belki ama çok gerek duymuyorum. test aracı müsait değildi.kaan2002' Alıntı:test aracımı yoktu bayide yoksa vardı da sizmi test etmek istemediniz
umito' Alıntı:doblodan çok daha konforlu demek istedim. doblonun en boşu 33 ken bu arabaya 40 az yani. yanlış anlaşıldı sanırım.
ben kendi arabamla karşılaştırıyorum. diğerleriyle de karşılaştırırız. f/p oranı önemli olandammak' Alıntı:Arkadaşlar; galiba bu tartışma yanlış yönlere gidiyor...
Her şeyden önce Türkiye'ye gelen Korando Sports'a daha yakından bakmak ve aracı doğru tanımlamak lazım...
Bu araca Avustralya'da Tradie diyorlar... Bunun Türkçe'deki karşılığı da Esnaf...
Yani aslında Korando Sports'un hiç bir donanımı olmayan Tradie versiyonu adından da anlaşılacağı gibi bakkal, manav, pastane, fırın, restoran, nalbur gibi küçük işletme sahibi esnafın ticari işlerinde kullanması için üretilmiş... O nedenle de bomboş... Hatta Türkiye'ye getirilen versiyonda Avustralya'da kinin aksine yolcu hava yastığı da yok...
Bu araç kesinlikle off road yada hobi amaçlı olarak alınayacağı gibi Ssangyong'un 4X4 ejderha ruhunu da yansıtmaz...
O nedenle illada gelen versiyonu meşrulaştırmak uğruna bu aracı ticari Doblo veya artık üretimden kaldırılacak olan Tofaş'ın kuş serisi taklidi bomboş Broadway'in devamı Clio Symbol ile kıyaslamanın anlamı yok...
Eğer Ssangyong'un ürettiği pick-up ve SUV tarzı araçları illa da birileriyle karşılaştıracak sanız buyurun; Kia, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, Toyota, Ford gibi markaların pick-up ve SUV'ları ile karşılaştırın...
umito' Alıntı:ben kendi arabamla karşılaştırıyorum. diğerleriyle de karşılaştırırız. f/p oranı önemli olan
görüştük. fiyasko. aynen dediğiniz gibi yaptı. korando sports başka bahara kaldı. doblo kullanmaya devam..kaan2002' Alıntı:hayırlı olsun diyelimmi wörüştünüzmü servisten istediğiniz fiyatı veriyormu ?
umito' Alıntı:görüştük. fiyasko. aynen dediğiniz gibi yaptı. korando sports başka bahara kaldı. doblo kullanmaya devam..
Doblo rahat satılır.UMarım yakın zamanda aracınıza kavusursunuz.umito' Alıntı:görüştük. fiyasko. aynen dediğiniz gibi yaptı. korando sports başka bahara kaldı. doblo kullanmaya devam..
talkie77' Alıntı:Doblo rahat satılır.UMarım yakın zamanda aracınıza kavusursunuz.
Alamadım henüz.Siz ne yaptınızRüstem ÖNEL' Alıntı:Tolga bey siz ne yaptınız araç işini?
Bu ankette bende oy kullandım actyon sports lehine ama benim fikrimi soracak olursanız anket için daha çok erken derim.Yollarda üç beş tane korando,bayilerde çoğunda yok olanda ya bir ya iki adet varken ve bu araçlar kullanılıp artıları eksileri paylaşılmamışken bu anketi cevaplamak biraz önyargılı oluyor sanırım.Bir kaç yıl sonra bu anketi tekrarlarsanız sonuçlar daha net ve daha verimli olacaktır kanısındayım.kaan2002' Alıntı:anketin bitimine son 5 gün
celo53' Alıntı:Bu ankette bende oy kullandım actyon sports lehine ama benim fikrimi soracak olursanız anket için daha çok erken derim.Yollarda üç beş tane korando,bayilerde çoğunda yok olanda ya bir ya iki adet varken ve bu araçlar kullanılıp artıları eksileri paylaşılmamışken bu anketi cevaplamak biraz önyargılı oluyor sanırım.Bir kaç yıl sonra bu anketi tekrarlarsanız sonuçlar daha net ve daha verimli olacaktır kanısındayım.
Saygılarımla.