Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,393

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Aslinda normal bu tip eksikler Sonuc olarak bu Araclar 16 bin km den deniz yoluyla geliyor ...
Tahminim lojistiki de ciddi Bir Sorun .. Zaman icinde gelecekdir ..tam donanimli Araclar ..

Tuzla merkez servisden Turgay Beyle bugun gorustum ..
Onumuzdeki aylarda korando sports un gelecegini soyledi .. Ssang icin ayrica turkiye pazarinin cok onemli oldugunu belirtdi ...

Etiketler
dammak' Alıntı:
Aracın 4X4 versiyonu 62 değil 75 bin TL ve araçta maalesef otomatik klima yok... Eğer oda olsaydı mükemmel olurdu...

aynı özelliklere sahip bir nissan qasqai ne kadar ona bakmak lazım korando qasgaiden kötümü bence değil yukarıda bir arkadaş yazmış marka takınıtısı var bizim insanımızda
ayrıca amacım aracı kötülemek değil dacia duster tam donanımlı fiyatı 50.000 tl civarında ben aracı inceledim inanın sadece kapısını açıp kapatsanız bile bizim aracımız kalitesini anlarsınız dacia duster in kapısı kuş tüyü gibi hafif bir kapı allah muhafaza küçük bir yandan kazada bile bana göre o tarafta oturan kişi büyük yara alır diye düşünüyorum şimdi ben 50.00o tl o araca vereceğime 9.000 tl daha veriri korando nun 4x2 sini alırdım en azından kasası sağlam bana göre önce güvenlik gelir ssangyong un kaportası da bana güven veriyor

iki günden beri gündüzleri sayfa açılmıyormu yoksa benim iş yerinde internettemi sorun var ?

kaan2002' Alıntı:
iki günden beri gündüzleri sayfa açılmıyormu yoksa benim iş yerinde internettemi sorun var ?
İki gündür bende açamadım siteyi ne evde,ne de işte
Daha öncede böyle sorun olmuştu ama ilkdefa bu kadar uzun sürdü

son 8 gün kaldı anketin bitmesine ama her halde bu iş actyon sportla son bulacak

mayıs ayının 5-6. günü aylık satış rakamları açıklanır korando sport satış rakamları bize az-çok cevap verebilir aracın ne kadar tutulduğuna dair belki bu satış rakamlarının içerisinde actyong sportt da vardır ama çoğunluk korandoya aittir diye düşünüyorum

kaan2002' Alıntı:
mayıs ayının 5-6. günü aylık satış rakamları açıklanır korando sport satış rakamları bize az-çok cevap verebilir aracın ne kadar tutulduğuna dair belki bu satış rakamlarının içerisinde actyong sportt da vardır ama çoğunluk korandoya aittir diye düşünüyorum
Sanmam fikir vereceğini çünkü bu araçlar çok sınırlı sayıda gelmiş bayide öyle demişlerdi
Devamında ilerleyen aylarda daha çok yayılır muhtemelen
Binekte Korando en çok satan araç olur muhtemelen yollarda çok sık görmeye başladım...

sanırım yakında korando sports alabilirim. dobloma iyi fiyat verirlerse takas yapıcam. yarın arıycaklar bayiden. hayırlısı bakalım.

umito' Alıntı:
sanırım yakında korando sports alabilirim. dobloma iyi fiyat verirlerse takas yapıcam. yarın arıycaklar bayiden. hayırlısı bakalım.

hayırlısı olsun takasta her zaman fiat biraz düşük olur ama kendin satsa idin daha güzel olurdu

umito' Alıntı:
1-aracı test ettiniz mi?
2-Donanım eksikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
3-Kendiniz aracınızı neden satmayı düşünmüyorsunuz takas fiyatı çok düşük olacaktır
4-Bu kadar soru sordum bana kızmadınız değil mi? ;)

rottweiler' Alıntı:
1-aracı test ettiniz mi?
2-Donanım eksikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
3-Kendiniz aracınızı neden satmayı düşünmüyorsunuz takas fiyatı çok düşük olacaktır
4-Bu kadar soru sordum bana kızmadınız değil mi? ;)
1.test sürüşü yapmadım. bence pek gerekte yok. ama tüm koltuklarına oturdum doblodan çok konforlu.
2.jant dışında eksiği yok bence. bu paraya böyle araba. 1.3 mjet dynamic doblo 33000 tl.
3.alırsanız satayım. ama bayiler genelde takasta iyi fiyat veriyor. Fiat öyle yaptı.
4. çok kızdım bir daha sorma :smiley:

umito' Alıntı:
1.test sürüşü yapmadım. bence pek gerekte yok. ama tüm koltuklarına oturdum doblodan çok konforlu.
2.jant dışında eksiği yok bence. bu paraya böyle araba. 1.3 mjet dynamic doblo 33000 tl.
3.alırsanız satayım. ama bayiler genelde takasta iyi fiyat veriyor. Fiat öyle yaptı.

test aracımı yoktu bayide yoksa vardı da sizmi test etmek istemediniz

umito' Alıntı:
Konfor konusunda şüpheniz olmasın Doblo ile bu arabanın kafa kafaya fiyata satıldığına şaşacaksınız o drece diyeyim sadece
Kusura bakmayın Doblonuzu almam Bende Actyon Sports var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR