Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaan2002 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,437

actyonsport ve korando sport hangisini alırdın anketi

• actyong sport

Kullanılan: 26 42.6%
  • korando sport

Kullanılan: 17 27.9%
  • ikisini de almam

Kullanılan: 18 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Etiketler

celo53' Alıntı:
Sene sonuna kadar 4x2 korando sportsun full modelini,vergi düzenlemesi olana kadar da 4x4 modelini beklemeyin arkadaşlar.

Belki tekrar olacak ama; bu yorumunuz için bir diğer başlıkta aynen şöyle yazmıştım:

Bende öyle tahmin ediyorum... Yıl boyunca bu yolunmuş tavuk gibi cıbıl aracı satmaya devam edeceklerdir...

Yalnız bu yıl Kasım ayında İstanbul'da AutoShow Fuarı var...

Eğer ellerini çabuk tutmazlarsa atı alan Üsküdar'ı geçebilir...

Çünkü duyduğum kadarı ile Dacia ve özellikle de Opel gibi markalar zengin donanımlı ancak uygun fiyatlı yeni 4X4 A/T SUV araçlarının lansmanını yapacaklar...

dammak' Alıntı:
Belki tekrar olacak ama; bu yorumunuz için bir diğer başlıkta aynen şöyle yazmıştım:

Bende öyle tahmin ediyorum... Yıl boyunca bu yolunmuş tavuk gibi cıbıl aracı satmaya devam edeceklerdir...

Yalnız bu yıl Kasım ayında İstanbul'da AutoShow Fuarı var...

Eğer ellerini çabuk tutmazlarsa atı alan Üsküdar'ı geçebilir...

Çünkü duyduğum kadarı ile Dacia ve özellikle de Opel gibi markalar zengin donanımlı ancak uygun fiyatlı yeni 4X4 A/T SUV araçlarının lansmanını yapacaklar...

atasözü var YEMEYENİN MALINI YERLER diye sen yeni bir model çıkartıyorsun donanım olarak boş çıkartıyorsun fiyatını ucz yapıyorsun diğer taraftan dacia veya opel bir araç yeni araççıkartacaksa eminim korando dasn daha donanımlsını bir kaç binliara pahalıya satacak ve pazazarı kapacak

actyong suport 19 (46.3%) korando suport 9 (22%) ikisini de almam 13 (31.7%)
actyong suport açık ara önde gidiyor

Aynı anket birkaç ay sonra yapılsa korando öne geçerdi sanırım çünkü şu an için kullanıcısı az ve biz actyon sports kullanıcıları oyumuzu kendi aracımız yönünde kullanıyoruz :smiley:

Ben oyumu değiştirmek istiyorum.Korandoya kullanmıştım ama şu an gönlüm actyona kaymış durumda :smiley: :smiley:

her halde formda toplam 42 ssangyon kullanıcısı değilizdir oylama 42 de kaldı sayı olarak arkadaşlar kullanmak istemiyorlar galiba

İkisinide almam diyenlerin büyük çoğunluğu diğer forumlardan gelenler ;)
42 kullanıcı olmayabilir forumda ama olacaktır zaman ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR