Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,719
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

mdr' Alıntı:
Kendim takmadım.Takan arkadaşlardan sohbette ise hazır satılan degil ama kendi elinden iş gelen arkadaşlar hırdavatçılardan-rulmancılarda satılan 3 mm burgulu çelik telden alıp ön tampon ucu sepet arasına gergileyerek yapan da var.
Yada sanırım off road malzemesi satan dükkan-magazalardan sorulunca off road için kesici tel-halat denilince verirler gibi.
Bilen arkadaşlar konuya açıklık getirirler..

cok tesekkurler hocam verdıgınız bılgıler ıcın

Etiketler

gönderdiğin resimlerin birde arazi performansına bakalım ;D ;D ;D

hh.jpg

cumartesi saat kaçta batıkentteki ufak 10 mt lik parkurda buluşacaksınız yada buluşmayacaksınız olurya ufak yere giripte kalma düşüncesi olanlar vardır mesela selim gibi :smiley:))
haber verinde kameramla gelecem herkezi çekecem.:smiley:))

tamer yayınlamış olduğun resimdeki arazi aracıda gelsinde batıkentte bakalım bi perpormansına :smiley:

arcfreha' Alıntı:
tamer yayınlamış olduğun resimdeki arazi aracıda gelsinde batıkentte bakalım bi perpormansına :smiley:

tamer bu reha bizim reha herhalde ; hoş geldin reha

ahhhhhh ahhhhhh binek aracım olmasaydı 4x4 aracım olsaydı ben o batıkentteki çamurdanmı geçemiyecektim................

hoş bulduk teşekkürler.biraz ortalığı kızıştırıyorum kimse kızmıyor değilmi arkadaşlar....
ama bahsedilen batıkentteki yer feci bişey işin gerçeği şahsi görüşüm,bence oradan gececek arabayı tebrik etmek lazım valla harbiden 4x4 müş derim ben ......

niva alacaktım vazgeçtim batıkentteki çamurda kalınca.:smiley: artık 4x4 bulamıyorum acaba ne alsam:smiley:

arcfreha' Alıntı:
niva alacaktım vazgeçtim batıkentteki çamurda kalınca.:smiley: artık 4x4 bulamıyorum acaba ne alsam:smiley:

ooo reha bey hoşgeldınız lpgreha hahah yav mılletın senden cekecıg var arık varya oraya gır buraya cık bence cıkmaz bu buraya gırmezz ooo

GEZENBILIR ANKARA KAPTINIZ ŞİFAYI HAYIRLI OLSUN LPGREHA ARAMIZDA nıhahahaa

tamer resımlerde cok guzel bende ıstıyorum bundan bır tanee

rehayı anladımda lpg sini eurosunu anlıyamadım :smiley:
laser reha diyebilirsiniz nede olsa işim o birgün bir organizasyonda gezenbilir yazayım lazerlede siteye koyalım.hatta birgün tüm gezenbilirdekilerle para topluyalım biyere gidelim bende laser show yapayım eğlenelim derim.

arcfreha' Alıntı:
rehayı anladımda lpg sini eurosunu anlıyamadım :smiley:
laser reha diyebilirsiniz nede olsa işim o birgün bir organizasyonda gezenbilir yazayım lazerlede siteye koyalım.hatta birgün tüm gezenbilirdekilerle para topluyalım biyere gidelim bende laser show yapayım eğlenelim derim.

ver coskuyu ver corkuyu ondan sonra dekı lpg euroyu anlamadım o gun senın yuzunden gırdı garbım tamer o camura ;D ;D ;D ;D

benım dılıme dusurdun cektıklerım kervanına kattın ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tamer yine cesaret edip öyle yada böyle gaza maza geldi cesaret edip girdi ama halen cesaret edip oraya giremeyen arkadaşlarımız var aramızda.
işin ucunda en kötü kalmak var onuda çekeriz selim korkma seni o tepecikte yanlız bırakmayız.
yok aracım pislenir lastiklerim çamur olur diyorsan söz yıkatması benden:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR