Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,663
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

son 2 resim

IMG00717-20110206-1629.jpg

IMG00718-20110206-1630.jpg

Etiketler

Arkadaşlar, yoğun grip beni yataktan çıkartmadı.
Birkaç gün daha devam edeceğe benziyor
Çok güzel bir gün geçmiş.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Bülent Koçoğlu

güzel gezi olmuş görseller için teşekkürler
Alp bayraklar eksik sende .

cok guzelll olmus gezı hamdı abı ankara nasıl toplandı cok sevındırıcı herkes aıle gıbı olmus

yav bensız nasıl gectı boğazınızdan o kadar et off offf

murat abı bende cherooke ıstıyorumm en kısa surede kara panterın 4.0 bulursan haber ver sana zahmet

tuncer abı senı goremedık resımlerde aslan parcası nasıl hıc kalmamıs gezıde gordugum kadarı ıle

sefer abı yoktu gelmedımı gezıye

huseyın abı senın canavarda ıyı gıdıyo ha gercı yalnız bırakmamıs dıger ısuzuda gelmıs

cok guzel olmus gezınız artık dıger gezıde bunların acısını cıkartacagım

len tuna yıne dokturmussun ha

yollarda tam benlik ve benim lastikler icinmis ;D
cok guzel bir gun gecirmissiniz yeni katılımlar olmus kıskanmadım dersem yalan olur :smiley:

tşk.erhan bey biraz zor oldu dodikleri yapmak ama en sonunda cumartesi akşamı bitti.Bu arada abi babanız rahatsızlanmış çok büyük geçmiş olsun.İnşallah bişeyi yoktur ve bir an önce sağlığına kavuşur seni yine aramızda görmekten keyif ve mutluluk duyarız.pazar günü etkinliğimizdeki eksiğini de farkeder durumdaydık.Tekrar babanız için Allah acil şifalar versin
ttos' Alıntı:
mehmet dodikler de hayırlı olsun.

066.jpg

faruk2323' Alıntı:
Mehmet bey dodikler yenimi nerden aldın banada lazım orjinalmı
Evet yeni aldım ama orjinal değil.fakat orjinal fiyatına geldi.sakın yan sanayi almayın derim.orjinalı plastik ve boya gerektirmeden takabilirsiniz.benimkisi fiber ve çok uğraştırdı.neredeyse orjinal fiyatına geldive orjinal gibi de sağlam değil.

mehmet cakmak' Alıntı:
tşk.erhan bey biraz zor oldu dodikleri yapmak ama en sonunda cumartesi akşamı bitti.Bu arada abi babanız rahatsızlanmış çok büyük geçmiş olsun.İnşallah bişeyi yoktur ve bir an önce sağlığına kavuşur seni yine aramızda görmekten keyif ve mutluluk duyarız.pazar günü etkinliğimizdeki eksiğini de farkeder durumdaydık.Tekrar babanız için Allah acil şifalar versin

teşekkürler mehmet ; bende katılmayı çok istiyordum kısmet değilmiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR