Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)
selamlar ;
bu neşeli ve eğlenceli gezimizde emeği geçen tüm katılımcalara tesekkurler.... parkuru seçen , yol gösteren, bızı ac bırakmayan , cay ıkram eden , arabaları ıten , kurekle yol acan,yolda kalan araçları sabırla bekleyen ( çıkışta en arkada ben vardım
) herkese ... zaten beraber dolaşmanın keşif yapmanın, ofroad yapmanın , ekip ruhu oluşturmak açısından en büyük önceliği dayanışma ve yardımlaşa olsa gerek.....
yine herkesi cesareti nedeniyle tebrik ederim ancak dikkatimi çekeler ;
1 güzergahı ve karagölü gösteren erkan kardeşimize ,
2 4*4 araçların bile grmemeyi düşündüğü (nissan patrol 4 teker de kilitli difransiyel ) rotamıza kaabak lastikli 4*2 mazdasıyla elınde kurekle gırme cesaretı gostrern abımıze
ve yine servıs soforumuze ( cekmeseydık halı haraptı )
3 yemekten sonra saatte 80 km suratle ucarak verıcı kulelerıne yol acmaya calısan ve karda oturan daha sonrada 7000 devirle geri geri aracı cıkaran yeşil cherokemize ,
4 Asfalt lastıgı olmasına ragmen onumde aracı hıc takılmadan , durmadan yuruten terranolu kardesımıze,
5 İlk çıkısta kımsenın kanala batmıs olan ve kımsenın cıkaramadıgı kırmızı cıft kabın aracı dıreksyonuna gecerek cıkaran kezban hanıma
5 deifransıyelın kırılması nedeniyle arkada tek tekerlek cekerle yıırta yırta tum etapları tamamlayan grup lıderımız hamdı beye
6 yol acıcımız ve gozu kara abımız alp beye,
7 35 ınc lastıklerıyle yolda kalsanızda traktor burda merak etmeyın goruntusuyle cesaret veren dmax ın sahıbı abımıze,
8 o kadar kısa surede kavurmamızı hazırlayan ascı abımıze,
tekrar tebrikler
( kusura bakmayın ısımlerı henuz ogrenemedım
)