Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 698
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,679
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)

Görünüşe göre çok zevkli bir gezi olmuş. Aslında gelmek aklımızda vardı, ama önceki günden çok yorgunduk, buluşma çok erken olduğundan kalkamadık. Resimleri bekliyoruz!

Etiketler

Ben ilk başta,
niye bizim gideceğimiz dağa geri geri çıkmaya çalışıyor, kafasımı güzel? :smiley: diye kızmıştım münübüsçüye... ;D
Arkamdada bi sürü araç basıncı ;D
bu tarafa gel diyorum, bana gülüp el sallıyor münübüsçü, galiba bizim oraya gideceğimizi anlamamış olacak
(paletlinin gittiği yola çıkacağımıza ihtimal vermedi belliki ;D)
kafasına göre takılıyor, sonra açığa gelmeye çalıştı,
Sağına doğru geldi, battı... :-\ :-\

En arkadan siz kurtarmışsınız J9' u.... Dua etmiştir valla....

aksamustu donuste fark ettıysenız aracı solda yol kenarına cekmıstı sofor koltugunda dıılde muavın koltugunda oturuyodu ve hafıf uykulu bakıslarıyla nerde kaldı bu zubukler ( trekkınkcıler ) gelselerde gıtsek der gibiydi üşümüş belliki... :smiley:

flying surfer' Alıntı:
Görünüşe göre çok zevkli bir gezi olmuş. Aslında gelmek aklımızda vardı, ama önceki günden çok yorgunduk, buluşma çok erken olduğundan kalkamadık. Resimleri bekliyoruz!
Bana söyleseydin ben kaldırırdım seni ;D

Ben hep erkencik kalkar ;D, iki yımırtayı (yımırta:smiley:) sütle çırpar ;D,

;D İşime Mişime Erkencik Giderim ;D
;D o yüzden alışığım yani ;D

:smiley: Keşke gelseydiniz yaf.. :smiley:

bende eklıyorum fotoları;)[attachment=2]

DSC09195.jpg

DSC09196.jpg

DSC09223.jpg

DSC09210.jpg

Geziye katılan tüm kıymetli arkadaşlara bu güzel hafta sonu için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Arkadaşlar çok ilginçtir kar benim gözümü almış, gece işe gttim sabaha kadar gözlerim sulandı ve yandı ışığa bakamıyorum, sanki kaynak almış gibi oldu. bidahakine gözlük şart.

son_kral_54' Alıntı:
mükemmel bir off road turu oldu.herşeyiyle güzeldi. bize böylebir günü yaşatma imkanı veren katılımcı bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
resimler yavaş,yavaş dökülecektir. gelemeyen dostlarımızda eminim ilk etkinlikte öcünü alacaktır.
iyi niyet ve temenni mesajları buraya resimler ve videolar öbür topiğe gönderirsek daha iyi olur hemde sayfalar uzamaz.
diye düşünüyorum. ;)
evet hamdi abi güzel bir organizasyondu herkese teşekkür ederiz

bu güzel hafta sonu için bütün katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. bizim çoçuklarda siz değerli arkadaşları zirveye çıkartma arzusuyla
yol açmaya kalkışmaları ayrıca bir güzellikti. traktör ısuzu abimiz saolsun bizi oralarda bırakmadı bütün arkadaşlar çabalarını esirgemediler
bunların hepsi ebedi dostluklardır. herkese birer birer teşekkür ederim

sorunsuz döndüğünüze sevindim ; fotoğraflar güzel ama aktarım yavaş ;D gelde tunayı arama işte bu saate kadar tüm görselleri aktarırdı

Alfonse' Alıntı:
Sellam :smiley:
İyi akşamlar....

Ben yaklaşık 1 saat önce eve geldim...
Işık dağı taraflarına önceden gitmemiştim... Çok çok güzel doğası varmış...
Valla kar o kadar güzeldiki, kaşıklayasım geldi ;D

Bu muhteşem doğayı Yaratana teşekkürler...

Çok çok keyifli bi gün geçirdim...
Bu geziye ön ayak olan, emeği geçen, paylaşımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim....

gaz gazla :smiley: kar kara daldırdığım makinamı o hayattan çekip kurtaran :smiley: Oktay güzel kardeşime :smiley: ayrıca teşekkürler...
(Oktay' la Hasandede yarışında tanışmıştık, çok iyi anlaşacağımızı biliyordum ;D elbet bir ;) derinde ;) yollarımız kesişecekti ;) hissediyordum ;) )

(Ah kuzen Kemal, ah kuzen Kemal... :smiley: Girerken batağa "oh oh gir bakalım ne güzel" Battımmı batağa "ah ah niye girdinki oraya" - yazdım bunu, aldım 34 plakanı ;) ;D )

O bataktan :smiley: kurtulmama bizzat bilek gücü ile emek veren -her biri en az 90 NewtonMetre :smiley: ve 10 kaplan gücünde :smiley:- tüm delikanlı aslanparçalarına hellalllll derim, çok yaşayın...

Eti ve gıdaları seçen, alan, pişiren, sunan v.s. gibi, günün boğaz boyutunda :smiley: çaba sarfedenlere şükran....

Aracıma misafirliğinde yardımları,
süpper rehberliği ve elinden düşmeyen foto şipşak :smiley: makinası için Erkan arkadaşa teşekkürler...

Gölgeye gölge etmediği için teşekkürler ;) ;D ;D

daha bisürü teş teş teşekkür işte... ;D

Yeni ve güp güzel :smiley: insanlar tanıdım... Çok yaşayın....

Görüşmek umuduyla, Sağlıcakla...

Alp kardeş senin araban acaba oraya girer mi? girerse çıkar mı? diye merak ettiydim de... Sonra annadım ki çıkamazmış.. o yüzden öyle dediydim :smiley:[attachment=1]

IMG00712-20110206-1517.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR