Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,130
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

Kızılcahamam da Asya termalin önünde hazırlıyoruz parkurları. Tamamen seyirciye yönelik gösteri amaçlı olacak. Tam seyirlik yani. Off roadı seven herkezi bekliyoruz.

Etiketler

1=
2=Hamdi TEKMEN...son_kral_54........suziki vitara
3= İmpeesa - Lada Niva ( %90 ihtimalle

yine tık yok kimsede bu pazar için :mad:
liste iki kişide kaldı.neyse ben daha mesaj yazmayacam bu konuda.
sadece uzaktan takip edecem.bir karar verilirse ben uyarım.aksi takdirde kafama göre biyer seçip çamurlanacam bu hafta.

son_kral_54' Alıntı:
yine tık yok kimsede bu pazar için :mad:
liste iki kişide kaldı.neyse ben daha mesaj yazmayacam bu konuda.
sadece uzaktan takip edecem.bir karar verilirse ben uyarım.aksi takdirde kafama göre biyer seçip çamurlanacam bu hafta.

1 sene önce 15-20 araçla etkinlikler düzenleyen hattâ başka illerden katılımcıları olan ankara grubu nedenini anlamadığım bir sessizliğe büründü

Arkadaşlar bu kadar sitem yapmayın, pazar günü arazideyiz, buyrun gelin,

ANDOFF ve Gezenilirin Ocak ayında beraber düzenlediği ve 73 adet 4 çekerin katıldığı KARA MERHABA GEZİSİ nin 2.sini planlıyoruz. Ama tabiki plan için 1.şart kar ın yağması :smiley:

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar bu kadar sitem yapmayın, pazar günü arazideyiz, buyrun gelin,
şartlar uygun olursa neden olmasın ; şehirdışından bir arkadaşın gelme durumu var o nedenle net bir plan yapamıyorum ama ayaş için takipteyim

diablo2barbar' Alıntı:
ANDOFF ve Gezenilirin Ocak ayında beraber düzenlediği ve 73 adet 4 çekerin katıldığı KARA MERHABA GEZİSİ nin 2.sini planlıyoruz. Ama tabiki plan için 1.şart kar ın yağması :smiley:
geçen sene iğmirdeki ekip sizmiydiniz?

Ayaş etkinliğine kesin katılıyorum, batıkent'te koruluğa ağaç dikme planlarımız vardı, Ayaş etkinliği iyi oldu...
umarım standart lastiklerle fazla sorun yaşamam, neyse batarsak el atar arkadaşlar :smiley:

pazar günü mustafa abinin köyüne ağaç dikmeye ve off roada gidiyoruz gelen varmıdırrrrrr. ANKARA GRUBU HAYDİ SES VERİN hatta kamplı gitmek isteyen varsa buyurun

bende geliyorum ama nerde toplanacağız yiyecek isini herkes kendimi halledecek yoksa berabercemi nasıl olacak hava yağıışlı olursa fidan işi zor gibi ama kazma kürek geliriz ama fidanları ormanmı veriyor bizmi alacağız gibi soruları mustafa abi açıklığa kavuşturursan sevinir ve rahatlarız

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65583.0

arkadaşlar yukarıdaki link mustafa abinin ayaş ortabereket ağaç dikimi ve offroad için açtıgı başlık oradan bakabilirsiniz

tiskeli' Alıntı:
bende geliyorum ama nerde toplanacağız yiyecek isini herkes kendimi halledecek yoksa berabercemi nasıl olacak hava yağıışlı olursa fidan işi zor gibi ama kazma kürek geliriz ama fidanları ormanmı veriyor bizmi alacağız gibi soruları mustafa abi açıklığa kavuşturursan sevinir ve rahatlarız

Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız,

Program Açıklaması,

Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz) ve saat 10:00 da Orman dikim alanına hareket, bize ayrlan bölgede 13:00 e kadar ağaç dikimi yapmak, ( katılımcılar kendi kürek ve çapasını getirecek ) Dikim sonrası yemek ve mangal molası ve sonrasında keşif gezisi ve OFF ROAD oyunu :smiley:

Fidanları orman verecek, yemek konusunu katılımcılar kendisi çözecek,

CB FM 18 kanalda olacağız, PMR 5 kanal

Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz

mustafa abi bu dediğin noktaya ankara merkezzden ayaş otobüsü dolmuşu vs geçiyormu bide ben oraya ne kadar sürede ulaşırım bu vesaitlerle

cidowsky' Alıntı:
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede Defender i göreceksiniz

mustafa abi bu dediğin noktaya ankara merkezzden ayaş otobüsü dolmuşu vs geçiyormu bide ben oraya ne kadar sürede ulaşırım bu vesaitlerle

Çiğdem Ayaş ve Beypazarı otobusleri yolunun üzeri, Yenikente yaklaşık 13 km,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler