yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin
maşallah aman dört tekerden şaşmasın.
maşallah aman dört tekerden şaşmasın.
sernoberze' Alıntı:ilk karda mangala gidelim
mangallı derken sanki şirkettenmiş gibi hissettim.sonuçta herkez kendi mangalını götürecek.brothers' Alıntı:26 aralıkta bir organizasyon var zaten hemde mangallı
detayları inceleyin hamdi beyThe_Men' Alıntı:mangallı derken sanki şirkettenmiş gibi hissettim.sonuçta herkez kendi mangalını götürecek.
etkinliği olmayan mangal için önceden ayarlanmış planlarımı bozamam.
lakin bize uygunluk gösteren planlarada açığım ;D
evet incelemiştim dün. dedimya bana ters. sadece nezaketen tanışma sonrasında herkez kendi grubuyla bi köşeye çekilecek mangallar yakılıpbrothers' Alıntı:detayları inceleyin hamdi bey
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66311.0
The_Men' Alıntı:evet incelemiştim dün. dedimya bana ters. sadece nezaketen tanışma sonrasında herkez kendi grubuyla bi köşeye çekilecek mangallar yakılıp
ha,ha,hu,hu gün bitecek.ufakta olsa bir uğraş eklenmeli.ağaç dikimi,ofroad,yada çevre temizliği vs.daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum.
tabi bunlar benim düşüncelerim.
alternatif bir program varmı peki?The_Men' Alıntı:evet incelemiştim dün. dedimya bana ters. sadece nezaketen tanışma sonrasında herkez kendi grubuyla bi köşeye çekilecek mangallar yakılıp
ha,ha,hu,hu gün bitecek.ufakta olsa bir uğraş eklenmeli.ağaç dikimi,ofroad,yada çevre temizliği vs.daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum.
tabi bunlar benim düşüncelerim.
ceranus' Alıntı:Işık Dağı Karagöl sürekli kamp yaptığımız ve sevdiğimiz bir yer, üstelik yılbaşını da orada geçirmek için kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, geçen yıl çok keyifli bir yılbaşı kampı yapmıştık orada, bu yılda sanırım Işık Dağı Karagöl'de kamp, off-road, trekking için orada olacağız..
Kirlilik konusunda bizim gittiğimiz en son etkinlikte orada kirlilik azdı ve bulunduğumuz yerin çevre temizliğini de yapmıştık, ama bizden sonra da çok giden olmuştur eminm..
Bu yıl ilk kampımızı orada gerçekleştirebilirsek eğer yine bir çevre temizliği yaparız, ancak kamp alanına kadar ulaşmak için ayrıntılı kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, sonra konuyu açacağım..
bu link olabilir mesela.brothers' Alıntı:alternatif bir program varmı peki?
hamdi bey bu konu ilk günde dikkatimi çekmişti fakat ilgisiz kaldı nedense ; unutuldu sanırım , bunu tekrar gündeme taşıyıp kapsamlı ve geniş katılımlı bir organizasyon düşünsekThe_Men' Alıntı:bu link olabilir mesela.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59747.msg700465#msg700465
işte bende bunu istiyorum.gezenbilir olarak hem çevreci,doğacı olduğumuzu gösterelim hemde pikniğimizi,trekking'imizi,ofroad'umuzu yapalım.brothers' Alıntı:hamdi bey bu konu ilk günde dikkatimi çekmişti fakat ilgisiz kaldı nedense ; unutuldu sanırım , bunu tekrar gündeme taşıyıp kapsamlı ve geniş katılımlı bir organizasyon düşünsek