Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,131

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

Etkinlik güzel olmuş. Emeği geçenleri, katılanları tebrik ederim...
Ankara dışına çıktığım için katılamadım... Bi süredir de :D :D şu, bu ve o :D :D sebeplerden katılmıyorum hiç bi şeye...

Yakında görüşürüz belki...

Selamlar Sevgiler Herkeşe... :smiley: :smiley:

brothers' Alıntı:
26 aralıkta bir organizasyon var zaten hemde mangallı
mangallı derken sanki şirkettenmiş gibi hissettim.sonuçta herkez kendi mangalını götürecek.
etkinliği olmayan mangal için önceden ayarlanmış planlarımı bozamam.
lakin bize uygunluk gösteren planlarada açığım ;D

The_Men' Alıntı:
mangallı derken sanki şirkettenmiş gibi hissettim.sonuçta herkez kendi mangalını götürecek.
etkinliği olmayan mangal için önceden ayarlanmış planlarımı bozamam.
lakin bize uygunluk gösteren planlarada açığım ;D
detayları inceleyin hamdi bey
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66311.0

brothers' Alıntı:
detayları inceleyin hamdi bey
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66311.0
evet incelemiştim dün. dedimya bana ters. sadece nezaketen tanışma sonrasında herkez kendi grubuyla bi köşeye çekilecek mangallar yakılıp
ha,ha,hu,hu gün bitecek.ufakta olsa bir uğraş eklenmeli.ağaç dikimi,ofroad,yada çevre temizliği vs.daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum.
tabi bunlar benim düşüncelerim.

The_Men' Alıntı:
evet incelemiştim dün. dedimya bana ters. sadece nezaketen tanışma sonrasında herkez kendi grubuyla bi köşeye çekilecek mangallar yakılıp
ha,ha,hu,hu gün bitecek.ufakta olsa bir uğraş eklenmeli.ağaç dikimi,ofroad,yada çevre temizliği vs.daha ilgi çekerdi diye düşünüyorum.

Hamdi Abi, fidan dikiminden önceki gün Işık Dağı Karagöl'e gittik, mangal yaktık, zirveye çıktık, inceden off road yaptık v.s.
Oraların doğası çok güzel, lakin gölün çevresi inanılmaz çöp doluydu, bu durum beni biraz üzdü. Orası için de bir etkinlik organize etsek, ne kadar temizlesek kardır diye düşünüyorum, ayrıca bir kaç da tabela asarız gölün etrafına, şu tarihte gönüllüler tarafında temizlenmiştir, lütfen çöplerinizi yanınız da götürün gibi. Bahara organize edebiliriz belki...

Işık Dağı Karagöl sürekli kamp yaptığımız ve sevdiğimiz bir yer, üstelik yılbaşını da orada geçirmek için kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, geçen yıl çok keyifli bir yılbaşı kampı yapmıştık orada, bu yılda sanırım Işık Dağı Karagöl'de kamp, off-road, trekking için orada olacağız..

Kirlilik konusunda bizim gittiğimiz en son etkinlikte orada kirlilik azdı ve bulunduğumuz yerin çevre temizliğini de yapmıştık, ama bizden sonra da çok giden olmuştur eminm..

Bu yıl ilk kampımızı orada gerçekleştirebilirsek eğer yine bir çevre temizliği yaparız, ancak kamp alanına kadar ulaşmak için ayrıntılı kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, sonra konuyu açacağım..

The_Men' Alıntı:
alternatif bir program varmı peki?

ceranus' Alıntı:
Işık Dağı Karagöl sürekli kamp yaptığımız ve sevdiğimiz bir yer, üstelik yılbaşını da orada geçirmek için kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, geçen yıl çok keyifli bir yılbaşı kampı yapmıştık orada, bu yılda sanırım Işık Dağı Karagöl'de kamp, off-road, trekking için orada olacağız..

Kirlilik konusunda bizim gittiğimiz en son etkinlikte orada kirlilik azdı ve bulunduğumuz yerin çevre temizliğini de yapmıştık, ama bizden sonra da çok giden olmuştur eminm..

Bu yıl ilk kampımızı orada gerçekleştirebilirsek eğer yine bir çevre temizliği yaparız, ancak kamp alanına kadar ulaşmak için ayrıntılı kar durumunu öğrenmeye çalışıyorum, sonra konuyu açacağım..

Karagöl aşağıda kaldığı için kar yoğunluğu zirvedeki kadar olmaz. Fakat, net bilgiye ihtiyacımız olduğu zaman, orada arayabileceğim köylüler var, kamp organizasyonu olursa, önceden arar, bilgi edinirim.

The_Men' Alıntı:
bu link olabilir mesela.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59747.msg700465#msg700465
hamdi bey bu konu ilk günde dikkatimi çekmişti fakat ilgisiz kaldı nedense ; unutuldu sanırım , bunu tekrar gündeme taşıyıp kapsamlı ve geniş katılımlı bir organizasyon düşünsek

hamdi bey konuyu güncel tutmak adına gölbaşı organizasyonu sayfasına taşıdım eminim rağbet görecektir

brothers' Alıntı:
hamdi bey bu konu ilk günde dikkatimi çekmişti fakat ilgisiz kaldı nedense ; unutuldu sanırım , bunu tekrar gündeme taşıyıp kapsamlı ve geniş katılımlı bir organizasyon düşünsek
işte bende bunu istiyorum.gezenbilir olarak hem çevreci,doğacı olduğumuzu gösterelim hemde pikniğimizi,trekking'imizi,ofroad'umuzu yapalım.
lakin pek ilgi görmediğinden bende çekimser kaldım.pek üstelemek istemedim.
biraz konuyu genişletmişsiniz umarım olumlu yorumlar gelir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR