Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,131
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

The_Men' Alıntı:
işte bende bunu istiyorum.gezenbilir olarak hem çevreci,doğacı olduğumuzu gösterelim hemde pikniğimizi,trekking'imizi,ofroad'umuzu yapalım.
lakin pek ilgi görmediğinden bende çekimser kaldım.pek üstelemek istemedim.
biraz konuyu genişletmişsiniz umarım olumlu yorumlar gelir.
iyi bir katılım olacağına eminim ; gelin bu hafta gölbaşında hem mangalımızı yapalım hem konuyu diğer arkadaşlarla paylaşalım

Etiketler

Bu yılbaşını Işık Dağı Karagöl'de geçirmemiz yattı arkadaşlar, bir arkadaşımız en son bölgenin fotoğraflarını gönderdiği konu başlığı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.0

Bu kadar karlı bir ortamda bazı araçların kamp alanına kadar ulaşımı çok zor olacağından maalesef şehirde kalmak zorunda kalacağız :(

Serko' Alıntı:
Karagöl aşağıda kaldığı için kar yoğunluğu zirvedeki kadar olmaz. Fakat, net bilgiye ihtiyacımız olduğu zaman, orada arayabileceğim köylüler var, kamp organizasyonu olursa, önceden arar, bilgi edinirim.

ceranus' Alıntı:
Bu yılbaşını Işık Dağı Karagöl'de geçirmemiz yattı arkadaşlar, bir arkadaşımız en son bölgenin fotoğraflarını gönderdiği konu başlığı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66354.0

Bu kadar karlı bir ortamda bazı araçların kamp alanına kadar ulaşımı çok zor olacağından maalesef şehirde kalmak zorunda kalacağız :(

Bugün bende Yukarıçanlı köyünden bir arkadaşla görüştüm, 5 gün öncesi kadar olmasa da kar yoğunluğu varmış, Karagölde de oldukça kar varmış ama yollar açık dedi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.new#new
ankaralı gezenbilirciler olarak muhabbetlerimize tek noktadan devam edelim.
daha güzel olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR