Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,117
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

Bolu'da bu hafta sonu Karadeniz Off Road oyunları var. Şiddetle tavsiye ederim. Amatörlerde yarışabiliyor. Haftaya da bizim son mahalli yarışımız var Kızılcahamam da. Adrenalin ve off road severleri bekleriz.

Etiketler

diablo2barbar' Alıntı:
Bolu'da bu hafta sonu Karadeniz Off Road oyunları var. Şiddetle tavsiye ederim. Amatörlerde yarışabiliyor. Haftaya da bizim son mahalli yarışımız var Kızılcahamam da. Adrenalin ve off road severleri bekleriz.

Hmmm , Kızılcahamam'ın neresinde olacaksınız ?

Evet Ankara grubu ses ver :smiley:

Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız,

Program Açıklaması,

Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi tepe noktasında buluşma ve saat 10:00 da Orman dikim alanına hareket, bize ayrlan bölgede 13:00 e kadar ağaç dikimi yapmak, ( katılımcılar kendi kürek ve çapasını getirecek ) Dikim sonrası yemek ve mangal molası ve sonrasında keşif gezisi ve OFF ROAD oyunu :smiley:

Takip için ayrı bir başlık açıyorum,

CB FM 18 kanalda olacağız,

birkaç kazma birkaç kürek en az 10 kişiye yeter,durmaksızın kazma kürek sallayacak kondisyonu olan varsa ayrı konu tabii ;D o kazma ,küreğini ayrı getirsin,

MKG' Alıntı:

Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız,

Program Açıklaması,

Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi tepe noktasında buluşma ve saat 10:00 da Orman dikim alanına hareket, bize ayrlan bölgede 13:00 e kadar ağaç dikimi yapmak, ( katılımcılar kendi kürek ve çapasını getirecek ) Dikim sonrası yemek ve mangal molası ve sonrasında keşif gezisi ve OFF ROAD oyunu :smiley:

ben kazma küreği kendimiz getireceğiz bunu anladım ama mangal ve yemek için bi şey söylenmemiş ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:

Program Açıklaması,

hoş bir etkinlik olabilir takipteyim

son_kral_54' Alıntı:
bencede fena değil.yanlız fazladan kazma,küreği olan varsa getirsin. ;)
umarım ofroad için çamuru ve bayırı boldur :eek:

Çamuru ve bayırı bolda senin araç ne kadar hazırdır onu bilemem ,

MKG' Alıntı:
Çamuru ve bayırı bolda senin araç ne kadar hazırdır onu bilemem ,
sn.Mustafa bey, sizinle tanışma fırsatımız olmadı ama yarış aracınızı Ahmet ustanın orda gördüm. Hasan da benim arkadaş klupten. Bu hafta Bolu da ve haftaya bizim düzenleyeceğimiz Kızılcahamam daki yarışlara katılacakmısınız ? Saygılar,

diablo2barbar' Alıntı:
sn.Mustafa bey, sizinle tanışma fırsatımız olmadı ama yarış aracınızı Ahmet ustanın orda gördüm. Hasan da benim arkadaş klupten. Bu hafta Bolu da ve haftaya bizim düzenleyeceğimiz Kızılcahamam daki yarışlara katılacakmısınız ? Saygılar,

Merhabalar ,
V8 i bitirmeye çalışıyoruz, Bolu ya mümkün değil bitmez ama belki Kızılcıhamama yetişebilir, bu yıl olmasa da gelecek yıl mahalli yarışlara katılmayı düşünüyorum,

Selam, Sevgiler

MKG' Alıntı:
Merhabalar ,
V8 i bitirmeye çalışıyoruz, Bolu ya mümkün değil bitmez ama belki Kızılcıhamama yetişebilir, bu yıl olmasa da gelecek yıl mahalli yarışlara katılmayı düşünüyorum,

Selam, Sevgiler

Akşamki klup toplantımızda Kızılcahamam da düzenleyeceğimiz yarış ile ilgili ayarlamaları yaptık. İkili kalkış ve engelli etaplarından oluşacak yarış çok zevkli geçecek. Tamamen seyirciye yönelik hazırladığımız yarışta sizide aramızda görmek sevindirici olur. Umarım aracınız yetişir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR