Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,113
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

oky' Alıntı:
bu hafta etkinlik yokmu ankarada ??
va vaa... :smiley: olma mı! ;D

;D ;D ;D ;D Evlerde, Avm' lerde bi sürü off road etkinlikleri düzenleniyor ;D ;D ;D ;D

-bence-

Söz konusu olan "sükut", bence, emin olun, "ikrar dan gelmemektedir"
Vardır bi sebebi, bunada emin olun, bilen biliyordur...
Ama, lütfen, Bilen Varsa Bilmeyene Anlatmasın, Bilmeyende Öğrenmeye Çalışmasın...
Ki..............
Canlar sıkılmasın, dedikodu olmasın olmasın... nefret ;)
Çamurlar atılmasın, yaftalar takılmasın... nefret ;)
Hareketten bereket çıksın... ;)
Dönen Mt' lerden sadece ama sadece keyif alınsın... ;D
;) Başka bi amaçta olmasın ;)

-bence-

Mustafa ile görüşüyorum...
Boğaz arkasından bahsetmişti, çok iyi fikir, prob çıkmazsa bende varım...
net yapmıyorum, burayı v.s. takip edemiyorum, telle öğrenirim...

:smiley: ciao :smiley:

Etiketler

vaaayyy alp ne haber bende kızıyordum sizlere ses soluk çıkmıyo inzivalar felan diyodum birilerinin şunları dürtmesi gerek diyordum hoş geldin

cidowsky' Alıntı:
vaaayyy alp ne haber bende kızıyordum sizlere ses soluk çıkmıyo inzivalar felan diyodum birilerinin şunları dürtmesi gerek diyordum hoş geldin

Selam cidoŞ :smiley:
What's up? :smiley:

-CaNNımm cidoŞi :smiley:, bizi kimse dürtemez, dürtmemelidir, dürtmez... Dürtüyle iş yapmayız... Yaptırmayız... ;D
Seni bilmem ;D ;D

-"Şunlar" derken ??? şunlar kim yav ???.... benim bildiğim benler (kimsek ;D) hep yanlız avlanırıK ;D

-"Hoşgeldin" ÜçÜn teşekkür ederÜm ... de .... zati buradaydUk :smiley: ... Artı; 740 sokağa bi ara gel... Yada ben ocağa gelim... Kapiş? kardeşim? ... :smiley:

-"İnziva" derken ??? "inzivaya kara giyenler girer", oysaki ben hep frapan olmuşumdur ;) ;D ...
Artı;
mesleğim "kara giyenlerinkinden değil", "Aslan terbiyeciliği" biliyorsun.
Terbiyesiz aslanlara usul erkan öğretiyorum, öğrenmiyenleri vahşi ortamlarına salıyorum, oraya buraya saldırıyorlar, halt yiyorlar ;D ;D ;D zaten öğenmeyende aslan değilmiş, anlıyorum... Yarım adam gibi, yarım aslan ;D ;D

-Nerde miyim? Nolcek..? Genelde gökyüzündeyim, bazen bi sn bi arkadaşa bakıp çıkmak için :smiley: yeryüzüne iniyorum... ;D

-"Kızmak" derken ??? Kaşlarını bi düzelt şöyle bakalım, sana yakışmaz kaş çatmak... höt ...

;D pardon ;D hehehehe..... ;D

Şaka bi yana, bugünlerde hep yazdığım gibi net nüt yapamıyorum bugünlerde, sanal takılan yerlerim çok ağrıyor ;D
Takılırız bi ara, hep bi ara, güzel olur ara sıra :smiley: sonuçta dağlar hepimizin, hiç bi kimsenin tekelinde değil.... di mi?

Görüşelim...

:smiley: ciao :smiley:

CaNNımm cidoŞi , bizi kimse dürtemez, dürtmemelidir, dürtmez... Dürtüyle iş yapmayız... Yaptırmayız...
Seni bilmem

veb dürtenlerdenim dürtülen değil :D ses soluk çıkmayınca sizden dürtmek gerek dedim. dürtmeyelim o zaman hadi hareketlenin madem

Şunlar" derken şunlar kim yav .... benim bildiğim benler (kimsek ) hep yanlız avlanırıK

şunlar derken ankara offroadcuları işte sen mustafa abi yavuz abi vs.

Hoşgeldin" ÜçÜn teşekkür ederÜm ... de .... zati buradaydUk ... Artı; 740 sokağa bi ara gel... Yada ben ocağa gelim... Kapiş? kardeşim? ...
burda arayı soğutunca hoşgeldin demek istedim özledik yaff sizi ben ocaktan ayrıldım 1 ay oldu :D tandoğanda işe başladım. devlet bizi işten çıkardı. :D ama gene görüşelim cidden

Kızmak" derken Kaşlarını bi düzelt şöyle bakalım, sana yakışmaz kaş çatmak... höt ...

yav neden herkes benim yüzümü hep güler zannediyo kaşalarımıda çatarım suratımıda asarım ama kızgınlığım bile çok tatlı ve komiktir o başka yakışmasıda evet hiç kimseye yakışmaz :D höt derken...... :D bendende gelir bi höt ona göre :D

hola, adios

e
son_kral_54' Alıntı:
aralığın ilk haftası 4,5 inde kamplı yada günübirlik of_road ağırlıklı bir etkinliğe ne dersiniz? eyy ankara ahalisi...

evet bence mükemmel olur kamplı olsun hemde çadırı yeni temizledim ama hayır demem :D

cidowsky' Alıntı:
e

evet bence mükemmel olur kamplı olsun hemde çadırı yeni temizledim ama hayır demem :D
günübirlik etkinlik dahi çok zor gözüküyor.kaldıki kamplı etkinlik.
ben bu haftasonu aracımı yormaya karar verdim.ister günübirlik ister kamplı.
kimse gelmezse arkadaşımla iki araç çıkacam.katılım olursa daha iyi tabii.birlikten güç doğar ;D

valla farketmez aslında günübirlik yada kamplı ama katılım çok olursa iyi olur tabiki

son_kral_54' Alıntı:
günübirlik etkinlik dahi çok zor gözüküyor.kaldıki kamplı etkinlik.
ben bu haftasonu aracımı yormaya karar verdim.ister günübirlik ister kamplı.
kimse gelmezse arkadaşımla iki araç çıkacam.katılım olursa daha iyi tabii.birlikten güç doğar ;D

arkadaşlar bir yerlere gitmeye kararlılar acep onlar karar verseler günübirli gidecekleri yere bizde isteyenler önceden kamp kursak nasıl olur orda günübirlik geleceklerle buluşsak felan :D

[quote ]
arkadaşlar bir yerlere gitmeye kararlılar acep onlar karar verseler günübirli gidecekleri yere bizde isteyenler önceden kamp kursak nasıl olur orda günübirlik geleceklerle buluşsak felan :D
[/quote]

evet, güzel bir fikir. Hep beraber olunur. Herkes mutlu olur.

Ben hafta sonu varım büyük ihtimal...
Cumartesi akşamından kampta atabilirim...

:smiley: Ama, nereye nereye :smiley:

o halde bir liste yapalım.5 aralık için.msmt(mustafa tezel)arkadaşımızda bi el atarsa etkinlik yerimizide belirleriz.

1=
2=Hamdi TEKMEN...son_kral_54........suziki vitara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR