Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,386

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

devamı bu arada 4kişilik hemde çok rahat 4kişi kalabiliyo bide ufak biyer var 8-10yaşlarında bi çocukdaha kalabilir

big_9510965_548728_3nak983.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

bu kadar foto yeter sanırım ;D

mrb. arkadaşlar fotoların aralarına nereler oldugunu yazamadım acemiligime verin :smiley: ama kısaca bahsedim son 3 foto beypazarındaki campingden göle sıfır güzel biyer karavanla elektirik dahil 15ytl kaç kişi isterseniz kalıyosunuz balık tutma imkanınızda var karavanı sorarsanız başoglu marka karavanın üstündeki baskılardan tutunda içindeki perdelere kadar tamamen ben kendim bizzat ugraştım çünkü karavan ustaları yok sanyide, bide yapılan işler düzgün olmuyo 3 ayda bu hale getirdim işten gelip akşam üsütü 6 da içine bi girerdim gece 3-4 lere kadar ;D artık evide buraya taşıcan diyodu komşular :D ama güzel bişeyler çıktı ortaya ilk halerinin resimleri bende var degişimin nekadar büyük oldugunu ordan göreblirsiniz amatör bi ruhla ama bitmiyen bi azimle başladım karavan işine ama bundanda yüzümüzün akıyla çıktık ya ona seviniyorum :smiley: bu yaz tatilinde 8 ayrı ilde ve 2 şer gün kalarak 2.800km yol yaptım yiyecegi buzdolabım çalıştıgından ve arabada da 220w invertörüm yani 12w-220w yapan aletim oldugundan migroslardan alış verişi yaptımmı 3gün ekmek dışında bişey almıyodum çok çok güzel bi tatil oldu tek sıkıntım meraklıların sabahın köründe kapıyı çalıp içine bakmak istemesiydi :D kısaca sölim arabam lpg sıralı sitemle 800kg karavanı çekerken 200bin yakıyo km de buda çok güzel bi rakam aracı olanlar bilir yani dizel 1.5 sıfır km bi araçlada 2 arkadaşda arkamızdan geldi o boş halde 180bin yaktı kısaca şöle sölim size 8 ayrı ilde bolbol yiyip içerek denize sıfır yerde plajda kalmanın maliyeti şu 500ytl yakıt(gaz)500ytl de yiyicek 16 gün 4 kişi tatil 1000ytl mal oldu gerisini siz düşünün alınan keyfi (jenaratörden sinema sitemine kadar .uydu siteminden hamagına kadar herşey mevcut sıkılma şansımızda yok tavlamıza kadar aldık ;D )fazla da anlatmayım daha, böle hava atar gibi olmak istemem bilgi vermek amacıyla yazdım yanış anlaşılma olmasın hevesli arkadaşlar için herkeze selamlar

bu karavan toplam ne harcadın öğrene bilirmiyim.

ayrıca elektrik kaynağı için karavanda akü var, yoksa araçtanın aküsünümü kullanıyorsun?

karavanda bulunan elektirikli araçlar tam randımanlı olarak çalışabiliyormu? seyahat esnasında veya kamp halinde bilgi verirsen sevinirim?

4x4 lerin içi kalabalık olacak, bu bol insan gücü anlamına geliyor, lastik çizme ve eldiven getirmeyi unutmayın ;D

kısaca bilgi verim tek başlık altında yazarsan sevinirim tam yazıcam 1 msj geldi diyoda topluca yazım
1. karavanlarda yani çekme olanlarda akü olmaz aracımdan direk akü baglantısı var ayriyetten aracımda 2 akü var ve bunlar özel aküler bunların detayını sonra yazarım bunların 2si parelel baglıdır ve aracımın bagajındadır biri durdugum yerde kalıcaksam 2.aküyü bi dügmeyle öndeki aküden ayırırım ve dibine kadar kulanırım aracın marşını etkilemez çünkü öndeki akü şarjlı durmaktadır aracı çalıştırdıktan sonra 2.akünün dügmesine basarım 30dk bi yoldada tekrar kendini toparlar(aracımda müzik ses sitemi de var hemde ona iyi oluyo giderkende tv izliyoz hem akü bol olunca)

2.aracımda özel bi invertör var yani formlarda yazan arkadaşların bazıları sallıyo benim meslegim Elektronik oldugundan buzdolabını çalıştıramaz dedikleri invertör ile ben tüm herşeyimi çalıştırabiliyorum onlar 500ytl bi ürün al diyolardı dedigim sitemleri çalıştırmak için ama ben çok cuzi bi rakama halettim ve tost makinasından tut leptop olsun traş makınama kadar çalıştırabilir

3.karavanın maliyetini toplamadım ama 2bin ytl masrafı buldu parası sorun degilde bundaki emek çok ayrı çünkü okadar koşturuyosun didiniyosun bişeyler yapmak için(yaktıgım benzin cabası yani) karavan ustası olmadıgından en ufak örnek verim alt zemin pvc di laminant parke yaptırıcam adam gel yapdiyosun adam burun kıvırıyo ufacık yer çok girinti çıkıntı var bi ev salonunu döşemekten daha zor naptım gene kendi imkanlarımla bi arkadaşla halettim ama eminim o usta bundan daha iyi yapamazdı canlısını görünce bu dedigimi anlarısın
ben kaçım yorgunum yatıcam ama sana kısaca söyle diyim yaz tatilinden dönüşte karavanın fabrikasını ugradım eski halini gösterdim firmanın sahibine yani bu karavanı yapan arkadaşa bide bu son halini gösterdim agzı açık kaldı fabrikadaki işçilerle 20kişi bakmaya geldi karavana ve kartını uzattı bizimle çalışmak istermisin dedi direk :smiley: en azından proje tasarımda yardımını bekleriz dedi invertörede şaştı kaldı bu seferde emeklilikte beklerim dedi ama onada çok var ve dediki eger bu karavanı bana yapdeseydin oeski halinden çevirsem yani 2binde işçilik alırdım diyo benimkinde işçilik parası yok işçi bendim :smiley: ama insan severek yapınca yorulmuyo emin ol kısacası böle güzel bi anımda oldu kartı halen duruyo işsiz kalınca arıyabilrim belki :smiley: herkeze iyi geceler ben kaçtım

Özellikle benim araçta olanlar bol bol tahteravalli oynayacak galiba.;D
MGK şaft aks gibi şeyleri getirmeyi unutmayın dedide.;D

Biz
yazargezeryolçizer' Alıntı:
Özellikle benim araçta olanlar bol bol tahteravalli oynayacak galiba.;D
MGK şaft aks gibi şeyleri getirmeyi unutmayın dedide.;D

Biz bunları hep taşıyoruz ondan demiştir, benim bagajda hiç bir zaman yer yoktur, İki sene önce bagajın bir köşesine küçük bir yedek parça dükkanı açtık ondan yer kalmadı ;D

Yılbaşı geldi dükkanda bir stok sayımı yapmam lazım ;D

vay be bugun daha cizme kurek eldiven aldim, bu geziye kismetmis:smiley: :p

fastjunkie' Alıntı:
vay be bugun daha cizme kurek eldiven aldim, bu geziye kismetmis:smiley: :p

Sana gerekmez öyle şeyler , bunlar batan arabalar için lazım ;D

Ağır bir parkur olması lazım batması için , ortabereket falan onu kesmez ;D

yav kafayı yemek üzerereyim bir insan bu kadarmı sansız olur bu 4 oldu yarın katılmam gereken cok önemli bir organizasyon var ve pazar sabahına kadar devam edicek eminim
ayaşa geliyim desem bunun üzerine ben tarumar olurum ne yapıcagımı sasırdım
bu son sansızlıgım olur umarım

Ben yanıma sadece isviçre çakısı alsam olurmu.
batınca bi kurtaran olur heralde.
benim tosun öle kazma kürekle falan çıkmazda.;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR