Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)
kısaca bilgi verim tek başlık altında yazarsan sevinirim tam yazıcam 1 msj geldi diyoda topluca yazım
1. karavanlarda yani çekme olanlarda akü olmaz aracımdan direk akü baglantısı var ayriyetten aracımda 2 akü var ve bunlar özel aküler bunların detayını sonra yazarım bunların 2si parelel baglıdır ve aracımın bagajındadır biri durdugum yerde kalıcaksam 2.aküyü bi dügmeyle öndeki aküden ayırırım ve dibine kadar kulanırım aracın marşını etkilemez çünkü öndeki akü şarjlı durmaktadır aracı çalıştırdıktan sonra 2.akünün dügmesine basarım 30dk bi yoldada tekrar kendini toparlar(aracımda müzik ses sitemi de var hemde ona iyi oluyo giderkende tv izliyoz hem akü bol olunca)
2.aracımda özel bi invertör var yani formlarda yazan arkadaşların bazıları sallıyo benim meslegim Elektronik oldugundan buzdolabını çalıştıramaz dedikleri invertör ile ben tüm herşeyimi çalıştırabiliyorum onlar 500ytl bi ürün al diyolardı dedigim sitemleri çalıştırmak için ama ben çok cuzi bi rakama halettim ve tost makinasından tut leptop olsun traş makınama kadar çalıştırabilir
3.karavanın maliyetini toplamadım ama 2bin ytl masrafı buldu parası sorun degilde bundaki emek çok ayrı çünkü okadar koşturuyosun didiniyosun bişeyler yapmak için(yaktıgım benzin cabası yani) karavan ustası olmadıgından en ufak örnek verim alt zemin pvc di laminant parke yaptırıcam adam gel yapdiyosun adam burun kıvırıyo ufacık yer çok girinti çıkıntı var bi ev salonunu döşemekten daha zor naptım gene kendi imkanlarımla bi arkadaşla halettim ama eminim o usta bundan daha iyi yapamazdı canlısını görünce bu dedigimi anlarısın
ben kaçım yorgunum yatıcam ama sana kısaca söyle diyim yaz tatilinden dönüşte karavanın fabrikasını ugradım eski halini gösterdim firmanın sahibine yani bu karavanı yapan arkadaşa bide bu son halini gösterdim agzı açık kaldı fabrikadaki işçilerle 20kişi bakmaya geldi karavana ve kartını uzattı bizimle çalışmak istermisin dedi direk

en azından proje tasarımda yardımını bekleriz dedi invertörede şaştı kaldı bu seferde emeklilikte beklerim dedi ama onada çok var ve dediki eger bu karavanı bana yapdeseydin oeski halinden çevirsem yani 2binde işçilik alırdım diyo benimkinde işçilik parası yok işçi bendim

ama insan severek yapınca yorulmuyo emin ol kısacası böle güzel bi anımda oldu kartı halen duruyo işsiz kalınca arıyabilrim belki

herkeze iyi geceler ben kaçtım