Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,378

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

kerim abi ben gelebilirsem sen yanına hiç birşey alma ben seni bir şekilde çıkarırım

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

ozanyur' Alıntı:
yav kafayı yemek üzerereyim bir insan bu kadarmı sansız olur bu 4 oldu yarın katılmam gereken cok önemli bir organizasyon var ve pazar sabahına kadar devam edicek eminim
ayaşa geliyim desem bunun üzerine ben tarumar olurum ne yapıcagımı sasırdım
bu son sansızlıgım olur umarım
Ozan o günkü durumuna göre hareket et.
MGK bize güzel süprizler hazırlamıştır.
baya eğlenceli olacak .

abi şu anda 4*2 şeklinde cj 5 ile gelmeye calıscam ama gelebilirsem her süprize açığım

ozanyur' Alıntı:
kerim abi ben gelebilirsem sen yanına hiç birşey alma ben seni bir şekilde çıkarırım
Ohh içim rahatladı.Teşekkürler
İngilizlere bi sürü laf söyledim.
Ne halin varsa gör deseler battığı yerden 3 ayda çıkaramam aracı.;D

çıkarırız abi sen hiç canını sıkma, benim 5 işçi bi keresinde insanın dahi yürüyemeyeceği yerden cıkardılar beni ben artık her şeye hazırım

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ohh içim rahatladı.Teşekkürler
İngilizlere bi sürü laf söyledim.
Ne halin varsa gör deseler battığı yerden 3 ayda çıkaramam aracı.;D

;D ;D

Japon kardeşlerin çıkartır seni, tabi onları kim çıkartır bilemem ;D

Ahanda Yavuz çamur ekipmanıyla geldi.
yok Abi bu konu beni aşar ben pikniğe geliyorum.;D

şu geziye gelebilirsem en derine batıcam size söz veriyorum :smiley:

Ozan bide Eren faktörü var .
Siz iyisimi yan yana gitmeyin
yada yanınıza palet snorkel falan alın....;D

eren i takip ettim gercekten benim gibi, land la cekmısler vıdeolardan ızledım, benide 2006 da traktorle zor cıkarmıslardı bı batakdan :smiley:

Yavuz bu gezide fazla mesaiye kalacaksınız galiba.
Baksana Ozanda, Eren gibi çamurun dibini bulmaya çalışacak.

abi ben bu çamur sevdasına 13 yaşımda fethiyede çamur banyosuyla başladım cilde çok iyi geliyor
benim cj bile pastadan ciladan anlamaz çamur banyosunu sever

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ahanda Yavuz çamur ekipmanıyla geldi.
yok Abi bu konu beni aşar ben pikniğe geliyorum.;D

Bende pikniğe geliyorum zaten ;D Daha çamur lastiği alamadım , baya eğlenceli olacak AT lerle ;D

ozanyur' Alıntı:
abi ben bu çamur sevdasına 13 yaşımda fethiyede çamur banyosuyla başladım cilde çok iyi geliyor
benim cj bile pastadan ciladan anlamaz çamur banyosunu sever

İnşallah öyle sulu çamur buluruz , ama hiç sanmıyorum genelde sürülmüş tarla kıvamında agır çamur olacaktır, geçen yıl bu zamanlar oralarda maxxis mudzilla bile çamuru üzerinden boşaltamıyordu, samanlı kerpiç gibi .
[attachment=1]

ortabe.jpg

abi ben gelebilirsem şimdiden hepinize kolay gelsin diyorum ve bu geceyi sonlandırıyorum bugun sahinle buz üzerinde yeterince atraksiyon yaşattı arkadasım yoruldum ve yatıyorum iyi geceler

Bu dere dolmuşsa ozaman eğlenceli olabilir. 9.ayda böyleymiş, kar ve yağmurdan sonra biraz olsun dolmuştur inşallah.

[attachment=1]

SH107279i.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR