Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,378

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

t392syncro' Alıntı:
bence karavanı getirebilirsin çamur ve sıkıntılı yerlerde benim arabanın arkasında çeki demiri var takar çekeriz bir çok jeep tede var zannedersem

Arkadaşlar bu etkinliğin arazi kısmına binek ve 4X2 ler kesinlikle katılamazlar, üzgünüm ama bu mümkün değil :(

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

ceranus' Alıntı:
Cem irmik helvasız olmaz ister 4x3 ister 4x4 , irmik helvası istiyoruuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D

Zerrin canın sağolsun araya bir irmik helvası yapacak vakit koyarız, arabadaki stoklara irmik ekledim ama yapması Cem den

discovery-V8' Alıntı:
korkmayın yaaa Onur geliyor nasıl olsa, hepimizi boncuk gibi dizer çeker ;D
teşekkür ederim abicim doğru söze ne hacet
;D

Çok teşekkürler ediyorum Mustafa Abicim, bu jestini unutmayacağım :smiley:

MKG' Alıntı:
Zerrin canın sağolsun araya bir irmik helvası yapacak vakit koyarız, arabadaki stoklara irmik ekledim ama yapması Cem den

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Benim araç kullan at misali.
öle şaft aks maks olursa orda atarım
Yedek parça aracın fiyatını geçer çünki.;D
hahaha ;D
abi ya toyotaya ne demeli :D
adamlar bi sis farına 650 lira diyor...
ondan girmiyorum ben araziye falan ;)
;D

ceranus' Alıntı:
İllede batacağım mı diyorsun Onur ;D
valla bu aralar batmaya çok meraklıyım :smiley:
özellikle şu son kar buz da bizim buralar hep dondu, hala da buz. çıktım gece vakti heryere girdim yokuşlar vs. bana mısın demedi bi kere patinaj bile yapmadı yük olmamasına rağmen arkada, artık lastikten midir nedir anlamadım ama iyi cesaret verdi bana ;D ya da o kadar ti ye aldınız aracımı o da yeter artık dedi kastı kendini 4x4 yaptı ;D ;D ;D
dediğim gibi saçma bi cesaret geldi.. bu gezide çok eğlenicez çook
:D :D

heyooooo hemşehrilerim gelmiş beeee cem selamiiii uzatın yanaklarınızı ellerinizi öpecem :smiley:

valla selami ve cem o irmik tatlısının tadı damağımda kaldı bi daha isteriiizzz :smiley:

ama tabiii siz bilirsiniz :smiley:)) yapmasaydınız o kadar güzelhelvada herkesin iştahı kabarmasaydı

ya iki gün içinde benim tipo yu 4*4 çevirmem lazım yada bir tane kiralamam lazım.
olmaz ki böyle...

tanıdık otocar varmı arkadaşlar ;D ;D ;D ???

arkadaşlar sonunda yükleyebildim fotoları bakalım begencekmisiniz

1[1].jpg

devamı

çok güzel bir karavan, kaç kişilkik acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR