Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,378

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

ama şöle bişey yapabilirim merak eden arkadaşlar varsa ortimuma kadar getirim orda baksın incelesin herkez merak eden varsa bi bakıma fırsatı bulur sonrada onu optimuma bırakır gideriz ordan yada buraya karavanın 1-2tane fotosunu atıyyımmı görmeleri için arkadaşların ne dersiniz :smiley: işallah şu kar buz gitsin getiricem ilk etkinlige

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

sen bizi tanımıyorsun ademim tanısan sen zerrinden daha güzel sölersin sizde gelin diye..

: ) işte abi sorunda orda ya ben daha tanıyamadım uzak kalıyorum size! burda sayenizde kaynaşıcam sizlerle :smiley:

Kimse bizi zorla bi yere götüremez,gücü yetmez bu iş gönül işi arkadaşım.

ooooo cem de geldi kardeşim benim

zerrin listeye ekledinmi bizi?

cem abi bizi zorla götüremezler ama zorla gitmek isteriz zorla gitsekte gitmesekte dediğin gibi gönül işi!

bence karavanı getirebilirsin çamur ve sıkıntılı yerlerde benim arabanın arkasında çeki demiri var takar çekeriz bir çok jeep tede var zannedersem

Fotoğrafları daha iyi olur İlyas :smiley:

ilyasfb' Alıntı:
ama şöle bişey yapabilirim merak eden arkadaşlar varsa ortimuma kadar getirim orda baksın incelesin herkez merak eden varsa bi bakıma fırsatı bulur sonrada onu optimuma bırakır gideriz ordan yada buraya karavanın 1-2tane fotosunu atıyyımmı görmeleri için arkadaşların ne dersiniz :smiley: işallah şu kar buz gitsin getiricem ilk etkinlige

listeye selami 2 kişi araç 4x3 diye yazıver zerrin

Mustafa abi nerde ya.Özledim onu.Abi öpüyorum ellerinden.Saygılar..

kaan sorun orda çamurdan çıkmak degil onu bende hesap ettim jipler var die ama bu ufak bi romork degil karavan çektinmi daha önce bilmiyorumda bahsetigimz alet tam 800kg filan ufak bi buzda anında kayar çünkü otomatik fren sistemmi var motor freni aracın yapar ama karavan yapmaz direk frene asılıyo buda en ufak buzda paniklersen birden arkadandan döner ya çeken araca çarpar yada senide sürükler gittign yere buz kar olmasa çamur önemli degil dedigin gibi

Ekliyorum Selami :smiley:

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1 Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero
12- Fatih (1 Kişi) (Binek Araç)
13- İlyas (2 Kişi) (Binek Araç)
14- Selami-Cem (2 Kişi) (Fransız 4x3)

Selami fotoda bile yemek yapıyorsun ne güsel :smiley:Bak gene anılarım canlandı..Cemle gelirken biraz irmik,şeker ve yağda getirin emi ;D ;D

bu seferlık böle olsun bari zerrin :smiley: resimleri atıcam birazdan

Işıl bu etkinlik günü birlik olduğu için yemek olayına girmicez bu defer,herkes kesndi helvasını gelirken getirsin artık :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR