Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,378

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Selami irmik helvasını sakın unutma gelirken :smiley:

cemkocyigit' Alıntı:
Işıl bu etkinlik günü birlik olduğu için yemek olayına girmicez bu defer,herkes kesndi helvasını gelirken getirsin artık :smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Zerrin Pick-Up ı selo bakıma verdi.o yüzden Fransız 4x3 ile geliyoruz

Cem irmik helvasız olmaz ister 4x3 ister 4x4 , irmik helvası istiyoruuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D

Zerrin ben helvacımıyım,selo ya söle o yapsın,o daha iyi yapar,:D

bu hafta menüde helva yok arkadaşlar kusura bakmayın ama yinede mustafa abi sen eksik lerini tamamla kahve fincanı ve tarçın.

Helva istiyooorrruuuuuuuzzzzzzz Selamiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

arkadaşlar 3-4tane resim göndericem ama boyutu büyük geldigini söylüyo site nası yapablirim bilgisi olan varmı yapamazsam zerrin yapıcak zaten ;D

Tamam tamam helva olmasada olur bari güveç yapın ;DNaapalım bizi böyle alıştırmasaydınız Beypazarlılar keh keh ;D ;D

ışıl sen çok kilo alacaksın bu geziler sonrasında dikkat et kendine bana sorarsan.güveç - köfte - tavuk derken şişko olacaksın. ::smiley:

Allah korusuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İlyas, vereceğim linkten faydalanabilirsin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020

ilyasfb' Alıntı:
arkadaşlar 3-4tane resim göndericem ama boyutu büyük geldigini söylüyo site nası yapablirim bilgisi olan varmı yapamazsam zerrin yapıcak zaten ;D

MKG' Alıntı:
Pazar günü japonlar,amerikanlar,ingilizler hakkında uygulamalı eğitim semineri vereceğim :smiley: 4x4 ler yedek şaft,aks ve yedek parçalarını yanlarına alsınlar (ingilizlere gerek yok tabiki) zaten onların bütün yedekleri herzaman yanlarındadır,
Almanlarla kimse yarismak istemiyor bu sebepten dolayi adi bile gecmiyor. Polo nun ustunlugu herkes tarafindan benimsenmis anlasilan.:smiley:

Waauuwww süper bir durum bu ;D

xvalaa' Alıntı:
.....Polo nun ustunlugu herkes tarafindan benimsenmis anlasilan.:smiley:

cemkocyigit' Alıntı:
Mustafa abi nerde ya.Özledim onu.Abi öpüyorum ellerinden.Saygılar..

Sevgili Cem ;

Teşekkür ederim :smiley:) hafta içi gerçekten işler yoğun olduğu için sesim pek çıkmıyor :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Benim yüklediğim listedeki hatalar sebebiyle revize edilmiş haliyle yeniden :smiley:

Sevgili arkadaşlar bu listedeki araçlardan gireceğimiz kulvara ancak iki ingiliz bir amerikan girer ama üzülmeyin köyde bir traktör, bir discovery var onlarla idare edeceksiniz, pardon bir de polo girer :smiley:

cemkocyigit' Alıntı:
Zerrin Pick-Up ı selo bakıma verdi.o yüzden Fransız 4x3 ile geliyoruz

Sevgili Cem, Selami Işıkdağı' nda fena halde sol ön tekeri taşa vurmuştu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR