Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,317

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Yaşasın Japon kardeşliği
bütün İngilizleri alana gömeceğiz.;D

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Listemizin son durunu

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1 Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero
12- Fatih (1 Kişi) (Binek)

Benim yüklediğim listedeki hatalar sebebiyle revize edilmiş haliyle yeniden :smiley:

nasıl yani ya bı japon kardeşliği neki?

hııı ok anladım :smiley: ingilizler kim oluyo burda peki kerim abi yaa?

cidowsky' Alıntı:
hııı ok anladım :smiley: ingilizler kim oluyo burda peki kerim abi yaa?

benim acilen bir eğitim semineri düzenlemem gerekli :smiley:)

bencede yaavallakendi adıma utandım şimdi

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pazar günü japonlar,amerikanlar,ingilizler hakkında uygulamalı eğitim semineri vereceğim :smiley: 4x4 ler yedek şaft,aks ve yedek parçalarını yanlarına alsınlar (ingilizlere gerek yok tabiki) zaten onların bütün yedekleri herzaman yanlarındadır,

bende biraz motor bilgisi var babadan dolayo oda tekde motor bölümündeydi sonrasında şef felan oldu ona çekmişim acayipte seviyorum motor olayını :smiley: anlat bana öğet bana

umutcelikel' Alıntı:
Japonlara da yedeğe gerek yok zati... :-*

Bu cevabın geleceğini biliyordum ama bu sefer gerecek gibi, sana gıcık olsun yine barjın aşağısına kayaların içine gireceğim :smiley: :smiley:

Mustafa Abicim, bu seminer işini ben ciddiye alıyorum bak, hepimizin öğrenmesi gereken şeyler var, iş açtın başına bence ;D

MKG' Alıntı:
benim acilen bir eğitim semineri düzenlemem gerekli :smiley:)

valla zerrinciğim bencede haklısın söz ağızdan bi kere çıktı bende acayip bi mekanik merakıda var pazara başını agrıtırım ona göre mustafa abi

İlyas kaydını alıyorum, sorun olursa bildirirsin...

ilyasfb' Alıntı:
mrb herkeze zerrin bende hafta sonu sizlere katılmak istiyorum benide listeye eklermisin yannız benim durumum tam kesin degil cumartesi netleşcek eger aksi bi durum olursa size nası ulaşım buraya mı yazım cumartesi gecesi bi sorım dedim sana istersen listeye eklemeyebilrisinde :smiley: sana bırakıyorum ama %80gelicem bide ben kimseyi tanımıyorum geçenki etkinlikteki araçlarmı olucak bi onları resimlerden tanıyorum ;D yakama kızrmızı karanfilmi takıyım beni tanımanız için :D görüşmek üzere(ben kendi aracımla gelicem 1 arkadaş daha getirebilrim oda cumartesi belli olcak :smiley: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri