Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,335

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

G İ Y İ M

Arkadaşlar Mustafa Abi Köyünün soğuk olduğunu söylüyor o nedenle giyiminize özen gösterin,

-İçliklerinizi mutlaka giyinin

-Kayak pantolonunuz varsa iyi olur, yoksa kadife pantolon giyin

-Yün kazak giyinin

-Pantolonlarınızın korunması için tozluk edinirseniz iyi olur

-Dağ botu giyerseniz ayaklarınız üşümez

-Eldiven, Bere, Atkı mutlaka alın

-Cep sobanız varsa yanınızda getirin

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Başkentlilerimizi durdurabile aşk olsun. Gemi azıya almış koşuyorlar..Tebrikler...

Teşekkür ederiz tu tu tuuu nazar değmesin :smiley:

Y İ Y E C E K

-Sabah kahvaltınızı evinizde yapıyorsunuz

-Öğlen yemeğini Off-Road etkinliği sonrasında Ayaş'ta Pideci de alıyoruz

-Eğer ben Off-Road sonrasına kadar bekleyemem derseniz yanınıza bir şeyler alabilirsiniz :smiley:

-Mutlaka termosa sıcak içecek hazırlayın, soğukta ihtiyacınız olacak

iki dakika siteye girmiyorum hale bak yine ortalık karışmış.:smiley:

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1" Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero

bol resimli bir gezi bekliyoruz arkadaşlar

Nasıl ama Kerim ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
iki dakika siteye girmiyorum hale bak yine ortalık karışmış.:smiley:

poloyla kalanları çekersiniz yine

bütün gezilerin vazgeçilmezi olacak polo bu gidişle

Susıyim susıyim dedim ama o aslanlar gibi Polonun co suda benim yanlız arkadaşlar.Ufacık tefecik ammaaa içi dolu turşucuk.Bi bildiğimiz varki o kadar jeep in içinden o Poloyu seçtim binmek için.Çünkü ben aslanı gözünden tanırım ;D ;D

Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...

cartop' Alıntı:
Tanışmaktan gurur duyduğum başta Mustafa bey, Zerrin hanım ve tüm kamp arkadaşlarımızın etkinliğinde bulunamamaktan üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu tarihlerde İstanbulda bir yakınımın düğününe katılma zarureti doğduğundan bu fırsatı kaçıracağım. Mustafa beyin kaldığı yer mutlaka güzeldir. Tüm arkadaşlara iyi offroadlar, aman kendinize iyi bakın. Resimleri dört gözle bekliyoruz.
Selamlar...

Tüh bee, yinemi göremiyecem G serisini arazide ;D

Size iyi yolculuklar , birdahaki sefere görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri