Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,378

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Arkadaşlar ne yapmışsınız siz yawwss sabahın 04.23 üne kadar forumdaymışsınız, bu gece erken yatın yarın enerjiniz çok olmalı , ağır çamur falan , kim kurtaracak sonra, araçlardan horlama sesleri geliyormuş sonra ;D

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

poloyla, tipo var kurtarır garipleri artık. ;D ;D

O nedenle rahatlar zaten Ertürk Polo geliyor hiç sorunumuz kalmadı diyorlar ;D

yanımızda yarın için nevale getircekmiyiz.
yarın gi plan bellimi( gıda konusunda) Yoksa herkes başının çaresine bakcak.

Arkadaşlar yiyecek ve giyim başlıklarımızı yeniden yayımlıyorum

ceranus' Alıntı:
Y İ Y E C E K

-Sabah kahvaltınızı evinizde yapıyorsunuz

-Öğlen yemeğini Off-Road etkinliği sonrasında Ayaş'ta Pideci de alıyoruz

-Eğer ben Off-Road sonrasına kadar bekleyemem derseniz yanınıza bir şeyler alabilirsiniz :smiley:

-Mutlaka termosa sıcak içecek hazırlayın, soğukta ihtiyacınız olacak

ceranus' Alıntı:
G İ Y İ M

Arkadaşlar Mustafa Abi Köyünün soğuk olduğunu söylüyor o nedenle giyiminize özen gösterin,

-İçliklerinizi mutlaka giyinin

-Kayak pantolonunuz varsa iyi olur, yoksa kadife pantolon giyin

-Yün kazak giyinin

-Pantolonlarınızın korunması için tozluk edinirseniz iyi olur

-Dağ botu giyerseniz ayaklarınız üşümez

-Eldiven, Bere, Atkı mutlaka alın

-Cep sobanız varsa yanınızda getirin

Giyim konusuna ayrıca Lastik Çizme ve iş eldiveni ekliyorum :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Sana gerekmez öyle şeyler , bunlar batan arabalar için lazım ;D
doğru dedin abi .. aracımın yapabildiklerini unutmuşum :D

Herkese merhaba.Yine mükemmel bir organizasyon planı hazılanmış amma velakin Pazartesi sabah 8 de uçağım olduğu için bu seferde aranızda olamayacağım :( Tüm ekibe en içten dileklerimle iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim...

ok iyi bir A/T deneme gezisi olacak o zaman

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ok iyi bir A/T deneme gezisi olacak o zaman
abi valla bilmiyorum ama kar ve buzda beni çok şaşırttı lastiklerim. ciddi manada buza girdim ve en ufak patinaj yaşamadım...
o asfaltta bile kıç atan aracım buzda drag yarışçısı oluverdi ;D

Şaka bir yana Onuru o etapta bizim araçlardan birine alırız, Ciddi şekilde yaklaşma açısı gerekecek, karın ve uzaklaşma açısı gerekecek, her köşe başında takılırız, kayanın çakılın üzerinden çektikçe tüm plastik parçalar dökülür, üzülürüz.

Selamlar

11 sayfada yaptığım karizmayı 1 mesajla nasıl böyle altüst edebildin yavuz abi ;D ;D ;D
tabi abi deli değilim ben de ticari'mle oralara girecek ;D sınırlarımı biliyorum ;D

fastjunkie' Alıntı:
11 sayfada yaptığım karizmayı 1 mesajla nasıl böyle altüst edebildin yavuz abi ;D ;D ;D
tabi abi deli değilim ben de ticari'mle oralara girecek ;D sınırlarımı biliyorum ;D

;D ;D ;D ;D

Listemizin son durumu

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1 Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero
12- Fatih (1 Kişi) (Binek Araç)
13- İlyas (2 Kişi) (Binek Araç)
14- Selami-Cem (2 Kişi) (Fransız 4x3)
15- Sanem (1 Kişi) (Binek Araç)

discovery-V8' Alıntı:
Şaka bir yana Onuru o etapta bizim araçlardan birine alırız, Ciddi şekilde yaklaşma açısı gerekecek, karın ve uzaklaşma açısı gerekecek, her köşe başında takılırız, kayanın çakılın üzerinden çektikçe tüm plastik parçalar dökülür, üzülürüz.

Selamlar
Tam benlik parkurmuş.
En iyi karın açısı bende tahmin ediyorum.;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR