boxeralfa' Alıntı:Şaban usta,
Eline ve emeğine sağlık.. Allah sana maddi ve manevi güç kuvvet versin.. Yeni projelerini bekliyoruz.
Lakin merak ettiğim bir hususta düşüncelerini almak isterim. Bu araç nerede kullanılacak? Bildiğim kadarıyla ruhsat çıkartamayacaksınız ve trafiğe çıkamayacak.
Merhaba Saban Ustamşaban.usta' Alıntı:sağol teşekkür ederim yeni proje muhakkak olacak amma bunu bir test edelim birazda sürüş tekniğimizi geliştirelim bakalım zaman neyi gösterecek
sayın arkadaşım bu aracın yapım özelliği zaten arazi aracı yani trafikte kullanmak için böyle bir araca ihtiyaç yok amma arazide norrmal arazi aracı dediğimiz 4*4 araçların bile erişemiyeceği noktalara ulaşmak ve her tür arazide gezinmek sitres atmak daha ne olsun
__ C J 7 __' Alıntı:şaban abi merhabalar bugün uğradım ama dükkanda göremedim seni yarın için plan var mı saat kaç gibi olur uyarsa bende gelmek isterim iyi akşamlar
boxeralfa' Alıntı:Anladığım kadarıyla, Bu aracı kapının onunden, araziye götürmek için bir araca daha ihtiyacınız olacak..
Ruhsat konusunda umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Gule gule eskitin. Tekeriniz düz bassın.
koroglu1414' Alıntı:Maşallah,araç güzel,ayriyetten,hayata geçmesi ile birlikte portfolyonızdaki yerini almış
Kutlarım.
şaban.usta' Alıntı:sağolun cevdet bey teşekkür ederim yani ayalimizi gerçekleştirdiğimize göre artık bunu kullanmamız yerinde olur diye düşündüm saygılar