Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,109
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

tyt.fan' Alıntı:
ustam hayırlısıyla bir gürlet şu cengaveri.sabrına maşallah.biz senden sabırsızız galiba

sağolasın murat kardeşim sabır değilde burada havalar biraz soğudu bildiğin gibi bizim aracımızın camı çerçevesi kılimsı yok yani bu şartlarda yağmur kar yağarkende çıkamayız gecikmemiz bundandır haklısın yani yüryüşünü gücünü sizler kadar bende merak etmekteyim havalar biraz yumuşasın ilk fırsatta bunu gerçekleştirecez saygılar

Etiketler

şaban.usta' Alıntı:
sağolun cevdet bey teşekkür ederim yani ayalimizi gerçekleştirdiğimize göre artık bunu kullanmamız yerinde olur diye düşündüm saygılar
Ustam,büyük emek verdiniz,hayalinizi gerçekleştirdiniz,ne'kadar gurur duysanız azdır..

son ilave edilen işlemleri de paylaşalım

100_3251.JPG

100_3254.JPG

100_3258.JPG

Şaban ustam ellerinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor,
Birçok buggy videosu izledim hiçbirinde rastlamama rağmen,yapısınada ters olmasına rağmen acaba bir çamurluk bu makinede nasıl dururdu :smiley:
Tasarım olarak çift çeker tıraktörlerinkine benzer
wb5p3n.jpg

yusuf bey fikir güzelde uygulanabilir değil çünki sabit dingil bağımsız süspansiyon tekerler çok herketli vede eksenel değil yani 50 st aşağı ukarı hareket var iki tur dayanmaz kopar

şaban.usta' Alıntı:
yusuf bey fikir güzelde uygulanabilir değil çünki sabit dingil bağımsız süspansiyon tekerler çok herketli vede eksenel değil yani 50 st aşağı ukarı hareket var iki tur dayanmaz kopar
Çamurluğu kaliperi bağladığınız aksa bağlarsanız aynı eksende hareket edeceği için kırılmaz (tekerle beraber hareket edecek; motor siklet çamurluğu gibi) ama, ne kadar işe yarar bilmem. :D
Lastik araya çamur doldurursa sıkışır ancak.

Şaban Usta selamlar;

Siz o eleştirilere hiç kafanızı takmayın. Herşeyiyle emeği temsil eden bir araç ortaya çıkardınız. Rengide süper , motoru da iyi, her şeyiyle çok güzel. Türkiye'de bir şey üretmeden konuşan çok bulursunuz. İnsanlar daha hayata bir çivi çakamazlar ama ağızlarında lafı boldur. (Bakınız televizyon tartışma programları) O yüzden sizde cevap bile vermeyin. İki dodik takan off roadçu oluyor bu ülkede. Daha ne olsun.

zentoz' Alıntı:
Şaban Usta selamlar;

Siz o eleştirilere hiç kafanızı takmayın. Herşeyiyle emeği temsil eden bir araç ortaya çıkardınız. Rengide süper , motoru da iyi, her şeyiyle çok güzel. Türkiye'de bir şey üretmeden konuşan çok bulursunuz. İnsanlar daha hayata bir çivi çakamazlar ama ağızlarında lafı boldur. (Bakınız televizyon tartışma programları) O yüzden sizde cevap bile vermeyin. İki dodik takan off roadçu oluyor bu ülkede. Daha ne olsun.

sağolun özgür bey yani yorumunuzda yerden göğe haklısınız biz 1 yıldır emek harcayıp ortya hiç yoktan sıfırdan el işçilğiyle böyle bir araç yapmışık destek olmasınlar amma köstekte olmasınlar diyorum youtube de arkadaşın biri videonun altına yorumunu eklemiş şaban usta sen bir çıta diktin eleştirecek elemanların öncelikle o çıtanın üzerine çıkması lazım diyor haklıda hiç bir proje üretmeden sırf elştirmiş olmak için eleştirilmez bir emsal üretirsin onunla kıyaslar eksisini artısını ortaya çıkarırsın değilmi amma hepsini olduğu gibi kabul ediyorum artık saygılar

şaban abi ; hayatlarında iki taşı üstüste koymamış , 2 koyun versen güdemeyecek, mühendistlik ve mekanik hakkında kulakdan dolma bilgi sahibi dahi olmayan , çoluk çocuğun , yorumlarını kafayamı takıyorsun yawww.. ;),
salla gitsin senin yaptığından daha iyisini yapsınlar ondansonra gelsinler kibarca yorum yapsınlar .

motogezgin nikiyle üye olan dakar katılımcısı,ralli şampiyonu vs otomobil gurusu ali deveci bu araca muhalefetine katılmadığımız için olsa gerek mercedes g başlığında bizden 'sürü 'olarak bahsetti.kapılı buggy olurmu ben bunun karalını baja da kullandım işmakinası lastiğiyle olmaz bir sürü eleştiri getirdi.şaban usta şu aracı kükretsede videoları yollasak ali deveci beye

tyt.fan' Alıntı:
motogezgin nikiyle üye olan dakar katılımcısı,ralli şampiyonu vs otomobil gurusu ali deveci bu araca muhalefetine katılmadığımız için olsa gerek mercedes g başlığında bizden 'sürü 'olarak bahsetti.kapılı buggy olurmu ben bunun karalını baja da kullandım işmakinası lastiğiyle olmaz bir sürü eleştiri getirdi.şaban usta şu aracı kükretsede videoları yollasak ali deveci beye

yakındır mutatçığım hafta sonu o da olacak vede off-road camiasında yankılanmış olay sağolsun arkadaşlar aradılar videodaki konuşmalarım yerine ulaşmış eleştirilerin araca değilde site içi dostluktan kakara kikiri muhabbeti olduğunu ve özür dilediler hafta sonu bir topluluk gelecekmişler misafirim olarak

makinayı hafta sonuna hazırladık sayılır bakalım sonuç ne olacak son bir iki kare makyajlanmış halıyle foto logomuzda bu

Fotoğraf0362.jpg

Fotoğraf0364.jpg

İçimde arazideki videolarını izlemek gibi bir heyecan oluştu, hatta heves mi desem bilemedim ki..?
Ellerinize sağlık tekrar.

Ben bir videoda, Amerika'da bu tarz bir aracın aynı şekilde iş makinası lastikleriyle başarı ile kullanıldığını ve de neler yaptığını bizzat izlemiştim. Keşke linkini bilseydim de o profesyonel üstad-ı azam'ımıza gönderseydik... Hatta araç bordo renkliydi, taklalar atıyor, yine de yoluna devam ediyordu. 30'lu yaşlarda olup, o araca sahip olmayı çooook isterdim (keza bu araca)... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri