yavuz-çelikel' Alıntı:knucklelar ters çevirilse, denge kolu arka tarafa geçer, darbeden vs. korunur.Birde benimde hidroliğin gücünü knuckle'a verdiği ara parça hoşuma gitmedi, pistona fazla yanal yük verip gömlek ömrünü yer gibime geldi.
mergen' Alıntı:Yavuz Bey, Arka tarafa almak pek mümkün değil gibi geliyor bana. Çünkü arka tarafta süspansiyon kollarının bağlantıları var.
şaban.usta' Alıntı:knuckleları ters çevirip bağlama şansımız kısıtlı çünkü mafsaların yatakları arkada olduğu için orada kasıntıya sebebiyet verdiğinden önde kalması amma ara fılanş yapılıp liftin üzerine kadırılabilir diyecem amma o zamanda merkezden uzaklaşıyorki yine rotilleri kastırıp zorlama olacaktır aşırı olmamak kaydıyla lift hizasına kaldırılabilir amma şu aşamadan sonra eksisini artısını test edip görmeden değişiklik bizi bir hafta geri atacak atölye şu an darma duman bütün parçalar sökük yerde bunların bir an önce montajı bitirip test etmek istiyorum eksiklik görürsem o zaman gerekeni yapıcam
mergen' Alıntı:Ayrıca bu canavarın en hassa noktası (tabi ne kadar hassas olabilir ise ;D) ön 2 teker arasındaki direksiyon bağlantısı olarak gördüm. Acaba her iki tekere birden hidroliği bağlasanız daha iyi olmaz mıydı?
BBOYTED' Alıntı:çok süper olmuş kolay gele
moonwalker_arc' Alıntı:yeşil çok seksi olmuş ))