Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,655
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

şaban.usta' Alıntı:
murat bey üstü altından ağır derken neyi kastettiniz bilmiyorum amma üst ağırlığımız kafes olarak 750 kg komple ağırlığımızda 1.750-hadi max 2.000 diyelim kullanılan malzeme konusunda haklısınız amma ilk tecrübemiz olduğundan birde bu model buggy ler içinde en teferruatlısı ve en fazla oğraş ve emek gereken model bizim örnek aldığımız araç bu kapılı olurmu derken bir model belirlemişseniz onun hatlarına uymak gerekir buradaki tek eksiğimiz yorumcularında sıkça belirttikleri motor konusu bu konu ilhan beyle fikir teatisinde bulunurkende o konuyu konuştuk kısmet diyelim bir dahaki projeyi de daha değişik bir versiyon olacak amma o bundan daha hafif olacak bu motoru onda kullanıp buna bir v.8 motor ekuple edebilirim saygılar

şaban ustacım.estağfurullah benim hiç haddime değil senin veya bir başka zenaatkarın projesini eleştirmek.yazdıklarım dünyayı gezmiş hertürlü buggy kullanmış gezgin eleştirleriydi.kapılı olmaz,altı üsüt ağırlık ,boru.ben onları hatırlatmak istedim .ama sen kulak tıkamışsın haklı olarak.ilk tecruben fotoğrafta gördüğümüz arkadaşların çok beğendiği bu aletse bundan sonrası düşman çatlatanı olur inşallah.

Etiketler

murat bey teşekkür ederim yorumunu eleştiri olarak görmüyorum sadece bu tür yorum yapanlara mahsuru varmı diye soruyoırum yorumu dikkatli okuyunca o kurduğunuz cümlenin manasını anladım sizi bilgilendirmek için bu yorumu yazdım buırada sizin şahsınıza yönelik bir şey yok saygılar

sona doğru devam edelim

000_0055.JPG

000_0054.JPG

000_0052.JPG

000_0049.JPG

Sag taraftaki direksiyon benzeri parçanın özel bir gorevi varmı? Yoksa yanlızca tutunmak için yapılmış bir parçamı?

boxeralfa' Alıntı:
Sag taraftaki direksiyon benzeri parçanın özel bir gorevi varmı? Yoksa yanlızca tutunmak için yapılmış bir parçamı?

aynen belirttiğiniz gibi sağ trafa oturan kişinin kendisini sağlama alıp korunma amaçlı yapılmış bir parça

Merhaba Şaban Usta
Sizin gibi değerli ustaların olduğunu görmek beni çok mutlu etti.Yaptığı işin hakkını veren ve bizlerle paylaşan büyük usta başarılarının devamını diliyorum...

Selamlar,Saygılar.....

Yılmaz Akın' Alıntı:
Merhaba Şaban Usta
Sizin gibi değerli ustaların olduğunu görmek beni çok mutlu etti.Yaptığı işin hakkını veren ve bizlerle paylaşan büyük usta başarılarının devamını diliyorum...

Selamlar,Saygılar.....

sağol yılmaz bey kardeşim kendi çapında bir şeyler yapmıya gayret ediyoruz işin bazı özelliklerini burada bu işlere gönül veren insanlara hem cesaret hemde teknik bilgi açısından paylaşımda bulunuyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Bir kaç resimde benden olsun. Şaban usta sürekli araç resmini paylaşıyor bende araçla beraber büyük ustanın resmini paylaşayım.

IMG_0563.JPG

IMG_0564.JPG

IMG_0566.JPG

IMG_0567.JPG

sağolasın ilhan bey fotoları devamlı ben çektiğim için pek görünmüyorum ancak çalışırken damat foto çekerse o şekilde görünüyorum

en son gelişmeleride paylaşalım koltuklarımız hazırlanmış elektirik tesisatı ve fan muhafazalarımız tamam büyük bir aksilik olmassa hafta sonu ilk testimizi arazide yapacağız saygılar

Fotoğraf0306.jpg

Fotoğraf0309.jpg

Fotoğraf0311.jpg

Fotoğraf0314.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR