tyt.fan
Zirve
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
şaban ustacım.estağfurullah benim hiç haddime değil senin veya bir başka zenaatkarın projesini eleştirmek.yazdıklarım dünyayı gezmiş hertürlü buggy kullanmış gezgin eleştirleriydi.kapılı olmaz,altı üsüt ağırlık ,boru.ben onları hatırlatmak istedim .ama sen kulak tıkamışsın haklı olarak.ilk tecruben fotoğrafta gördüğümüz arkadaşların çok beğendiği bu aletse bundan sonrası düşman çatlatanı olur inşallah.
şaban.usta' Alıntı:murat bey üstü altından ağır derken neyi kastettiniz bilmiyorum amma üst ağırlığımız kafes olarak 750 kg komple ağırlığımızda 1.750-hadi max 2.000 diyelim kullanılan malzeme konusunda haklısınız amma ilk tecrübemiz olduğundan birde bu model buggy ler içinde en teferruatlısı ve en fazla oğraş ve emek gereken model bizim örnek aldığımız araç bu kapılı olurmu derken bir model belirlemişseniz onun hatlarına uymak gerekir buradaki tek eksiğimiz yorumcularında sıkça belirttikleri motor konusu bu konu ilhan beyle fikir teatisinde bulunurkende o konuyu konuştuk kısmet diyelim bir dahaki projeyi de daha değişik bir versiyon olacak amma o bundan daha hafif olacak bu motoru onda kullanıp buna bir v.8 motor ekuple edebilirim saygılar
şaban ustacım.estağfurullah benim hiç haddime değil senin veya bir başka zenaatkarın projesini eleştirmek.yazdıklarım dünyayı gezmiş hertürlü buggy kullanmış gezgin eleştirleriydi.kapılı olmaz,altı üsüt ağırlık ,boru.ben onları hatırlatmak istedim .ama sen kulak tıkamışsın haklı olarak.ilk tecruben fotoğrafta gördüğümüz arkadaşların çok beğendiği bu aletse bundan sonrası düşman çatlatanı olur inşallah.