Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 198,936
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Şaban ustam aracınızı yeni yılda denemiş olucaksınız,umarım bu yeni yılda daha başka projelerinizi burada görme imkanımız olur...
Mutlu yıllar :D

Etiketler

yusuf3070' Alıntı:
Şaban ustam aracınızı yeni yılda denemiş olucaksınız,umarım bu yeni yılda daha başka projelerinizi burada görme imkanımız olur...
Mutlu yıllar :D

az kaldı yusuf bey yılbaşından sonraya kaldı test işi bu hafta sonu finişi görücez aksilik olmassa son işlemleri tamamlamıya çalışıyoruz sizinde yeni yılınız vede bütün takipçilerin yeni yılını kutlar nice seneler dileğiyle saygılar

fanların araç üzerine montajdan önceki son halleri

Fotoğraf0318.jpg

Fotoğraf0316.jpg

__ C J 7 __' Alıntı:
proje tam gaz devam ediyor, tüm detaylar özenle gözden geçiriliyor sonuç muhteşem olacak.
şaban ustam kolay gelsin iyi çalışmalar

aynen sezgin beyin dediği gibi tam gaz sona doğru gidiyoruz bitmek üzere az bir gayret daha diyorum son gelişmeleride paylaşayım saygılar

100_3070.JPG

100_3076.JPG

100_3086.JPG

100_3101.JPG

100_3093.JPG

yapmış olduğum dieğr çalışmaları merak edenler bu linkten inceleyebilir saygılar

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/

heyecanla test sonuclarini bekliyorum foto ve videolar da olur işallah

Şaban ustam, şimdi haberim oldu çalışmandan, özür dilerim, kendime kızıyorum neden daha önce duymadım diye.
şimdi yola çıkıp, yanına gelip seni kutlamamak için zor tutuyorum kendimi, ama ilk fırsatta mutlaka rahatsız edeceğim, görüşmek üzere.
Harika bir iş çıkarıyorsun, hatta çıkarmışsın, ellerin dert görmesin, ben de takibe aldım seni.

hoş geldiniz adnan bey kendinize kızmanıza gerek yok sitede binlerce konu var hangini takip edeceksinizki bende anca gerekli olan konuları merak ettiklerimi inceliyebiliyorum ziyaret konusu başım üstüne buyrun gelin bekliyorum bu vesileyle hem tanışmış oluruz çay kahve allah ne verdiyse sizi ağırlamak isterim daha önceleride merak eden arkadaşlar aracı yerinde canlı görüp inceleme fırsatı buluyorlar saygılar sevgiler sizlerin olsun

Adnan Çetinel' Alıntı:
Şaban ustam, şimdi haberim oldu çalışmandan, özür dilerim, kendime kızıyorum neden daha önce duymadım diye.
şimdi yola çıkıp, yanına gelip seni kutlamamak için zor tutuyorum kendimi, ama ilk fırsatta mutlaka rahatsız edeceğim, görüşmek üzere.
Harika bir iş çıkarıyorsun, hatta çıkarmışsın, ellerin dert görmesin, ben de takibe aldım seni.
adnan abiiiiii bekliyoruz seniiii :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

merhaba arkadaşlar son gelişmeleride paylalayım sizlerle hafta sonu bitiyor ersel hazır ol pazara herhangi bir sakatlık olursa senin koca oğlana yükleriz artık

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/?action=view&current=buggysongelimeler.mp4

şaban.usta' Alıntı:
merhaba arkadaşlar son gelişmeleride paylalayım sizlerle hafta sonu bitiyor ersel hazır ol pazara herhangi bir sakatlık olursa senin koca oğlana yükleriz artık

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/?action=view&current=buggysongelimeler.mp4
ayıpsın koca usta sıkıntı yok

yavuz bey aslında gerek yok fakat sizde biliyorsunuzdur bu tip araçların motor üzeri açık fakat bizim model aldığımız araçta normal araç görüntüsü verildiğinden dolayı motor kaputu var motor üzerindeki oluşan dış ısıyı vede kaputun altında kalan sistemlerin mesala akü hdrolik beyin ünütesi debriyaj fren merkezleri pistonları bunun gibi şeylerin faza ısıya maruz kalmasını önlemek için faydası olur kanısından dolayı yugun gördüm

Suya girip çıktığında gereksiz yere su sıçratacaktır, ayrıca yanlar açık olduğundan seyirci ve meraklılara tehlike oluşturacak, artı motorun gücünden çalacaktır.
Dragla uğraştığımız zamanlarda 5 bg çaldığı söylentileri vardı, kim nasıl ölçtüyse artık. ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz bey haklılık payınız var yani motorun gücünden çaldığı doğru amma ne kadar onu bilemem gerek duymazssak sökebilirim paylaşımın için teşekkür ederim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler