Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,725
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

fikoert' Alıntı:
şaban usta kızmazsan bişey sormak isterim benmi yanlış gördüm yada buggylermi böyle takoz yokmu motorda sanki sabit gibi geldi hiç kıpırdamıyor yerinden hatamız varsa cahilliğimize ver :smiley:

arkadaşım cahillik değilde siz farketmemişsiniz motorun rengiyle aynı olduğundan farketmemişsindir 3 adet titreşim takozuyla bağlı motor motorun sarsıntı yapmaması makinanın düzgün çalıştığını gösterir dengesiz çalışan makina sarsıntılı çalışır saygılar

Etiketler

olay budur ya sese bak hizaya gel ;) süper süper işçilik süper ses zevkle izliyorum kolay gelsin ( bir an içimden benim olması aklımdan geçmedi desem yalan olur kusura bakmayın )

takibe devam....

yasakşehir07' Alıntı:
a be şaban ağam bunu yapsa yapsa bizim memleketten bi kızan yapardı zaten ;D elleriniz dert görmesin inşallah

sağolasın ağam hoş geldin vallahi kendi çapımızda bir şeyler yapmıya çalışıyoruz beğendiysenne mutlu bana

daisuki' Alıntı:
olay budur ya sese bak hizaya gel ;) süper süper işçilik süper ses zevkle izliyorum kolay gelsin ( bir an içimden benim olması aklımdan geçmedi desem yalan olur kusura bakmayın )

takibe devam....

neden olmasın serkenım insanın ayali gerçekleştirmek için çaba gösterenlerin kaderi olur

sağolun teşekürler beğendiğniz için devamı gelecek

Görüntü0161.jpg

deli bişi olaçak bu yaa :D :D ;D ;D resimlere bakarken heyecan basıyor yakından görüce nasıl olurum bilmiyorum,ilgiyle ve zevkle takip e devam.... ;) ;) ;)

Sonuca emin adımlarla yaklaşıyorsun Şaban ustam,kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR