Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,725
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

dalyan' Alıntı:
Bu gün,yaklaşık 2 saat önce Şaban ustanın atolyesindeydim ve çılgın projesini canlı olarak görme şansına sahip oldum.
Şaban usta hakikaten zanaatkar biri,yok yok Şaban ustada :smiley:
Ustan konuştuğumuz gibi hele bir yürüt makinayı bir görelim,sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kolay gelsin.

sağolun arkadaşlar bu internet olayı çok güzel bir şey her şeyi anında hiç tanımadığın kişilere ulaştırıyor tanımadığın o kişilerle tanışma görüşme fırsatı yaratıyor bu ortamdan benim yapmış olduğum çalışmaları yıllardır takip eden arkadaşlar çıkıyor içlerinde her gün bir iki arkadaşımız ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde görüyorlar bire bir dostluklar kuruluyor dediğiniz gibi bu proje bitip test aşamasını geçtikten sonra arazideki performansını da sizlerle paylaşıcam saygılar aracı merak edenler bu linkten videoları izleyebilir

http://www.youtube.com/watch?v=Gjd6gXLv9aI&feature=autoplay&list=SP97CB4F519D9FDA23&playnext=2

Etiketler

beklediğim amörtüsörler geldi mafsaların bağlantı aparatlarıda hazır hidrolil sistemde tamam artık dingilleri monte edebilirim amma bir konuda yardımınız gerekli dift kilidi lazım yüzde yüz tam kilit olucakl
DANA 44 bu konuda bilgi verseniz sevinirim saygılar

Görüntü0198.jpg

Görüntü0199.jpg

Başarılar dilerim Hidrolik direksiyon liftinin ön aks kollarına bağlantısını rot başı ile bağlasanız daha iyi olur diye düşünüyorum saygılarımla kolay gelsin ustam

bu foto ilk montaj sırasında çekilenlerden bunu daha düzgün hale getirdim rot başıyla aynı özaelliğe sahip mafsallı bağlantı var zaten sistemde değişen bir şey olacağını zannetmiyorum saygılar

arkadaşlar bu akşam ilk marşı vurduk yapmış olduğumuz tüp eksoz çok manyak bir ses verdi aga sanki as 900 çalışıyor ben bile bu kadarını beklemiyordum rahatsız edici cırtlak bir ses verir dedim amma çok güzel yumuşacık bir ses amma gaza basınca bir homurdaıyor sormayın arslan kükremesi gibi gir şey

Şaban Usta ( bey,amca ne desem şaşırdım yaş itibariyle :D kusura bakmayın ) sesli video çekebilirseniz bizde heyecanınıza ortak olmak isteriz her ne kadar yorumda bulun masamda sessiz sessiz takip etmekteyim... ;) :D

takibe devam...

şaban.usta' Alıntı:
arkadaşlar bu akşam ilk marşı vurduk yapmış olduğumuz tüp eksoz çok manyak bir ses verdi aga sanki as 900 çalışıyor ben bile bu kadarını beklemiyordum rahatsız edici cırtlak bir ses verir dedim amma çok güzel yumuşacık bir ses amma gaza basınca bir homurdaıyor sormayın arslan kükremesi gibi gir şey

Arslan,arslan gibi kükrer zaten Şaban ustam ben şaşırmadım.

evet arkadaşlar ilk maş vede yapılan tüp eksoz un ses testi dinleyin kararınızı verin

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/?action=view&current=21062012002.mp4

şaban usta kızmazsan bişey sormak isterim benmi yanlış gördüm yada buggylermi böyle takoz yokmu motorda sanki sabit gibi geldi hiç kıpırdamıyor yerinden hatamız varsa cahilliğimize ver :smiley:

bide ses süper arazideki videoları izlemek için sabırsızlanıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR