Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 887
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,708

Etiketler
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

merhabayın bu akşam aracın arazi şartlarında ne kadar salınıma gireceğini esapladık tek dingilin ve tak lastiğin engel geçme salınımı 75 ila 80 santime kadar çıkabiliyoy bu şartlarda çif salınımını ve hangi arazi şartlarında gezebileceğimizide bir fikir verir erhalde artı ön dingil montaj mafsallarınıda hazırladık bu hafta tatil yok ön dingilin montajınıda yapmamız lazım biraz hızlannalım değilmi bir iki foto paylaşayım sizlerin fikirlerini almak için saygılar

DSCF1366.JPG

DSCF1355.JPG

DSCF1377.JPG

DSCF1373.JPG

DSCF1363.JPG

jpcj7' Alıntı:
tekerlek havadamı duruyor bana mı üyle geldi

aynen doğru görmüşsün biz bunu dingilin bağımsız olarak ne kadar salınım yapacak onu test etmek için o kadar çaprazladıkki bu pozisyonda nereleri etkiliyecek nerelri kastıracak ona bakıyoruz ileride herhangi bir sürpriz olmasın diyerek bu uygulamayı yapıyoruz

projeyi bitiririr bitirmez testte istediğimiz performansı yakaladığımız takdirde ki burada problem yok tabiki sizin gibi değerli arkadaşların davetlerine seve seve katılacağız saygılar

DSCF1403.JPG

DSCF1355.JPG

DSCF1410.JPG

DSCF1416.JPG

aracımızın tamamen hidrolik direksiyon sistemini test ettik gayet başarılı sonuç aldık sizlerinde fikirleinizi almak açısından videoyu bu linkten izleyebilirsiniz saygılar

http://www.youtube.com/watch?v=lGwD-Kqwlzs&feature=plcp

moonwalker_arc' Alıntı:
Herşey çok mükemmel gidiyor, tek şüphem motorun gücü sizi yarıyolda bırakmaz inşallah.

sayın arkadaşım şu ana kadar dedğin gibi güzel gitti amma motor konusunu daha önce bu tür bir projede denenmediği için ne gibi bir problem yaratacak bilmiyorum amma çözümsüz dehil eğerki şanzıman devri yüksek gelirse ki en büyük ihtimal bu araya kutu şanzıman yapar yüzde 25 -30 o benim elimde olan bir şey o şekilde istediğim gücü elde debilirim ne olur beni bir hafta oğraştırır o kadar saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR