Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba
31. gün
08.09.2014
Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi parkın da sabah sekiz civarı, kapı ve camlara olabildiğince sert sayılacak darbeler savuran birisi tarafından uyandırıldık. Orta kapının camından baktığım da karşım da nara atan, elinde ki çim biçme makasıyla takır takır vuran bu şahıs, 60 yaşlarında, çirkin suretli ve akşam yanımıza gelerek, işaret diliyle bir şeyler söylemeye çalışan deli diye düşündüğüm o kişiyi gördüm. Etrafı kestiğim de iyi giyimli beş kadar insan vardı, Hiddetle dışarı çıktım, makaslı şahıs aynı hararetle bir şeyler anlatıyor ve park yaptığım peronun iki ilerisini gösteriyordu. Sonradan civardakilerin de desteğiyle konuyu anladık. Akşam bize ''Burası eğitim merkezinin yeri, sabah müdürler gelir marchirutkanı iki peron aşağı al'' diyormuş. Olay doktorlar tarafından tatlıya bağlandı, olan bizim eLTi ye oldu, sabah sabah hırpalandı. anlaşıldı ki o şahıs (Bahçıvan) kraldan çok kralcıymış, yaygaraya gerek olmadığı anlaşıldı.