8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,256
Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ah be Fatih...Esas macera Ercova yaylasından KARTEPE ye gidişte yaşandı...Oda kesmedi oradan Sogucak yaylasına geçildi..İçinde kaybolmadan vinçlemeye kadar her türlü atraksiyon vardı..Aynı gün içinde dagın bir tarafından Sakarya nehrini, öbür tarafından Sapanca gölü ile İzmit körfezini görme imkanı vardı..ekipteki arkadaşlar o konu ile ilgili resimleri, ama bu konu başlıgı ama ayrı bir konu başlıgı altında yüklerlerse bendede var birkaç poz daha...Bu arada senin Selena cılar bizim garajda çekim yapacaklarmış...Bilgin olsun..

Etiketler

Emeğine sağlık Parodi...
Enfes olmuş...

Bunlar da acar kameramanın çalışma ortamından..

DSC_0178.jpg

DSC_0179.jpg

DSC_0270.jpg

DSC_0276.jpg

Fatih süpersin yaw..Ben patlamış mısırlarımı hazırladım sinemasınıda bekliyorum,aman soğutmayalım haa.. ;) ;) ;)

Fatih gerçekten çok süper olmuş.Ellerine ve emeğine sağlık.Anlaşılan, artık kameramanımızı almadan hiçbir yere gitmek yok. ;)

Fatih çok keyifli olmuş, ellerine sağlık :smiley: :smiley: :smiley:

Şu dönüş yolu maceralarınızı da görelim Beyler :D

Fatih ellerine sağlık. Sen araç yapmayı boşver, co-kameraman olarak devam et.

Merhaba arkadaşlar,

en azından oyunların kaçırdığımız kısımlarını görme imkanını veren, fotografları ve videolarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu seneki oyunlarda nedense biz geçen seneki havayı bulamadık, bu anlamda hayal kırıklığı yaşadık dersem yalan olmaz. Sanırım uzunca bir süre özellikle atv görmek ve sesini duymak istemem. Öyle ki yemek almaya giderken kendimizi TEM'de karşıdan karşıya geçiyor hissettik :D Kamp alanında ise daha korunaklı olduğu içinseçtiğimiz yerden dolayı mıdır bilmiyorum, önceden çok istememize rağmen gezenbilir üyeleriyle kaynaşma fırsatını yakalayamadık (bizden kaynaklanıyor). Cumartesi günkü bu hengameden uzaklaşmak isteğiyle, pazar günü "şöyle bir dolaşmak" üzere çıktık ve Ankara'dan gelen arkadaşlara güzel bir manzara seyrettirmek için camperlerimizle Kayaüstü Yaylası'na gittik, oradan devam edip Yuvacık'tan gelen yolla birleşip İnönü Yaylası'na geldik. İnönü Yaylası'nda ise çay molası verip, kendi çapımızda off-road yaptık (olduğu kadar / maksat nefis körelsin). Ardından kamp alanına geldiğimizde ise şok olduk: Kamp alanı (gezenbilir) bomboştu :D , genelde de aynı izlenim vardı zaten :smiley:. O akşam mutfakta pişen çorba ve yemeklere çok acıdım. O akşam da kampımızı yaptık, ertesi sabah kahvaltının ardından Ankara'dan gelen arkadaşlarla vedalaşıp İstanbul'a dönmek üzere yola koyulduk.

Herşeye rağmen bu oyunlarda emeği geçen Başta İSOFF olmak üzere, herkese ANAKAMP adına çok teşekkür ediyoruz.

anakamp_isoff2007_00.jpg

anakamp_isoff2007_01.jpg

anakamp_isoff2007_03.jpg

anakamp_isoff2007_07.jpg

anakamp_isoff2007_08.jpg

anakamp_isoff2007_09.jpg

anakamp_isoff2007_10.jpg

anakamp_isoff2007_11.jpg

anakamp_isoff2007_13.jpg

anakamp_isoff2007_14.jpg

Özdal hocam,

O kadar bakınmama rağmen sizinle karşılaşamadım kampta...
Geçen seneye nazaran sönük ve kuru olduğuna kesinkes katılıyorum...
İsoff çekirdek kadrosunun yurtdışında olması ve kamp yerinin Boludan Ercovaya kaydırılması en önemli etken sanırım, artı zaten az kişi olması istedikleri bir olguydu...
En kısa zamanda bir anakamp gezisinde görüşmek üzere diyorum...

DSC_9413.jpg

Fatih ellerine sağlık..çok güzel bir ilk olmuş..Devamını görmek dileği ile...

yücel' Alıntı:
görüntüler harika çok güzel bir etkinlik olmuş

umarım önemli bir sorun çıkmadan herkes geri dönmüştür şimdilik 1 amortisör görünüyor böyle bir geziye 4 amortisör feda olsun derim :smiley:
geçmiş olsun faruk
1 adette arka tampon :D

evet uğur abi resimlerde dikkat ettim biraz eğri gibi duruyordu acaba resimdemi öyle çıktı ışık yansıması falanmı diye düşündüm demek hasarlıymış
geçmiş olsun

arkadaşlar filmi beğenmenize sevindim bende eski günlerime döndüm belgesel çektiğim günlere bunları çekerken büyük keyif aldım sizleri çekerken ki çekim açısından daha iyi organize olmuş vaziyette çok daha keyifli görüntüler çıkacaktır.mesela gece 2'de çıkılan gezide okadar yorgundumki kamerayı bile alamadım yanıma o gezidede çok enteresan görüntüler vardı alamadık. co-kameraman iyiymiş mustafa abi ;D

Sonradan kendi kendine düzeldi Yücel.Bende şaşırdım..ama resimde gerçekten yamuk duruyordu.
Belkide saç tamponun zamanı geldi geçiyor :D uyarıydı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR